بی پولم آقا ولم کنید!:دینقل قول:
یعنی کلاس C هستید الان
کلاس C بهترین هندلینگ متعلق به R8 و Lexus ISF هست
همین ماشینم به هزار بدبختی پولشو جور کردم!:دی
+
راستی چرا نمیشه ماشینهایی که بهتون جایزه داده میشه رو بفروشی!؟
Printable View
بی پولم آقا ولم کنید!:دینقل قول:
یعنی کلاس C هستید الان
کلاس C بهترین هندلینگ متعلق به R8 و Lexus ISF هست
همین ماشینم به هزار بدبختی پولشو جور کردم!:دی
+
راستی چرا نمیشه ماشینهایی که بهتون جایزه داده میشه رو بفروشی!؟
دوستان کسی سریال نامبر اول بازی که روی Product Activation میپرسه رو داره ؟
ماشاالله...ماشاالله واقعااااا !!!!!!!
نشستم صفحه هاي قبلي رو از زماني كه دوستان گرفتن يا دانلود كردن و بازي كردن رو خوندم
آقا چرا اينطور پس ؟؟!!!
تو اكثر بازي ها و مخاطب هاش يكي خوشش مياد يكي خوشش نمياد اما يه اكثريتي هست هميشه...يا اكثريت ميگن مثلا گيم پلي خوب شده يا نشده
اما اينجا يكي در ميون
گيم پلي خوب شده
بعدي
گيم پلي خيلي افتضاح شده !!!
گرافيك خيلي بهتر شده
بعدي
گرافيكش حتي كمتر هم شده !!!
چي بگم
انتظار به شخصه من اينه كه شبيه ساز قويي ايي باشه كه بتونم مثل tdu يا dirt شبيه ساز سلطان LFS از ويل g25 كه حرفه اي هست تمام استفاده رو ببرم
چيزي كه تو shift 1 منو بسيار مايوس كرد و فقط من از مسير مستقيم تو شيفت 1 كه نياز به پيچيدن نبود لذت بردم چون اصلا با ويل مچ نبود !!!
گرافيك در حد متوسط هم كه باشه گيم پلي و كنترل دقيق و فيزيك نزديك به واقعيت از همه چيز براي من مهمتره :20:
آره چند روزی هستش که اومده از این لینک می تونی دانلود کنی یا اگرم اینترنت خوب نداری بخرینقل قول:
سلام دوستان
كسي تو تهران تونسته شيفت 2 رو بگيره ؟
يكي از دوستان كه اونور آب هست و همه چيزو تست ميكنه گفته كه شيفت 2 خيلي خوب شده و كلا خيـــلي پيشرفت كرده
منم كلي وسوسه شدم كه بگيرم و امتحانش كنم
گفت كه با ويل wheel هم مشكلي نداره و خوب جواب ميده بر عكس شيفت يك...حالا بايد تست كنم ببينم واقعا همينطور هست يا نه...
کد:http://www.download4pc.ir/1390/01/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-need-for-speed-shift-2/
درسته ! نباید مقایسه بشند !!!نقل قول:
اما خود شرکت سازنده خیلی این بازی رو با F3 و GT5 مقایسه می کرد و حتی مدعی بهتر بودن هم هست !!!
در کل من هم F3 و هم GT5 رو امتحان کردم ! باید بگم که شبیه ساز واقعی این دو بازی هستند !
گیم پلی F3 رو بیشتر پسندیدم ! اما گرافیک GT5 یه چیز دیگه س !
خدا رو شکر که بازی هایی مثل DIRT 3 هستند که مولتی پلتفرم هستند ! وگرنه به شیفت 2 نمیشه به عنوان یه بازی 100 % شبیه سازی شده نگاه کرد !!! بیشتر جنبه ی سرگرمی داره ... اگه شرکت هایی مثل کدمستر نبود کلا سبک سیمز ریسینگ مخصوص کنسول ها بحساب میومد !
سلام خدمت همگي دوستان گل...... من حدود دو سه هفته كلا دسترسي به اينترنت نداشتم پس عيد همگي مبارك..........
نميدونم دوستان اشاره كردند كه چه قدر تصادفات واقعي تر شده نسبت به نسخه ي 1؟؟؟؟من با همون ماشيني كه اول بازي ميگه باهاش دور بزن نزديك بود دوبار چپ كنم چون دوبار تقريبا تا نصفه از زمين بلند شد!!!!!!!فيزيك نسبت به نسخه ي 1 خيلي پيشرفت داشته.....
من فقط با هندلينگ بعضي ماشين ها مشكل دارم كه اينطور كه دوستان ميگن با اپگريد و تيونينگ مشكلم حل ميشه.....
فقط يه سوال داشتم:ميشه يه ماشين زير 229000 تا معرفي كنيد كه راحت تو دريفت كردن كنترل بشه؟؟؟؟(منظورم ماشين مخصوص دريفت نيست فقط ماشين معمولي كه بشه عين آدم باهاش دريفت كرد..)
خخخخخيييييلللللليييييييي
ممنون.
اونو کنسل کنید وبعد از نصب از کرک استفاده کنید .نقل قول:
رنگ آمیزی ماشین چقدر بد شده اصلا معلوم نیست کدوم رنگ کجاست ،رنگ سفید هم که خدارو شکر کلا نداره مثل shift 1 بود خیلی بهتر بود .طیف رنگ هاش یه جورایی محدوده . ولی قسمت upgrade بهتر شده.
چرا رنگ سفید هم دارهنقل قول:
اونو کنسل کنید وبعد از نصب از کرک استفاده کنید .
رنگ آمیزی ماشین چقدر بد شده اصلا معلوم نیست کدوم رنگ کجاست ،رنگ سفید هم که خدارو شکر کلا نداره مثل shift 1 بود خیلی بهتر بود .طیف رنگ هاش یه جورایی محدوده . ولی قسمت upgrade بهتر شده.
مگه میشه نداشته باشه...............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که گیر به گرافیک بازی میدن اینو بدونن که تو این دنیای رقابت، هیچ شرکتی نمیاد بازی جدیدش رو ضعیفتر از نسخه قبلی ارائه بده، مخصوصا از لحاظ گرافیک
ممکنه Gameplay، Tuning, Upgrad یا سبک و تعداد ماشین و .........Shift2 به مذاق بعضیا خوش نیاد ولی گرافیک بدون شک بهتر شده
Shift2 نیاز به VGA نسبتا قوی داره... پس اول تو تنظیماتش همه چیزو بچسبونید اون آخر، اگه راضیتون نکرد گیر بدید به گرافیک
گرافیکش خوبه ولی اصلا از گیم پلی بازی خوشم نیومد.بازی باید حال بده نه اینکه فقط طبیعی باشه.اصلا این بازی به من حال نداد.همون hot pursuit با اون دستی کشیدن زیبا سر پیچ ها واقعا بهتره.