بلهنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
100% اگه همه تلاش کنیم می تونیم بهترش کنیم. :rolleye:
Printable View
بلهنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
100% اگه همه تلاش کنیم می تونیم بهترش کنیم. :rolleye:
چه طور با پي سي ورلد اشنا شدي؟
نظرت در مورد اين پسرهايي كه تا يه آيدي دختر تو فروم يا چت مي بينند سريع پي ام مي دن تلفن و يا آيدي ياهو مي خواهند و يا مي دن چيه ؟
فكر مي كني چه شخصيتي دارن ؟ انسان هاي كاملي هستند ؟ چون براي من كه يه پسرم هنوز اين موضوع غير قابل درك هست و احساس مي كنم بايد سر كوچه زنجير به دست باشند اينها رو چه به نت !!
اگه فكر كني يه انجمن جاش خالي هست چه انجمن هست ؟
نفر بعدي كه ميشينه رو نيمكت ساويس هستش. البته طبق قانون بايد لينك صندلي داغ بره تو امضاش.
اگه حاضر نيستي بشيني رو نيمكت زودتر اعلام كن.
در ضمن ممنون از بي بي و كوير عزيز كه منو خجالت ميدن. ما كوچيك همتون هستيم.
كوير جان اون كسي هم كه شما گفتي به زودي ميشينه رو صندلي. به شرطي كه تو اين تاپيك فعاليت داشته باشه
!Hi
قشنگ ترين حسي که داشتي چي بوده؟ تنهايي، شادي، غم، عشق، تنفر يا چيزاي ديگه؟
به نظرت خدا چرا انسان ها رو آفريده؟ (فلسفه ي وجودي انسان چيه؟) اصلا تا حالا به اين موضوع فکر کردي که چرا آفريده شدي؟
تو روزي چند ثانيه به خدا فکر مي کني يا ياد خدا ميافتي؟ (چون من خودم معمولا هيچ وقت ياد خدا نميافتم)
چقدر فلسفه ي سهراب سپري رو فهميدي؟ مثلا راجع به اين شعر يه نظري بده:
"شراب بايد خورد
و در جواني يک سايه راه بايد رفت، همين."
غم انگيز ترين آهنگي که شنيدي چي بوده؟
خوب با اجازه منم يه چند تايي سوال دارم
چه رنگي و بيشتر دوست داري؟اصولا خودتو چه رنگي ميبيني؟فكر مي كني در زندگي آدم موفقي هستي؟
چي شد؟ :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
من الان اين پست رو ديدم :blink:
چرا من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا دوره
خب اگه قراره اسم من از توي كلاه شعبده بازي در بياد حرفي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چند تا خواهش:
1-اول چه جوري لينك رو بذارم تو امضام؟ يه كم خنگم من ......راهنمائيم كنيد (البته گذاشتن اين لينك مثل رولت روسي ميمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي خب چاره اي هم نيست)
2-سوالائي نپرسيد كه مجبورشم جواب طولاني بدم چون جدي جدي دستم بر اثر كار با كامپيوتر درد ميكنه وضمنا تايپم هم خوب وسريع نيست)
3-هرچي بپرسيد راستشو ميگم ولي بهم اجازه بديد اگه نخواستم جواب سوالي رو بدم بگم جواب نميدم
مثلا اينكه چرا از زنم جدا شدم ............خب؟
قربون همه
صندلي داغ بگير منو كه اومدم
يادم باشه فردا صبح برم يه لباس ضد حريق بخرم البته فقط شلوارشو ميخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي از كي (چه تاريخي شروع ميشه وكي تموم ميشه(ميخوام مرخصي استعلاجي بگيرم)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعويض امضا:
ما كه رسواي هرد وجهانيم .........غم عالم....
آقای FX64 Dual Core منو با این سایت آشنا کردن !نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
و من به خاطر این کارشون همیشه مدیونشونم و ممنونم. :)
بله منکه موافقم 100در100با کمال میلنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
بنده به نفع ایشانFX64 Dual Core کنار میروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمائید
اقلا خرج یه شلوار ضد حریق رو از ما کم کردید
اقا اگه کسی شلوارش نسوخته به ما قرض بده.........ممنونیم
ممنون کویر خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
راستشو بخواین برای بار اول که وارد اینترنت شدم و برای اولین بار ID ساختم و رفتم تو روم چون اسم دختر بود یه دفعه کلی پی ام اومد واسم اولش تعجب کردم فکر نمی کردم این جا هم آدم علاف و بی کار پیدا بشه! :blink:
راستش بعضی ها که ادب و یه سری اصول رو هم زیر پا می زارن و هر چی دلشون می خواد می نویسن!
انگار یه عقده ای چیزی دارن که تا یه دختر می بینن نمی دوننن چی کار کنن! مسلما از نظر فرهنگی مشکل دارن
البته من جامعه شناس یا روانشناس نیستم ولی به نظر منم از نظر شخصیتی کامل نیستن!وگرنه یه آدم عاقل و بالغ که به خودش این اجازه رو نمی ده که یه مکان عمومی که هر کسی با هر شرایط سنی ممکنه بیاد توش رو با خونه ی خالش یا به قول شما سر کوچه و خیابون اشتباه بگیره. البته که همه ی پسرا این جور نیستن و هستن کسایی که به یه سری اصول پایبندند. :rolleye:
راستش نمی دونم آخه این جا من به همه جور مطالبی بر خوردم که اگر هم انجمن خاصی براش نبوده ولی در قالب انجمن دیگه ای بهش پاسخ داده شده. تا حالا موردی برام پیش نیومده. :blush: