یه جورای ضایعی فتوشاپ میزنه نمای پشتشون:دینقل قول:
Printable View
یه جورای ضایعی فتوشاپ میزنه نمای پشتشون:دینقل قول:
خیلی خوبه . البته باید ببینیم چند بازی هفته رو میزاره . چون مثل اینکه ard هم بازی افتتاحیه رو نشون می ده .نقل قول:
می خواستم w3 رو بگیرم اینجوری دیگه لازم نیست.
+
بوندسلیگا رو دبی 1 و 2 می زاره که توی ماه*واره بدر هست . اونی که توی هاتبرد هست 3، نمی زاره.
در رايگيري ورزشينويسان مشخص شد
مانوئل نوير و يورگن كلوپ، بهترين بازيكن و مربي سال بوندسليگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، در فاصله 4 روز تا شروع فصل جديد بوندسليگاي آلمان، در رايگيري ورزشينويسان اين كشور، مانوئل نوير صاحب بيشترين ميزان راي و به عنوان برترين بازيكن فصل 2011-2010 انتخاب شد. وي به اين ترتيب در جايي قرار گرفت كه سال گذشته از آن آرين روبن، ستاره هلندي بايرن شد.
نوير 25 ساله كه يك سال قبل در رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي خوش درخشيد، فصل گذشته بازوبند كاپيتاني شالكه را در اختيار داشت. وي در اين رايگيري 210 راي كسب كرد و بالاتر از ماريو گومس (190 راي) و نوري شاهين (142 راي كه در تابستان از دورتموند به رئال مادريد رفت) قرار گرفت.
نوير كه ابتداي تابستان از شالكه به بايرن ملحق شد، با اين افتخار جانشين دروازهبانان بزرگ گذشته ژرمنها همچون اوليور كائن(2000، 2001)، هانس تيلكوسكي(1965)، زپ ماير (1975، 1977 ، 1978)، هارولد توني شوماخر ( 1984، 1986)و آندرئاس كوپكه (1993) شد كه به اين افتخار رسيدند.
در اين انتخابات همچنين يورگن كلوپ، سرمربي فصل گذشته بورسيادورتموند كه زردپوشان را به مقام نخست رساند، صاحب بيشترين راي و به عنوان مربي فصل قبل برگزيده شد.
وي براي اين منظور از 972 راي ممكن صاحب 743 راي شد و بالاتر از ميركو اسلوم كا(52 راي) و لوسين فاورو(38 راي ) شد. همچنين فاطمه بايرامج، بازيكن تيم ملي بانوان آلمان با كسب 223 راي عنوان بهترين بازيكن زن فصل قبل را كسب كرد. عضو تيم اف.اف.ث فرانكفورت بالاتر از اينكا گرينگس (88راي) جاي گرفت.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005100082
آینتراخت برانشویگ ۰ - ۳ بایرن مونیخ
اولین بازی رسمی بایرن مونیخ در این فصل با انجام دیدار برابر تیم گمنام اینتراخت برانشویگ انجام گرفت. دیداری که بعنوان اولین بازی رسمی بایرن با مربیگری یوپ هاینکس با تجربه محسوب میشد و از طرفی میتوانست نقطه قوت و شروع جدید برای بزرگترین تیم آلمان در فصل جدید باشد.
بازیکنان بایرن مونیخ در این دیدار :
نویر ، رافینیا ، بواتنگ (فن بویتن ۹۱)، بادشتوبر ، لام ، لوییس گوستاوو ، شواین اشتایگر ، مولر ، کروس (پرانیچ ۸۸) ، آلابا (۸۱ تیموشچک)
گلها : ۱:۰ (۹ گومز(پ)) ، ۲:۰ (۳۹ شواین اشتایگر(پ)) ، ۳:۰ (۸۳ مولر)
کارت زرد : بواتنگ (۲۶) ، پیفنر (۷۴)
تعداد تماشاگران : ۲۳۵۰۰ نفر
تحلیل بازی بایرن مونیخ
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - امیرحسین پاک نژاد
مونیخیها در نبود آرین روبن و فرانک ریبری با ترکیبی نسبتا جدید پا به میدان گذاشتند. مانوئل نوئر که چند روز قبل بعنوان مرد سال فوتبال آلمان انتخاب شد مسئولیت حفاظت از دروازه بایرن را به عهده داشت در جلوی او بادشتابر و بواتنگ مدافعین مرکزی تیم بوده و رافینیای تازه وارد در سمت راست و فیلیپ لام نیز در سمت چپ قرار گرفتند.
در جلوی 4 مدافع اصلی بایرن گوستاوو و بعنوان هافبک دفاعی قرارداشت و در یک خط جلوتر شواین اشتایگر بازیساز اصلی بایرن بود کمی جلوتر از وی نیز مولر در راست، آلابا در چپ و تونی کروس نیز پشت سر تک مهاجم تیم یعنی گومز بازی میکردند. با نگاهی به ترکیب بایرن مشخص است که ابتدا پوشش در تمام نقاط زمین مورد نظر یوپ هاینکس است تا با استفاده از در اختیار داشتن توپ و میدان اندیشه خود را به حریف تحمیل کند در آن سو مربی جوان حریف یعنی تورستن لیبرنچ که سابقه باز در کایزرسلاترین، فرایبورگ و ماینز را نیز دارد تیم خود را با ترکیب 2-4-4 به میدان فرستاد.
طبق انتظار بازی با برتری باواریاییها شروع شد اما به جزء پاسکاریهای متداوم، بایرن راهی برای نفوذ پیدا نمیکرد در این بین نیز ناهماهنگی محسوسی بین بادشتابر، بوآتنگ و رافینیا در خط دفاع دیده میشد. در میانه میدان نیز بجزء مولر و اشتایگر، سایرین سردرگم و کم فروغ بودند. در این بین یکی از مشکلات بایرن عدم توانایی در بازیسازی بود ولی هاینکس سریعاً دست به کار شد و در چند منطقه از زمین تغییراتی بوجود آورد.
ابتدا اشتایگر کمی به عقب تر آماد تا بازیسازی تیم را بیشتر بعهده بگیرد و به دلیل عدم توانایی تیم برانشویک در حمله کردن، گوستاوو نیز از خط دفاع جدا شد و کاملا به جمع هافبکها به جلو تیم پیوست سپس مانوئل نوئر کاملا از خط شش قدم دروازه جدا شد و در نزدیکی دو مدافع آخر قرارگرفت تا بتواند با خروجهای به موقع شکاف و ناهماهنگی بین بواتنگ و بادشتابر را جبران کند و در سومین مرحله فیلیپ لام نیز یک خط جلوتر قرارگرفت تا بتواند عدم تواناییی آلابا را در نفوذ کردن پوشش دهد. با این تغییرات بازی مولر و کروس ریتم بهتری گرفت که خیلی زود بایرن به دلیل خطای مدافع حریف روی مولر صاحب یک ضربه پنالتی شد و گومز اولین گل فصل خود را به ثمر رساند. در شرایطی که اکثر توان بایرن از سمت راست بروز میکرد مولر بار دیگر اقدام به نفوذ کرد و در حرکتی تکراری مدافعین برانشویگ مرتکب خطای پنالتی شدند و این بار باستین شوین اشتایگر گل دوم را به ثمر رساند.
بعد از گل دوم بایرن تنها به فکر حفظ توپ بود و به همین شکل نیمه اول به پایان رسید. در نیمه دوم بایرن بدون تغییر در نفرات و تاکتیک تنها با ضرب آهنگ کندتر بازی را اداره کرد این درحالی بود که بازیکنان برانشویگ تنها در پشت محوطه جریمه خود دفاع میکردند. بایرن با همین روش بازی که بیشتر شباهت به یک تمرین داشت در دقیقه 83 توسط مولر به گل سوم رسید و بازی با همین نتیجه پایان یافت.
بایستی گفت در این بازی توماس مولر آماده ترین بازیکن بایرن بود و نشان داد که در این فصل هم خواستار جایگاه ثابتی در ترکیب بایرن است، مخصوصا اینکه در جناح راست هماهنگی نسبتا خوبی با رافینیا پیدا کرده بود. میتوان امید داشت که با افزوده شدن روبن به این جناح بایرن در سمت راست یکی از قویترین تیمهای جهان میباشد. اما در نقطه مقابل آلابا که هیچگاه بازیکن خوبی نبوده باز هم ثابت کرد که به هیچ عنوان در حد نام بایرن نیست و نه در کارهای هجومی و نه در کارهای تدافعی تبحر خاصی ندارد. پشت سر او فیلیپ لام یکی از بدترین روزهای خود را پشت سر گذاشت به نحوی که در نیمه اول در برابر چنین تیم ضعیفی حتی یک نفوذ یا سانتر هم انجام نداد به طور حتم جابجایی دوباره وی و انتقال او به سمت چپ باعث افت وی در ابتدای فصل خواهد شد. در مرکز دفاع نیز هنوز بواتنگ و بادشتابر به هماهنگی لازم نرسیده اند و از این رو همچنان مشکل بایرن در این نقطه حل نشده. در سایر نقاط زمین نیز تونی کروس کاملا متفاوت با دیدارها دوستانه عمل کرد و اصلا در بازی به چشم نیامد.
نکته ای که در این بازی کاملا مشهود بود، دید بازیکنان بایرن به راند اول جام حذفی بعنوان یک بازی تدارکاتی بود، که به راحتی نتیجه مورد نظر را کسب کردند. از طرف دیگر شرایط بدنسازی تیم و ترس از مصدومیت باعث شده بود که مونیخیها کمتر در این بازی رویه درگیری فیزیکی و تحمل فشار بدنی بیاورند. به هر حال بایرن نشان داد که احتیاج به هماهنگی بیشتری دارد و بایستی به هاینکس حق داد که به دلیل مصدومیت دو ستاره خود از رو آوردن به بازی تمام هجومی پرهیز کند تا دیگر ستاره های تیم نیز دچار مصدومیت نشوند.
پس در پایان میتوان نتیجه گرفت که این بازی برای بایرن تنها یک دیدار ساده تدارکاتی بود و مربیان بایرن تنها به فکر هماهنگی بیشتر و ایجاد آمادگی برای حضور مقتدرانه در بوند سلیگا و لیگ قهرمانان بودند.
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4362
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4365
-------------------------------------------گزارش تصویری / آینتراخت برانشویک - بایرن مونیخ
محتوای مخفی: ۲۵ عکس دیگر ...
---------------------------------------
رضایت ژروم بواتنگ از اولین بازی رسمی اش برای بایرن
ژروم بواتنگ، مدافع جدید بایرن مونیخ، پس از پیروزی 3-0 این تیم مقابل اینتراخت برانشویگ در جام حذفی، عملکرد خخط دفاعی تیمش را مورد ستایش قرار داد.
در این دیدار که مانوئل نویر در اولین بازی رسمی اش درون دروازه بایرن قرار گرفت، خط دفاعی بایرن اجازه نداد موقعیت های زیادی نصیب حریف شود.
بواتنگ در گفتگو با بخش آلمانی سایت گل گفت:" بسیار خوب است که ما در این دیدار گلی دریافت نکردیم. من از نمایش خودم راضی هستم. ما خوب کار کردیم. اما همیشه این امکان وجود دارد که بازی بهتری ارائه بدهیم."
تونی کروس، ستاره جوان بایرن، نیز گفت:" ما از همان ابتدا همان طور دوست داشتیم، بازی کردیم. ما بسیار قدرتمندانه و با اعتماد به نفس بازی کردیم.
برانشویگ تیم بسیار خوبی است، احتمالا قوی ترین تیم در چنین سطحی بنابراین ما بسیار خوشحالیم. ما با تمرکز کامل بازی کردیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/02/2601774/%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%98%D8%B1%D9%88%D9%85-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%AA%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86
---------------------------------------
در بازی جام حذفی مقابل برانشويگ دو خطای پنالتی روی مولر انجام شد، اولی را گومز گل کرد اما دومين پنالتی را شواين اشتايگر زد که اين مسئله سؤال هايی را در ذهن بينندگان ايجاد کرد.روزنامه باوارايايی tz می نويسد: روز اول آگست تولد 27 سالگی شواينی بود، گومز در اين مورد توضيح ميدهد که من برای اين پنالتی واقعاً برنامه ريزی کرده بودم اما بايد به شواينی تبريک می گفتم و ميخواستم يک هديه خوب به او بدهم وقتی دومين پنالتی اتفاق افتاد توپ را برداشتم و به او دادم گفتم اين هديه من به تو!
