سلام من 17 بهار هستم 10 تا بسته كلم كاشتم نيميدونم تا 30 بهار در مياد يا نه اگه كسي ميدونه بگه و چند روزه كلم در مياد؟
Printable View
سلام من 17 بهار هستم 10 تا بسته كلم كاشتم نيميدونم تا 30 بهار در مياد يا نه اگه كسي ميدونه بگه و چند روزه كلم در مياد؟
سلام
در نمیاد باید 15 روز وقت داشته باشه
آقاي p30gamer كارن در سال سوم در كدوم فصل مريض شد؟
برای من توی فصل پاییز مریض شد.
make rice then go to the store and get it wrapped and give the preesent to whoever yu want كسي ميتونه اينو معني كنه براي پيدا كردن برنج است اگه كسي ميتونه معني كنه بگه معنيشو
كسي ميدونه من چه وقت ميتونم قلاب بگيرم؟
Alireza007 قلا ب رو وقتی 50 تا ماهی داشته باشی میگیری
-------------
معنی جمله هم میشه این:
برنج رو پرورش بدید.بعد کادوش کنید و به هر کی می خواید بدید.
برنج هم برایه شهره!!
ممنون از معني و قلاب ولي فكر ميكنك اشتباه معني كردي اره؟نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
اقاي p30gamer تو اين بازي را خيلي خوب بلدي چرا نتونستي بري شهر؟ و من تو سال 3 هستم زنم كارن مريض نشده بايد چي كار كنم زنم مريض بشه؟ و چطوري ميتونم گلخانه را بزرگ ميكنم طوفان نبره؟ و تمام 7 پرينت كه به شكل ماهي هستن ميتوني جاهاشونو بگي؟ و ميتوني كامل تمام غذاها را كه چندتا هستن بگي؟ و اخريش ايا در اين بازي شهري است يانه ؟ اگه هست تو 1 سيدي چطوري ميشه هم تو روستا بازي كرد هم تو شهر؟
in harvest moon game does he realy go city
I wonder why this get's asked so much lately? Anyways, no you do not go to the city ever. If you do poorly after 3 years the game will end right there. Otherwise, you just keep playing the game while on the farm forever اينو معني كني خيلي نوكرتم در مورد رفتن به شهره