خدا کنه طالبلو باشه....یکم باید تو یه تیمه دیگه سختی بکشه تا بفهمه استقلال چه نعمتیه
مطمئن باشید صادقیو به خاطر مسائله فنی نمیخوان ردش کنن
خیلی خوبه رحمتی دوباره برگره....اگه بیاد دیگه با گلایه مفت خوردن خداحافظی میکنیم.گردان هم یکم سوتی داره
Printable View
خدا کنه طالبلو باشه....یکم باید تو یه تیمه دیگه سختی بکشه تا بفهمه استقلال چه نعمتیه
مطمئن باشید صادقیو به خاطر مسائله فنی نمیخوان ردش کنن
خیلی خوبه رحمتی دوباره برگره....اگه بیاد دیگه با گلایه مفت خوردن خداحافظی میکنیم.گردان هم یکم سوتی داره
فتح الله زاده :قلعه نوعي بدون تيم نمي ماند
سرپرست باشگاه استقلال شرايط تيمش را براي فصل آينده ايده آل توصيف مي کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وي معتقد است که استقلال پيش از فصل نقل و انتقالات اقدامات لازم را در خصوص جذب بازيکنان انجام داده و موفق تر از باقي تيم ها است.
علي فتح اله زاده سرپرست باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ما شرايط ايده آلي داريم، مشکلي براي جذب بازيکن نيست زيرا سعي مي کنيم بهترين ها را در اختيار بگيريم و مشکلات فني تيم را حل و فصل کنيم. وي افزود: پرويز مظلومي سرمربي استقلال است و وي در اين مورد تصميم گيري مي کند و ما نيز به عنوان مسئول تيم آن را انجام مي دهيم.
فتح اله زاده تصريح کرد: نمي توانيم مظلومي را فصل آينده در تيم نداشته باشيم وي استقلال را نايب قهرمان کرد و اگر وي را نخواهيم بايد پاسخ مردم را چه بدهيم .
سرپرست استقلال اظهار داشت: بارها گفتم امير قلعه نوعي از شرايط ايده آلي برخوردار است وي بهترين است و هر تيمي آرزوي حضور اين مربي را دارد، همه مطمئن باشند که قلعه نوعي بدون تيم نمي ماند و به طور قطع در شرايط مناسب فصل بعد را آغاز مي کند وي بهترين گزينه براي هر تيمي به حساب مي آيد.
منبع:فوتبال3
یادش بخیر زمانی که امیر حسین و پیروز قربانی دفاع بودن چه دفاعی داشت استقلال البته در کنار فکری
به نظر منم رفتن صادقی و سید صالحی اشتباهه باید تو تیم بمونن رحمتی و ادینهو رو هم بگیریم توپ تکونمون نمیده :5:
استقلال با محمد نصرتی به توافق رسید
ورزش > لیگ برتر - محمد نصرتی به زودی با استقلال قرارداد میبندد.
علی فتحاللهزاده شاهکاری دیگر در بازار نقل و انتقالات رو کرد! سرپرست باشگاه استقلال با محمد نصرتی مدافع سابق تراکتورسازی و پرسپولیس به توافق رسیده و به زودی قرارداد این بازیکن را ثبت میکند. محمد نصرتی به خاطر درگیری که با هواداران تراکتورسازی داشت مجبور بود از این تیم جدا شود اما کسی حدس نمیزد مقصد او استقلال باشد. تراکتورسازی در فصل گذشته بهترین خط دفاع لیگ را داشت.
پ ن : به نظرم احتیاجی بهش نداریم . مگر به عنوان ذخیره حنیف و پژمان .کد:http://www.khabaronline.ir/news-156278.aspx
قرارداد ابوذر رحیمی با استقلال فسخ شد
به گزارش سرویس ورزشی برنا، مدافع تیم فوتبال راه آهن شهرری که چند روز قبل با استقلال قرارداد داخلی امضا کرده بود، از فهرست آبی پوشان خارج شد.
رحیمی که با استقلال به توافق رسیده بود و حتی چک باشگاه را دریافت کرده بود، با جواب منفی استقلالی ها مواجه شد تا قرارداد این بازیکن فسخ شود.
ظاهرا استقلالی ها از این کار پشیمان شده اند و به همین خاطر تصمیم به چنین کاری گرفتند.
هنوز هیچکدام از مسوولان استقلال درباره این موضوع اظهار نظر نکرده اند اما گفته می شود که آنها منتظرند تا قرارداد گزینه جایگزینی رحیمی جذب شود، سپس این موضوع را به این بازیکن اعلام کنند.
کد:http://www.bornanews.ir/Pages/News-55650.aspx
وای چرا نصرتی از این مدافع بدتر هم داریم؟:2:
من تو این چند سال موندم نصرتی چی داره به تیم ملی دعوت میشه من کمتر بازی ازش دیدم اشتباه وحشتناک نکنه بعضی وقتا که تمرکزش رو از دست میده کل تو زمین گیج میزنه به هیچ عنوان یه مدافع کامل نیست
از نظر منم نباید میخریدیمش حالا هم که داره قرار داد میبنده خدا کنه من اشتباه کنم و امسال خوب بازی کنه
كاش حاجي يه بمب ميتركوند به شرح زير :
با رونالدينو از كروزيرو قرارداد ميبستش با مبلغ 350 ميليون : دي يعني همون سقف قرارداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بعدش چون اونا شاكي ميشدن مجتبي جباري رو به عنوان زين الدين زيدان بهشون غالب ميكرد در حد هلو : دي
واي كه چي ميشد : دي
+
محمد نصرتي هم به قول دوستمون اگه بياد ثابت نيست ... حنيف و پژمان هستند ... و به نظرم اينكه هادي شكوري هم ازش خيلي بهتره ... اما به 4 دفاع نياز داريم چون سال ديگه تو 3 جبهه بايد بجنگيم و هادي شكوري و پژمان منتظري هم كه مثل شيشه هي ترك برميدارن و مصدوم ميشن ... ولي بازم ميگم ... امير حسين خيلي بهتر بود ... حيف شد.
این نصرتی پارسالم تو لیسته خریده مظلومی بود.یه خریده سوخته دیگه مثله اشوبی که امسال تو لیسته فروش قرار گرفت
یه نمونه دیگه هم خریده ابوذره رحیمیه که %100 اگه پشیمون شدنی درکار باشه این کادره فنیه که پشیمون شده
این مظلومی هول شده نمیدونه داره چیکار میکنه .بازیکن مگه پفکه که پشیمون شی بری پسش بدی
این نصرتی هم یکی میشه مثله اشوبی
مثله یه بچه 4 ساله که بهش 2 هزار تومن پول بدی بگی برو هرچی میخوای بخر اونم دستو پاشو گم میکنه هرچی خرتو پرته به درد نخوره میخره و بعدشم پشیمون میشه :دی حالا اینم شده قضیه پرویز.....
اخه یکی نیست بگه حاجی تو چرا عقلتو میدی دسته این :دی
من کم کم دارم نا امید میشم
مذاکره جدیشونم با رحمتی خیلی با حال بود....مهدی زود جواب بده میای یا نه؟اگه نمیای ما الافه تو نشیم با 2 تا گلره دیگه میخوایم مذاکره کنیم :دی
ویرایش
ناهار سرنوشت ساز در لارستان/فردا قلعه نویی مهمان فتح الله زاده است
ورزش > لیگ برتر - قلعهنویی فردا ظهر مهمان فتحاللهزاده است.
امیر قلعهنویی ظهر فردا مهمان سرپرست موقت باشگاه استقلال است. قلعهنویی که امروز گفته بود علی فتحاللهزاده یک بار با او تماس گرفته، فردا به دفتر فتحاللهزاده در خیابان لارستان میرود تا مذاکراتی را با سرپرست موقت باشگاه داشته باشد. با این تفاسیر قلعهنویی به نیمکت باشگاه استقلال بسیار نزدیک شده است. البته فعلا گفته میشود قرار نیست در این جلسه در مورد سرمربیگری استقلال مذاکرهای انجام شود اما اینکه فتحاللهزاده و قلعهنویی کنار هم بنشینند و صحبتی از نیمکت استقلال نکنند کمی بعید به نظر میرسد.
پ.نکد:http://khabaronline.ir/
یه جورایی انگار پرویز از بیرون تیمو تشویق کنه بهتره :دی (گرچه به احتماله %90 پرویزو باید تحمل کنیم..خیلی ادمو حرص میده.از بازیه استقلال که میگذره یادمون میره که چقد از دستش حرص خوردیم.ولی الان با این کاراش تو نقل و انتقالات همه ی کاراش باز واسم تداعی شد:41:)
نصرتی که استاد سوتیه! :دی
دفاع بدی نیست و خیلی تعصبیه ولی من از خیلی وقت پیش هم اصلا ازش خوشم نمیومد و اون موقع که تیم ملی دعوت میشد و فیکس هم بازی می کرد اونم تازه در دفاع چپ اصلا حقش نبود
خرید خوبی نیست همون صادقی که این همه سال برای استقلال بازی کرده بهتر بود
+
اگه قلعه نویی هم بیاد خوبه یکمی دلمون براش تنگ شده و حداقلش اینه که در اکثر موارد یه قهرمانی برای تیم تضمین شده ست :دی ...
شاید ابوذر رحیمیو برایه این رد کرده باشه که بخواد از نصرتی تو دفاع چپ استفاده کنه
دوستان امروز برایه پیروزیه ملوان دعا کنید :دی پرسپولیس قهرمان بشه با ما مساوی میشه:31: