دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره
دوست گرامی
گاهی افراط در طرفداری از یک محصول یا برند باعث میشه انسان از جاده انصاف و مروت منحرف شه. آخه قربون اون تعصبت! شما از کجا فهمیدی که من ناراحت شدم؟ من مالک سامسونگم؟ یا نماینده ذینفش تو ایرانم؟ به من چه ربطی داره اگه سامسونگ یا برند محبوب شما یا هر برند دیگه ای فلان محصولش خوبه یا بده؟ من باید فارغ از این جوسازیها و هیاهوهای تبلیغاتی(که دست بر قضا سامسونگ تو این مورد استاده) متناسب با نیازهای خودم بهترین انتخاب ممکن رو انجام بدم . حالا این انتخاب میخواد صنام خودمون باشه یا برند شیطان بزرگ (Vizio)
من کل صحبتم اینه که بهترین روش تخریب، بد دفاع کردنه. دوست عزیز بهتر نیست یه مقدار تحملون رو بیشتر کنیم و به هر کسی که انتقادی وارد میکنه انگهای رنگ و وارنگ نچسبونیم؟
من نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک. ال ای دی و یا پلاسما هم هر کدوم مزایا و معایبی دارند که فقط و فقط نیاز و سلیقه من و شما به عنوان خریدار باعث برتری یک برند (اون هم فقط در حیطه اون کالای مد نظر) به برندهای دیگه میشه.
مثلا در همین عکسها به نظر شما ، تو کدوم پنل جزئیات بدن شخص قابل تشخیص و تفکیکه؟ آیا شما قادر به مشاهده قسمت میانی بدن تو پلاسما هستید؟ (از کفش و جوراب تا به ناحیه سر من یکی که تو مانیتورم فقط سیاهی میبینم. شما رو نمیدونم ) فکر میکنید که افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.