به احتمال زیاد اختلالات روانی دارن یا شایدم ضربه مغزی شدن :13:نقل قول:
Printable View
به احتمال زیاد اختلالات روانی دارن یا شایدم ضربه مغزی شدن :13:نقل قول:
نه اتفاقا نویسنده این نقد Tom chick هست که فرد مطرحی در زمینه نقد هست و همین طور بازی ها رو بیخود نقد نمیکنه ....نقل قول:
از 100 تا سایت یه دونه اینجوری امتیاز داده یعنی اون 99 تا دیوونن این یه دونه نقد کننده راست میگه؟:31::31::31:نقل قول:
داداش خدا به آدم عقل داده که افکارشو دست این و اون و امتیاز نده برو بازی رو بازی کن بعد بیا خودت امتیاز بده به من باشه میگم 100 از 10 کمشه:40:
انقد بحث حجم نکنید...
مسلمه که حجم ربط داره ولی حجمای نجومی همیشه به خاطر کیفیت گرافیکی بازی نیست...همین بازی فیلماشو بردارن مطمئنن حجمش از نصف هم کمتر میشه چون راه به راه کات سنس نمایش میده مثل متال گیر4
یا گادآف وار پر بود فیلمهای پشت صحنه...
دیسک های ps3چون حجمشون زیاده میشه ویدئوهای hd زیادی توش جا داد واسه همین حجم بعضی بازیهاش خیلی زیاده وگرنه تکنولوژی ها همه ماله این نسلن و انقدر تفاوت ندارن که بیایم از رو حجم بگیم مثلا کیلزون سه پر حجم تره یا گیرز سه...
بچه ها یه چند تا سوال درباره سری بازیهای آنچارتد داشتم آخه ما که زبانمون در حد پیش تجربیه سایتی هم نیست داستان بازیا رو کامل نوشته باشه
البته داستان کلی رو میدونم اما یکی برام خلاصه ای از داستان آنچارتد 1 و 2 و ابتدای 3 که چه جوری شروع میشه رو میگه؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
کاری به کنسولای دیگه ندارم از لحاظ بازی چون اصلا اونا حجمشون هم مهم نیست عمرا به پا انحصاری پلی 3 برسن:31::31::31:نقل قول:
من درباره همین پلی 3 بحثم هنوزم میگم هر چی حجم بیشتر باشه گرافیک بازی بهتره نمیگم همه ی کیلوبایت حجم صرف گرافیکه نه اما تاثیر در گرافیک هم داره اونهمه بازی هم از پلی 3 مثال زدم 100 تا دیگه هم دوستمون بخواد مثال میزنم فقط شما هم یه دونه فقط مثال بزنی من قبول میکنم:46:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
منظورم مثال بر عکس بود که حجم یه بازی کمتر باشه گرافیکش از اونی که حجمش بیشتره زیادتر باشه
Official Playstation Magazine US
10/10
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به آدم این امتیازا رو میبینه به خودش افتخار میکنه:31:نقل قول:
دمش گرم واقعا ارزش داره :31:
GamingNexus : A
+نقل قول:
A
Even with some control and difficulty issues, Uncharted 3 tells a fantastic story and has graphics and gameplay to match. You can do no wrong in picking up Uncharted 3: Drake's Deception.
PSNow : 10/10
+
TotalPlaystation : 8/10
+نقل قول:
Completely and utterly mind-blowing. This is, hands-down, the best-looking game on the PlayStation 3, and likely the best looking game ever made
Gaming Age : 9.1
+
Value: 9.0
+
Presentation : 9.5
یک شاهکار بی نظیر بود .... بهترین بازی که تو این 27 سالم کردک این بازی بود
شاهکار بود واقعا