پسلاما سری u پاناسونیک مالی نیست اگه پول داری سری S بخر اگرم که نه ال ای دینقل قول:
پسلاما سری u پاناسونیک مالی نیست اگه پول داری سری S بخر اگرم که نه ال ای دینقل قول:
تایید میشهنقل قول:
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
دوستان الان با 3میلیون بهترین گزینه چیه
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان الان با 3میلیون بهترین گزینه چیه
[/COLOR]دوستان الان با 3میلیون بهترین گزینه چیه[/QUOTE]
50st30 پاناسونیک
46d8880 سامسونگ
46d7770 سامسونگ
دوستان من برای کسی که میخواستم تلویزیون بگیرم نظرش عوض شده و الان میگه ال جی میخوام.(چون تخفیف داره)
حالا یه مدلی led بهم پیشنهاد کنید که امکانات 6960 رو داشته باشه و 40 -42 اینچ باشه.اگر آخرین مدل ال جی باشه دیگه چه بهتر.
من خودم lw57000 رو دیدم ولی فکر کنم lw98000 آخرین مدل باشه.ولی نمیدونم 40-42 داره یا نه؟
ممنون:11:
بالاترین مدل ال جی 42 اینچ LW65100 هست ولی از نظر امکانات به پای D6960 نمی رسه. مثلا وای فای داخلی نداره و قابلیت انطباقش 200 هست در حال که 6960 هم وای فای داخلی داره و هم فرکانس انطباقش 400 هست. البته خوبی 65100 کنترل جادوییشه. 98000 هم 47 اینچ به بالاست.نقل قول:
یعنی از لحاظ تصویری 6960 نسبت به lw65100 برتری داره؟نقل قول:
از لحاظ امکانات چی؟ مثل ضبط کردن-تصویر در تصویر-تلویزیون اینترنتی- پخش فایلها از طریق usb و ....
کدومشون برتری بیشتری دارن
بله دیگه فرکانس انطباق 6960 دو برابر 65100 هست پس توی تصاویر با تحرک بالا کیفیت بهتری داره.نقل قول:
توی این امکاناتی که گفتید تقریبا شبیهند ولی در کل سامسونگ توی باز کردن فرمت های متفاوت تصویری از طریق USB قوی تر از برند های دیگه هست. مثلا هر جفت سامسونگ و ال جی فرمت mkv رو می تونند باز کنند ولی اگر کدک صوتی فایل mkv به صورت DTS باشه ال جی نمی تونه باز کنه ولی سامسونگ می تونه. البته این جزئیات خیلی تو انتخاب تاثیرگذار نیستند ولی Wi-Fi داخلی 6960 و کنترل جادویی 65100 نکات مهمی هستند. به نظرم بهتره در مغازه از نزدیک سه بعدی بودنشون هم تست کنید چون تکنولوژی های سه بعدیشون هم متفاوته.
خدمات smart tv ها رو مثل بازی هارو از کجا باید دانلود یا خرید کرد؟
سلام
چطوری میشه کاری کرد که صدای تلویزیون از سینمای خانگی پخش بشه؟ با همون کابل hdmi میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمات smart tv ها رو مثل بازی هارو از کجا باید دانلود یا خرید کرد؟
دانگل RF چیست؟