اهوم...نقل قول:
آره دو سه بار اونو احضار کردم ، ولی humanity ام از دست رفت فقط! باز مردم!
دفعه ی اول احضارش کردم ، آخرای خون غول هم بود... ولی مردم!
دیگه طلسم شدم!
Printable View
اهوم...نقل قول:
آره دو سه بار اونو احضار کردم ، ولی humanity ام از دست رفت فقط! باز مردم!
دفعه ی اول احضارش کردم ، آخرای خون غول هم بود... ولی مردم!
دیگه طلسم شدم!
از اینجا به بعد دیگه خیلی کار سختی ندارینقل قول:
اگه داستان بازی رو دنبال کرده باشی :
محتوای مخفی: داستان
فکر کنم الآن فهمیده باشی که چرا من هی می گم اسکایریم جلوی این تیله بازی به حساب میاد :31:نقل قول:
مشکل اینجاست نمیشه به طرف نزدیک شدِ توف میکنه زمین پره سیخ میشه میرم هوا:31:
اگه بار اول دیدیش که بذار بکشت که بری از توی زندان شروع کنی .نقل قول:
بار دوم که توی غار کریستالی هست باید اول بری سمت راست اون کریستال نورانی رو بزنی بعد بری سراغ یارو .
واسه کشتنشم اگه بخوای دمشو بزنی بهت یه شمشیر میده که البته کار سختیه ولی یه راه خیلی آسون داره ، راه بیفت دنبال یکی از دو تا دم کناریش و بزنش ، در این صورت هیچ کدوم از حمله هاش بهت نمی خوره .
این غاره کجاست؟
آره بار اول بود مردم از تو زندان بیدار شد
همون بازیو ادامه بدی بهش می رسی .نقل قول:
بیرون قصره . قبلش توی قصر رو خوب بگرد و حتما این آیتم رو پیدا کن :
Strong Magic Shield
با این جادو کشتن غولها خیلی راحت تر میشه .
Dark Souls یه بازی عالیه، در واقع خیلی عالیه! این بازی تونسته نامزد بهترین بازی سال از سوی GDC رو دریافت کنه و شاید خیلی از PC گیمرها از اینکه Namco این بازی رو برای کامپیوترهای شخصی منتشر نکرده ناراحتند.
حال نکته جالب قضیه اینجاست! به تازگی یکی از کارمندان Namco اروپا در فروم رسمی این شرکت تاپیکی ایجاد کرده مبنی بر آنکه نسخه PC بازی Dark Souls در صورتی که تقاضا زیاد باشد، کاملا ممکن است ...
متن تاپیک به شکل زیر بوده:
"همیشه ممکن است بازی ها برای PC منتشر شوند، خبر خوب اینه که Dark Souls یک بازی 100% کنسولی نیست و ساخت اون بر روی PC کاملا ممکن است."، Namco گفت: "برای اینکه این اتفاق بیفتد، باید دید تقاضا چه قدر است! پس یکی باید "دادخواست" (Petition) ایجاد کنه؟
بعد از این خبر سریعاً طرفداران بازی یک دادخواست آنلاین ایجاد کرده و تا به الان در کمتر از یک روز چیزی حدود 21,300 تقاضا جمع آوری شده.
لینک دادخواست یا همون Petition :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
خب دوستانی که علاقه دارن این بازی بزرگ بر روی PC منتشر بشه، می تونن به لینک دادخواست رفته و با وارد کردن نام و ایمیل تقاضای خودشونو ثبت کنن.
لطفاً اطلاع رسانی کنید : )
یگی از دوستان گفته بود که که این بازی کپیش برای PS3 اومده که فکر کنم حامد جان بود ولی من فکر نکنم اومده باشه
این طومار کار دست نامکو داد! : دی
Namco Bandai اعلام کرده PC رو ساپورت میکنه و Dark Souls برای این پلتفرم منتشر میشود یا نه که در یک نظر سنجی این رو منتشر کرده است.در یک طومار از سوی طرفدار ها برای درخواست انتشار این شاهار rpg بیش از 40,000 تایید برای انتشار داده اند و گفته اند که برای PC منتشر بشود که آمار بسیار جالبی هم هست و بعد از آن نامکو گفت این تقاظا ها نتیجه داده و موفقیت آمیز است و امکان دارد Dark Souls برای PC پورت میشود ولی تایید نشده که حتما منتشر میشود!
این بازی در October 2011 برای دو پلتفرم PS3 و Xbox 360 منتشر شده است که از دیدگاه خیلی از سایت ها و نشریات جزو بازی های برتر در سبک خود است و همینطور نمرات بسیار خوبی دریافت کرده که ارزش کلی بازی رو نشون میده و شماره قبلی که Demon’s Souls نام داشت انحصاری PS3 بود که از دید سایت ها جزو برترین ها هم بود.طبق یک آمار هم نامکو 1.5 میلیون نسخه را در ماه نوامبر در سراسر جهان عرضه کرده بود.
منبع :
این بازی برای PC نیاد بهتره چرا که این بازی نیاز به تجربه شماره قبلی داره هر کی هم بازی کنه میگه چقدر مضخرف بود حالا ما گفتیم این نامکو توجه نکرد به حرف ما حالا منتشر کنن وقتی همه رفتن کپی خریدن زدن بازی رو هم نابود کردن بهشون میگم! : دی ;)
این بازی رو کنسول کیفیت داره و اینکه RPG خاصی هست که شباهتی به هم سبک های خودش هم نداره به نظر من سخت ولی راحت!:31:
یکی از طرفدار ها هم تو نظر ها حرف جالبی زد! این بازی برا PC هم بیاد با یه پورت نچندان جالب به جای شاهکار میشه فاجعه و اینکه این بازی برای PC زیاد جالب نیست!... کاملا هم درست میگه! : دی
منم موافقم!به شرطی باید برا ما PC بازا بیارنش که با کیفیت باشه نه اینکه یه پورت خیل یضعیف بشه تا آبرو بازیو ببره!همین طوری ازش اسم خوبی تو ذهنا بمونه بهتره اگه قرار باشه آبروشو ببرن!