-
سلام
داشبوردو هنوز باز نکردم ببینم چه خبره زیرش فکر نمیکنم بلندگویی باقی مونده باشه ولی اگه فابریکیشو میگی مثل مال تو یکی بوده قطعاً
سویچ رو باز میکنی مال تو آلارمی یا صدایی داره؟
من دنبال داشبورد و فرمون مشکی سالم هم هستم اگه سراغ داشتی ممنون میشم بهم خبر بدی
-
نه 2 بلندگو هم داشته گوشهای داشبورد جا داره
مال من آلارم یا صدا نمیده
داشبورد و فرمون فعلآ سراغ ندارم.
-
مال من هم آلارم نداره، اون قسمت مربع سمت چپ سرعت شمار چه آلارمی رو نشون میده مال من کار نمیکنه
-
زنگ داره چون من دیدم
باید عکس بزاری 2 مدل پنل کیلومتر ایمپالا داریم یه مدل ساده و یه مدل پبشرفته تر با آمپر بیشتر
مال من که سادست و سمت چپ کیلومتر آمپر بنزینه ولی اگر مال تو ساده نیست 2 تا آمپر سمت چپ کیلومتر داره یکی آمپر بنزین و دیگری آمپر فول اکانومی که خیلی به درد بخوره میزان مصرفت رو نشون میده.
-
مال من هم مثل مال تو سادست یعنی تا مدل74 همین بوده، آمپر اکونومی رو از سال 75 تو ایمپالا و اکثر ماشینها شایدم همشون گذاشتن مدل 75 پنل کیلومتر شکلش تغییر میکنه و آمپر اکونومی اضافه میشه
منظورم اون خانه هاست بخصوص اون قسمت مربع بزرگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگردون راهنما هم برای من کار نمیکنه یا نداره اصلا نمیدونم برای تو چطور، شاید این سالها نداشتن
-
نه ایمپالا هم داریم که مثل مال من و تو کیلومترش ساده باشه
اونی که عکسش رو گذاشتی مال کمربنده موقعی که ماشین رو روشن میکنی باید روشن بشه.
مال من برگردون راهنما داره کاملآ هم سالم کار میکنه مال تو هم درست میشه منتها باید فرمان باز بشه تا ببینیم چه عیبی داره.
راستی چند لیتر بنزین زدی؟:31:
-
سلام دوستان دل رو زدم به دریا و ماشین رو دادم تودوزی بشه پیش یه اوستا کار بلد هم بردم چرمش هم تقریبآ شبیه فابریکش گیرم اومد دادم بدوزه حالا ببینیم چی در میاد.!
-
اون آلارم کمربند هم روشن نمیشه اگه روشن بشه تا کمربند بسته نشه خاموش نمیشه درسته؟
آمپر بنزینم کار نمیکنه!
چرم دون دون پیدا کردی؟
-
مال من هم کار نمیده ولی اگه مثل کاپریس یاشه بعد 10 12 ثانیه خاموش میشه
چرم دون دون پیدا کردم ولی به براقی چرم فابریکش نیست مشکی ماته.
-
سلام چه خبر از آقا محمد حجازی و ماشیناش؟