سلام دوستان کسی میدونه توی اسمارت هب your video فیلمهای تبلیغ میکنه چطور میشه تماشا کرد ممنون
Printable View
سلام دوستان کسی میدونه توی اسمارت هب your video فیلمهای تبلیغ میکنه چطور میشه تماشا کرد ممنون
سلام میشه کمک کنید مدل 7770 چجوری با سیم لن و ای دی اس اله خونه به اینترنت وصل میشه ؟پیغام میده به لن وصل میشه ولی به اینترنت خیر میگه خطای dns .بعدش یوزرو پسوردمو چجوری باید بدم به مودم؟شرکت نصب نکرد سریع رفت :n28:
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه باید مودم شما فعال شود یعنی از شرکتی که adsl خریدید یک یوزرنیوم و پسورد به شما می دهد و وقتی که به کامپیوتر آن را وصل می کنید از روی دفتر چه راهنمای مودم تان مراحل ثبت و راه اندازی مودم تان را انجام می دهید و وقتی که مودم تان به اینترنت وصل شد آن وقت می توانید پس از خاموش کردن و قطع از کامپیوتر به تلویزیو نتان با کابل لن ار تباط تان را به اینترنت انجام دهید همیشه یاد تان باشد که تلویزیون تان حتما ساعت و تاریخ آن بروز باشد و اگر خودتان نمی توانید مودم تان را فعال کنید از یک نفر وارد به این کار کمک بگیرید.
یوزر و پسوردت رو باید از منوی تنظیمات مودم وارد کنی . اغلب مودمهای adsl با IP 192.168.1.1 شناخته می شوند. یعنی وقتی به کامپیوتر متصل باشند و در نوار آدرس بروزر اینترنت بزنید 192.168.1.1 به منوی تنظیمات مودم وصل می شوید . که اغلب از شما یک یوزر و پسورد می خواهد و بسته به نوع مودمتان متفاوت است . اما اغلب مودمها به جای یوزر و پسورد می تونی بزنی admin . با این کار وارد منوی تنظیمات مودم می شی . اینجا دیگه باید بدونی کجا باید نام کاربری و رمز عبور adsl رو وارد کنی و توی مودمهای مختلف متفاوته . می تونی از جای که اینترنت یا مودم رو گرفتی سوال کنی یا دفتر چه مودمت رو بخوونی.نقل قول:
مرسی دوستان درست شد.به نسخه ی 010020 هم بروزش کردم.برنامه وب بروزرم دانلود کردم.فقط نمیشه باهاش آهنگی چیزی دانلود کرد؟ میزنه دانلود امکان پذیر نیست
برنامه فیس بوکشم نمیشه استفاده کرد؟ ف.ی.ل.ت.ر.ه؟
دوست عزیزنقل قول:
از تلویزیون فقط می شود آپلکیشنهای سامسونگ و فریمور تلویزیون را دانلود کرد ولا غیر
دوست عزیزنقل قول:
بله چون در ایران این شبکه بسته است
مررررررررررسی از همتون.بچه ها این سریو نمیشه باهاش فارسی حرف زد؟واسه ما انگلیسی باید باهاش حرف بزنیم روشن خاموششو.یه دوستام گرفتن میگه فارسی باهاش حرف میزنن.ما چیکار کنیم انگلیسی سخته :n27:
سلام دوستان ببخشید مدل تلوزیون ما دقیقا ua40eh5560 اینو پشت تلوزیون نوشته شده بود پیدا کردم و میخواستم اینترنت تی وی رو فعال کنم اما hospitalmodبه جای hotel mod، بود و بقیه یتنظیماتی که شما می گین وجود ندراه اگر امکان داره نحوه وصل کردن اینترنت تی وی تلوزیون ما رو دقیق توضیح بدین با توجه به نوشته ها و منو این مدل از تلوزیون ولی به اینتر نت وصل شدم و سامسونگ اپپز نرم افزار ها رو دانلود کردم ولی نشد تو اینترنت سرچ کنم فقط همون صفحه سامسونگ اپپز رو باز می کرد
ممنون میشم اگه توضیح کامل بدید و منو راهنمایی کنید