من که موقع کشیدن نقشه توی کلانتری آب از چشمهام اومد از بس خندیدم :31:
Printable View
من که موقع کشیدن نقشه توی کلانتری آب از چشمهام اومد از بس خندیدم :31:
این عکس شقایق دهقان لینکش رو پیدا کردم:
سایت مشکل داره باید خودتون تو سورس جست و جو کنید.کد:http://media.iribtv.ir/Images/MediaProduction/mpc20100822141424/smpc20100822141639/ic2011040693021.JPG
این پیرمرده خیلی باحال اصفهانی صحبت میکنه.
اون تیکه که به این یارو کِچِله چک میزد کلی خندیدیم.:16:
من هم مثل خیلی ها که طبلیغاتش رو میدیدم میگفتم که چرت و پرته.
کلا طنز خوبی هستش و فکر کنم یکی از دلایلش اینه که از بازیگرای تقریبا ناشناخته استفاده شده و توش از لودگی پرهیز شده.
جالب این بود محمد شیری هم هی تو پایان هر جمله نیما می گفت یه لشگر میفرستم اونجا! یه گردان میفرستم اونجا!:31::39::31: سر نقشه کرج تهه خنده بود!:39::31::39:نقل قول:
قسمت قبلي علاوه بر سكانس زندان براي من اون تيكه اي كه به پزشك قانوني زنگ زدن خيلي جالب بود:31:
بخصوص اون تيكه خالكوبي و تتو و اينا:31:
من ندیدیم این قسمتو .نقل قول:
من که موقع کشیدن نقشه توی کلانتری آب از چشمهام اومد از بس خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع سر چی بود ؟
درسته امشب خیلی خنده دار نبود ولی تیکه ای که به مشایی انداخت خدااااااااا بود!:27::27::27:
رئیس دفتر رئیس جمهور ونزوئلا!=))
پدر نيما_ آره بابا جون ... مادرد اومد خواستگاري من
ناصر_ چطور مگه آقا جون؟!
پدر نيما_ آخه من خوشگل اصفهون بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی رئیس دفتر رو گفت. واقعا این تیکه اش آخرش بود.
این پفک و ... اش هم خوب بود. وقتی بدنم به پفک نیاز داره!:دی
این قسمت بدنسازیش عجب چیزی بود ... دم نکشیده هنوز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بازی زیبای شقایق دهقانم که هر چی بگیم تکراری میشه ... فوق العادس بازی با لحن ِ صحبت این بشر :27::40:.
اون تیکه ی رئیس دفترم که فوق العاده بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.