سلام دوست عزیزنقل قول:
اولی حدود 780 تومن با گارانتی
دومی نمیدونم
سومی حدود 820-830 تومن اگه میخوای بگیری حتمآ سومی رو بگیر ! خیلی بهتره !
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولی حدود 780 تومن با گارانتی
دومی نمیدونم
سومی حدود 820-830 تومن اگه میخوای بگیری حتمآ سومی رو بگیر ! خیلی بهتره !
اگه منظورت cd سازگاره که اونو ول کن و از سايت خود ايسر با توجه به ويندوزت دانلود کن.نقل قول:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
به شما هم که مثل ما شاهين شهرى!نقل قول:
از کجا گرفتى لپ تاپت رو؟
چند پات در اومد؟
به نظرتون قهوه ايش قشنگتره يا مشکى؟
آره همون cdنقل قول:
اگه منظورت cd سازگاره که اونو ول کن و از سايت خود ايسر با توجه به ويندوزت دانلود کن.
میشه آدرسش رو بدین تا دانلودش کنم ؟ Nvidia GeForce GT 540M 1GB
با تشکر
[/COLOR]سلامنقل قول:
از اینجا
شما LG رو اول پاراگراف دوم میتونی ببینی...کد:http://translate.google.com/translate?hl=EN&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookjournal.de%2Ftests%2Flaptops-reviews-acer-aspire-5742g-458g64mnkk-nkrt-1259%2F2
ممنون
سلام ضد حال خوردم در حد المپيك ديروز رفتم بازار 5742 قهوه اي بخرم كل بازارو گشته ام اما قهوه اي نداشتن فقط يه جا داشت كه اونم تا رسيدم بهش قبل من يه دختره ..... اعصاب خرد كن كه اصلآ نميدونست لپ تاپ و براي چي ميخواد دست گذاشته بود روش و تا ديد من طلبه قهوه ايه هستم اونم پاشو كرد تو يه كفش و خريدش خلاصه اينكه دلم ميخواست همونجا از وسط 2 نصفش كنم حتي اسم ايسرم به زور تلفظ ميكرد آخ خ خ خ كه چقد آدم ميسوزه حالا از اينا گذشته رنگ سياهش رو سعي كنيد نگيريد يا اگه گرفتيد زود به زود تميزش كنيد چون خيلي زود گرد و خاك توش نمود پيدا ميكنه رنگ قهوه اي و قرمزش خيلي بهتره گرچه كلآ رنگ هاش چنگي به دل نميزنه با سازگار هم تماس گرفتم گفتن اصلآ اين مدل رو تمام كردن و اين سري آخري هم كه آوردن همه سياه بودن و 2 هفته ديگه بار جديدشون ميرسه و ممكنه قهوه اي داشته باشن گرچه به نظر من تمام حرفاشون دروغ بوده و اينا از سياست هاي بازار گردونيشونه و ديدن رنگ سياهش طرف دار نداره دارن سياهاشونو رد ميكنن كه سر دستشون نمونه در كل نميدونم چي بگم جز اينكه هيچ حسابي توش نيست و ممكنه حتي گرونش كنن حالا من سر لج بازي هم كه شده اين ريسك رو ميكنم و 2 هفته ديگه هم صبر ميكنم بلكه به قول خودشون تو بار جديدشون قهوه اي هم باشه فقط خدا كنه گرونش نكنن
نقل قول:
وای چقدر خندیدم :27:
عب نداره حالا !! انشالله تا دو هفته دیگه ارزونترم میشه...:21:
SMSK جا ن خدا كنه گرون نشه ارزون شدنش پيشكشش تازه سر لپ تاپ خريدن اون دختر يه دعواييم تو پاساژ راه افتاد كه بيا ببين اين جماعت كلآ .... بيخيال سازگار هم الان چك كردم قيمتش رو تو سايتش زده
سلام
این 5742 ساخت کجا هست ؟
حالا یک لپ تاپ دعوا گرغتن داشت آخه ؟! اونم با یک ضعیفه؟! :13:نقل قول:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
چین ! همه لپ تاپ ها یا سخت چین هستن !نقل قول:
فقط نهایت توی یک کشور دیگه سرهم بشن !!
corei3 که با گرافیک اچ دی به زیر 600 هزار رسیده با گرافیکATI 5470 512M
650 هزار