سلام
چه جوری میشه یه video با حجم 940MB رو به دو بخش 470MB
برای رایت رو CD تبدیل کرد ؟
Printable View
سلام
چه جوری میشه یه video با حجم 940MB رو به دو بخش 470MB
برای رایت رو CD تبدیل کرد ؟
با نرم افزار vcd cutterنقل قول:
حذف کامل id در یاهو:اين ترفند مربوط می شود به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكن است که شما در یاهو پس از ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهید ايميل قبلي خود را حذف كنيد. اين امكان يكي از امكانات پنهاني ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده است.براي اين كار ابتدا شما بايد به لينك زیر مراجعه كنيد :وقتي كه به روی اين لينك كليك مي كنيد .وارد صفحه ای مي شويد،سپس در اين صفحه نام USER و PASSWORD ايميل خود را كه مي خواهيد حذف شود را وارد می كنيد سپس وارد صفحه دیگری می شوید ،در اين صفحه هم در قسمت پايينش دوباره نام کاربری و پسوردتون رو وارد كنيد،اكنون بروي كليد YES و يا همان Terminate this Account كليك كنيد.کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
لطفا کمک کنید:please
برنامه ی اسمبلی :
1)برنامه ای که روز،ماه،سال تولدوتاریخ روزراازحافظه خوانده وتعدادروزهای زندگی رامحاسبه نماید.
2)برنامه ای که نمرات 5 درس راازحافظهخوانده ومعدل آنهارامحاسبه نماید.
مرسی ممنون.0912447
سلام.ممنون از کمک تون. همه ی اطلاعاتم برگشت.واقعا نی دونم چطور ازتون تشکر کنم.باز هم سپاسگزارم.ادای احترام:42:نقل قول:
سلام.خسته نباشید. تازگی با یک مشکل جدید روبرو شدم.وقتی میخوام فایل هامو -چه صوتی چه تصویری- rename کنم یه پیغام ظاهر میشه که میگه اگه این کا رو بکنی ممکنه فایلت آسیب ببینه و دیگه اجرا نشه .فکر می کنین مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کمک تون بی نهایت ممنونم.
نقل قول:
برو به folder option و در قسمت view و گزینه hide extension for known file type رو فعال کن
مشکلت حل میشه.
سلام simran جان
خوشحالم عزیز تونستم کمکت کنم
برا مشکل جدیدت backstretboys راه درست رو گفتن و این error وقتی پیش میاد که شما میخوای rename کنی
اگه موقع rename پسوند فایل رو پاک نکنی اشکال نمیگیره
مثلا
simran.jpg
رو این طوری rename کنی
behroz.jpg
اینو error نمیده
کاربرد این مساله بیشتر برا هک به درد میخوره و یه جور کانورتور هم حساب میشه
مثلا فایلهای dat رو به mpeg تغییر بدی با rename کردن
موفق باشی
در هنگام خاموش شده سيستم با پيغام خطاي زي مواجه مي شم چي کار بايد بکنم
the drive is not ready use; its door may be open. please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that drive door is closed
من حتي کابل پشت فلاپي رو هم در آوردم ولي باز اين پيغام مياد
چي کار کنم
البته فکر می کنم بعد هر بار نصب nod 32 و آبدیت اون این پیغام میاد البته فکر می کنم
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
مشکل من این است که قسمت load ویندوزم حدود 2 دقیقه طول می کشه وینوز هم عوض کردم درست نشد
در ضمن مششخصات سیستم هم خوبه یعنی جدید
محتویات پوشه Prefetch را هم پاک می کنم ولی درست نمیشه لطفا کمک کنید.
ممنون می شم