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4367
------------------------------------------
مانوئل نویر: اولین بازی رسمی برای بایرن، برای من دیدار ویژه ای بود
مانوئل نویر، دروازه بان جدید بایرن مونیخ، از اولین بازی رسمی اش برای این تیم در مقابل اینتراخت برانشویگ در رقابت های جام حذفی آلمان اظهار خوشحالی کرد.
این در حالی است که او در همین هفته عنوان بهترین بازیکن فصل 11-2010 بوندس لیگا را به دست آورد.
او در گفتگو با بخش آلمانی سایت گل گفت:" من بسیار خوشحال و مغروم. اما من به دنبال افتخارات بیشتر هستم. من فکرمی کردم ماریو گومز این جایزه را به دست بیاورد زیرا او گل های زیادی برای بایرن به ثمر رساند. او به من گفت که از رسیدن این عنوان به من خوشحال است.
این اولین بازی رسمی من برای بایرن بود. بنابراین برای من بازی ویژه ای به حساب می آمد. از اینکه اینجا هستم و از اینکه در این دیدار به پیروزی رسیدیم، خوشحالم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/08/02/2601590/%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A6%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A7%DB%8C
.
پست آلابا هافبک وسط هستش نه هافبک چپ که اون بنده خدا رو گذاشتن جای ریبری تا یکی بیاد جفنگ بنویسه آلابا در حد بایرن نیست.
نقل قول:
اما در نقطه مقابل آلابا که هیچگاه بازیکن خوبی نبوده باز هم ثابت کرد که به هیچ عنوان در حد نام بایرن نیست و نه در کارهای هجومی و نه در کارهای تدافعی تبحر خاصی ندارد
دو باشگاه بایرن مونیخ و یوونتوس بار دیگر رقابت شدیدی را برای جذب آلکس مدافع مرکزی باشگاه چلسی آغاز کرده اند. بر اساس گزارش های رسیده از منابع ایتالیایی بانوی پیر برای تقویت خط دفاعی خود به دنبال جذب یک مدافع مرکزی است و در این ارتباط آلکس مدافع برزیلی باشگاه چلسی را مد نظر قرار داده است.
آلکس که سابقه بازی در سانتوس و پی اس وی آیندهوون را نیز در کارنامه دارد می تواند تابستان امسال با ارائه مبلغ 9 میلیون یورویی از باشگاه چلسی جدا شود.
باشگاه یوونتوس علاقه خود برای جذب این مدافع 29 ساله را اعلام کرده است اما علاوه بر آن ها بایرن مونیخ نیز خواهان به خدمت گرفتن آلکس می باشد.
جنگ لفظی بین این دو باشگاه در ماه گذشته و با انتقال آرتور ویدال به یوونتوس به اوج خود رسید و کمی روابط، بین این دو باشگاه بزرگ اروپایی به تیرگی کشیده شد.
بایرنی ها معتقد هستند هافبک شیلیایی پیش از امضای قرارداد با راه راه های تورین برای انتقال به بایرن موافقت کرده بود. حال باید دید آیا جنگ برای انتقال آلکس بین دو باشگاه به سود کدام یک از طرفین خواهد بود بایرن یا یوونتوس؟ و شاید چلسی؟
پ ن : من که می گم همین دفاع هایی که داریم خوبن ... ولی اگه الکس هم بخریم دیگه عالی می شه.کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4372
بايرن در انتظار قرعه کشی ليگ قهرمانان
قرعه کشی ليگ قهرمانان برای رسيدن به مرحله گروهی فردا جمعه ساعت 2.30 به وقت تهران انجام خواهد شد. دو بازی برای رسيدن به مرحله گروهی که در صورت موفقيت برای بايرن تضمين درامد حداقل 25 ميليون يورويی را دارد.بايرن در کنار آرسنال، ليون، ويا رئال و بنفيکا جزو تيم های سيد شده محسوب ميشود و با اين تيم ها بازی نخواهد داشت و در مسير تيم های غير قهرمان با يکی از تيم های توئنته، رابين کازان، اودينزه، زوريخ و یا اودنزه روبرو خواهد شد.
