سلام
دوستان من تازه lw9500 خریدم
لطفا کد های مخفی,اطلاعاتی که دارید و ... رو برام بزارید ممنون
یاعلی
Printable View
سلام
دوستان من تازه lw9500 خریدم
لطفا کد های مخفی,اطلاعاتی که دارید و ... رو برام بزارید ممنون
یاعلی
سلام
منوی مخفی که ساعت کارکرد hx800 رو نشون بده ، دوستان راهنمایی کنن؟
سلام
دوستان بجز سوال بالایی دوتا مشکل دیگه دارم
1-تلویزیون داغ میشه آیا طبیعیه؟
2-گوشه بالای سمت راستش یه تیکه ی کوچیک سفید شده نمیدونم پیکسل سوختگیه یا از تو چیزی بین شیشه و led ها هستش چون تا حالا زیر برچسبش بود ندیده بودم
سلام
فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون ال جي مدل 42lk450
تونستم با برنامه ir remote توي گوشي نوكيا 6500 فكر كنم كه اينفرارد داره
تلويزيون ديجيتال رو توي اي تيوي فعال كنم الان 16 كانال ديجيتال تلويزيوني و 11 كانال راديوي رو رو عالي مي گيره
الان يه مشكلي دارم كه وقتي يه فيلم با فرمت mkv رو نمايش ميدم توي قسمت تنظيمات آيتم مربوط به زير نويس غير فعاله زير نويس رو نمياره با srt و اينكديگشم utf_8 نمياره
با تشکر از نویسنده این پست تلویزیون 42LED5400 من هم با این روش قسمت دیجیتالش فعال شد
با سلام
من یه LED ال جی مدل LV35000 خریدم الان 3 سوال برام پیش اومده
1- فلش می خوره اما برنامه های تلویزیونو ضبط نمی کنه
می خواستم ببینم میشه با آپدیت کردن نرم افزاری یا
دسترسی به منوی مخفی این قابلیت و ایجاد کرد
2- همچنین کنار تلویزیون نزدیک به پرت HDMI و USB یه قسمت هست که نوشته( MEZ ( REV 02
این چیه ممکنه قابلیت اتصال بیسیم باشه
3- و سوال آخر اینکه میشه با آپدیت نرم افزاری اونو به LV55000 تبدیل کرد
با تشکر
آيا روي گوشي نوكيا 3650 برنامه Psiloc.irRemote.v1.41 نصب ميشه و آيا جواب ميده؟
يه ورژن Psiloc.irRemote.v1.04 بود كه ظاهرا براي ورژن سري 6 نسخه 3 سيمبيان هست ولي گوشي من مدل 3650 هستش و سيمبيانش ظاهرا سري 6 نسخه 1 هستش و من ديدم كه نوشته نسخه ريموت Psiloc.irRemote.v1.41 براي اين سري هست.
آيا در اين ورژن برنامه ريموت، ميشه وارد منوي مخفي شد؟
نقل قول:
این ورژن روی این گوشی نصب نمیشه ورژنهای قدیمی نصب میشه که اون هم منوی آپدیت نداره باید تو فکر یه گوشی N73 باشید:20:
براي اين مدار حداكثر طول كابل چقدر بايد باشه؟
و ديگه اينكه آيا براي مدل lcd660 اگر در منوي مخفي بلوتوث رو 1 كنيم، سخت افزارش رو داره كه فعال بشه؟
خیر سخت افزار بلوتوث ندارد.نقل قول:
قبل از ساختن مدار توجه کنید لپ تاپی پیدا کنید که پورت سریال rs32 داشته باشد (من که گشتم و پیدا نکردم) والا بعد از ساختن مدار بلا استفاده می شود و مثل من مجبور می شوید گوشی n73 دوستتان را برای این کار قرض بگیرید.
البته چون فقط یک بار می خواهید وارد منو مخفی شوید تا گیرنده دیجیتال را راه بیندازید به دردسر این که سیستم دسکتاپتان را بیاورید بغل تلویزیون تا کارتان راه بیفتد می ارزد.
البته وسوسه نشوید که حالا که وارد منو مخفی شده اید بروید سایر آپشنها را با سعی و خطا تغییر دهید تا ببینید چه می شود چون معمولاً با این تغییرات چیز خاصی به دست نمی آورید و ممکن است اصلاً تلویزیون هم بالا نیاید.
اگر تلویزیونتان هنوز گارانتی دارد تلفن بزنید شرکت بیاید رایگان گیرنده دیجیتال را راه بیندازد.
(یادش به خیر نصاب که آمد برای نصب تلویزیون lcd660 من وقتی گفتم با ریموت سرویس می تواند گیرنده دیجیتال را راه اندازی کند اصلاً چنین چیزی به گوشش نرسیده بود. بعد از سه ماه تماس گرفت که ریموت را گرفته ام بیایم گیرنده را برایتان راه اندازی کنم که من گفتم خودم همان فردای نصب راه انداخته ام؛ از طرز صحبتاش معلوم بود از این که من بدون ریموت سرویس توانسته ام این کار را بکنم شاخ در آورده است.)