بچه ها چی شد الان بخریمش یا نه؟؟ من بگم انلاین زیاد بازی میکنم..مشکلی پیش میاد الان؟
Printable View
بچه ها چی شد الان بخریمش یا نه؟؟ من بگم انلاین زیاد بازی میکنم..مشکلی پیش میاد الان؟
باید از فروشنده با شرط حک شده بخرینقل قول:
دی وی دی حک شده آمده :21:
همین صفحه پیش توضیح دادم !نقل قول:
کلاً فورزا رو فعلاً آنلاین نزنید بهتره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6587076&postcount=199
در یک کلام بهترین بازی ماشین سواری عمرم هست وبهترین شبیه ساز برای اولین بار حس واقعی ماشین روندن را دارم الان دیره حال ندارم ولی حتی کسی که به ماشین روندن علاقه نداره با این بازی علاقه مند میشه بس که این ماشینا خفنه مخصوصا بخش Auto vista
دوستان عزیز، شما دیفیکالتی بازی رو روی چند درصد میزارید و بازی میکنید ؟
من روی 90% دارم میرم اما خب بازی برام خیلی آسونه ، میخوام هوش مصنوعی حریف ها بیشتر باشه و به همین راحتی اول نشم.
چی پیشنهاد میکنید ؟
من رو 90 گذاشتم حالت برگرداندن زمان هم غیر فعال کردم یه گزینه مال فرمونه اونم غیر فعال کردم اشکم در میاد تا دوم یا اول شم:19:نقل قول:
من این ماشینرو ندارم شما دارید؟نقل قول:
محتوای مخفی: ندارمش
دوستان میخوام برم بازی رو بگیرم . اگه فروشنده گفت سالمه از کجا بفهمم سالمه ؟ در حالت آفلاین بن نمیکنه ؟
در حالت آفلاین بن نمیکنه ؟ نه اصلا هیچکی در حالت آفلاین بن نمیشهنقل قول:
تول سیستم فلگ میشه بعد وقتی لایو شی بن میشی
ازش بپرس که کی بازیرو آورده اگه گفت خیلی وقته نگیر ولی نسخه درستش حدود 12 روزه که اومده
بالاخره نسخه ی اوریج بازی 2 روز پیش رسید دستم و به شدت حال کردیم ! دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم بود . شدیدا جذاب و گیرا و به مراتب بیشتر از شماره ی 3 به من حال داده تا اینجا . این autovista خیلی فاز میده . میرم با هر ماشین یه استارت میزنم میام بیرون . این Lexus LFA دیوانه کرده مارو ! کلا با تمام Modeها , Eventها و ... حال کردیم به شدت حس توضیح جزئیات نیست
هزاران درود بر T10