شايد ديدار با رابين کازان قهرمان 2008 و 2009 روسيه که موفق به شکست بارسلونا در ليگ قهرمانان هم شده و در ميانه ليگ روسيه و در رتبه چهارم قرار دارد به دليل سفر بيش از 2600 کيلومتری و اختلاف زمان 2 ساعتی مشکل ترين حريف بايرن باشد. توئنته آنسخده و اودينزه هم از تيم های خوب هلند و ايتاليا هستند که برای هر حريفی ميتوانند مشکل ساز باشند. اودنزه دانمارک اشتفان وسلز دروازه بان سابق بايرن را دارد و زوريخ از سوييس با پشت سر گذاشتن استاندارد ليژ تيم سخت کوش بلژيکی به اينجا رسيده است.
بايرن حريفان آسانی در پيش رو ندارد. بايرن تا به حال دو بار در اين مرحله حاضر بوده و با تيم هايی از بلگراد روبرو شده و هر دو بار به سلامت از اين مرحله عبور کرده است. نرلينگر به tz در اين مورد گفت: دو بازی بسيار مهم در پيش رو داريم اما من متقاعد شده ام که همه چيز به خوبی پيش می رود.
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4375
------
طبیعتا چاره ای جز برد که نیس اما دوست دارم بخوریم به اودینزه و با بردن نماینده ی ایتالیا بریم بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
خب... قرعه کشی هم برگزار شد و بایرن باید با زوریخ سوییس بازی کنه .
بازی رفت در ۱۶ یا ۱۷ آگوست (۲۵/۲۶ مرداد) در آلیانز و بازی برگشت هم ۲۳ یا ۲۴ـم آگوست (۱ یا ۲ شهریور) در سوییس انجام خواهد شد .
به امید حضور در فینال آلیانز :40:.
.
گمانهزني براي رويارويي با بورسيامونشنگلادباخ
روبن در تركيب اصلي بايرن، ريبري در جمع ذخيرهها
منابع رسانهاي گزارش ميدهند ستاره هلندي بايرنمونيخ به اولين بازي فصل جديد بوندسليگا خواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، آرين روبن كه دو هفته قبل دچار مصدوميت پا شد، پس از پشت سرگذاشتن دوره نقاهت، اكنون مورد توجه يوپ هاينكس براي حضور در تركيب اصلي سرخپوشان در بازي فرداشب مقابل بورسيامونشنگلادباخ در ورزشگاه آليانسآرهنا قرار دارد.
در عين حال فرانك ريبري كه وي نيز با مشكل مشابهي مواجه بود، دوره نقاهت را پشت سر گذاشته است.
مطابق گزارش نشريه آلماني، هاينكس با توجه به شرايط اين 2 ستاره خارجي، در نظرگرفتن تاكتيك بازي و نيز ساختار بازي تيم حريف، تصميم گرفته از ابتدا به روبن فرصت حضور در ميدان دهد. ولي ريبري ظاهرا نيمكتنشين خواهد شد تا در وقت لزوم جايگزين مهرهاي در ميدان شود.
تركيب احتمالي دو تيم براي اين مصاف چنين گزارش شده است:
*بايرنمونيخ:
نوير، رافينا، بواتنگ، باداشتوبر، لام، لوئيس گوستاو، شوايناشتايگر،روبن، كروس، توماس مولر، گومس
سرمربي: هاينكس
ذخيرهها:بوت، كونتنتو، فانبويتن، آلابا، پرانجيچ، ريبري، تيموچوك، اوسامي، اوليچ، پترسون
*بورسيامونشنگلادباخ:
تر اشتگن، يانچكه، بروسرز، دانته، دائمس، نوردفايت، نوياشتهتر، رويس، آرانگو،هانكه، دكامارگو
سرمربي: لوسين فابرو
ذخيرهها:بلاسويچ، هايمروت، اشترانسل، ونت، سيمرمان، هرمان، كورب، ماركس، اوتسو، روب
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005150440
از قرار معلوم نویر و بوت به بازی نمیرسن