Sub-Zero جان
خيلي پايان باحالي بود مگه نه؟
از نظر من اين بهترين پاياني بود كه تا به حال بازي كردم!
خداييش خيلي داستان باحالي داشت.!!
Printable View
Sub-Zero جان
خيلي پايان باحالي بود مگه نه؟
از نظر من اين بهترين پاياني بود كه تا به حال بازي كردم!
خداييش خيلي داستان باحالي داشت.!!
آره....خيلی باحال بود!نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
مخصوصاً وقتی حالت گرفته باشه که چرا هيتمن مرده....!
و هی با خودت ميگی اگه زنده بودم ميدونستم چيکارتون کنم....و يهو رويا به واقعييت تبديل ميشه! :blink:
واقعاً پايان بازی آخرش بود.
نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
سلام .اسلحه واقعی رو از کجا پیدا کنم .اسلحه دیگه ای نمیشه گذاشت جاش !!!قبول نمیکنه میفته پایین میز .دکمه e رم که میزنی .همون اسلحه خودش رو میزاره سر جاش ؟ :sad:
سلام
واسه نصب مشكل دارم ويندوز پك1و2 را نصب كردم فايده نداشت.ارور میده.فایل d3dx9_27.dll را نمی خونه.پنج سی دی هستش مال شرکت تکینه.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز خیلیا عین مشکل شما رو داشتن !!!نقل قول:
نوشته شده توسط reflex
این فایل مال شاخه windows-system32 هست که شما باید از لینک زیر دانلودش کنی و در مسیر گفته شده کپی کنیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
دوستان
من وقتی این بازی رو اجرا میکنم به صورت تصویر اهسته اجرا میشه . بازی خیلی کنده. گرافیک
Fx5200 .... 256 مگ دارم. با رم 1 گیگ کسی میتونه یه راهی چیزی بگه که بازی روانتر بشه؟
درودی دوباره.
دوستان مشکلم حل شد. در قسمت configure گزینه 1 را بر گزیدم. هر چند که گرافیک بازی زمین تا اسمون فرق میکنه اما بهتر از بازی نکردنه.
من بازي رو نصب كردم اما وقتي مي خواد بازي اجرا بشه با خطاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواجه ميشم لطفا دليلش را هر چه سريعتر بگيد.
کرک بازی رو دانلود کن ( تو صفحات قبل هست ) خیال خودتو راحت کننقل قول:
نوشته شده توسط alwithfa
شما بايد اسلحه واقعي رو از پذيرش اونجا كه كه در سالن اول از يه پليس بگيرنقل قول:
نوشته شده توسط mehdiney navaz
براي اين كار برو جلو و با يارو صحبت كن
این اولین شماره از سری Hitman بود که من بازی کردم . اما زیاد خوشم نیومد .
به نظر من در این سبک بازی که باید مخفیانه کارها رو انجام داد ، Splinter Cell یه چیزه دیگه است .