ما با هم خواهر و برادر هستیم لولیتا و میشل هرکی مارو دوست داره و میخواد ما بیام خونشون و کلی شیطونی کنیم به این شماره زنگ بزنه ....... 09335859378
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ما با هم خواهر و برادر هستیم لولیتا و میشل هرکی مارو دوست داره و میخواد ما بیام خونشون و کلی شیطونی کنیم به این شماره زنگ بزنه ....... 09335859378
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam saye jan dar mord on sag ham jashoo daram ham karam sage age vagozar nashode mikhamesh
09364212706:n19::n18:
سلام و تبریک برای ورودتون به انجمن:n16:نقل قول:
دوست عزیز زبان اصلی انجمن فارسی هست لطفا پستاتون رو به زبان فارسی بفرستین
سلام خوبین شما من هر چیتوله دارین میتونم اسکان بدم با من تماس بگیریدنقل قول:
09364212706
مرسی چشم رعایت میکنم:n16:نقل قول:
:n05:دوستان گلم هرکی هر چی واسه واگزاری داره از جهنده خزنده و غیره من اعلام امادگی میکنم از جوجه گرفته تا سک و تمساح اینم شماره تماسم 09364212706
بچه ها توی جردن کوچه کاج آبادی، تقریبا اواسط کوچه یه جا تابلو زده بچه گربه مجانی کسی میتونه پیگیری کنه ببینه چیه؟
من خودم یه طوطی دارم.خونمون اصلا جا نداره به من اجازه نمیدن هیچ حیوانی اضافه کنم وگرنه حتما خودم پیگیرش میشدم
این چه وزشه به هر کی زنکو اس میدی میگی حیونتو میخام ج نمیده اصلا واسه چی پس تایپیک گوزاشتید؟:n05::21::42:
سلام من ایران نیستم لطفا با همون شماره که اون پست گذاشته شده تماس بگیرین اگر نیتتون خیره
نقل قول:
خیره ولی هیشکدوم ج نمیدن نمیدونم پس چرا این همه بال بال میزنن من عاشق حیونامنقل قول: