چقدر بهم توهین میکنن...من که غیر از توهین و بی ادبی و تیکه کلام های یخ و دعوا چیزی ندیدم.....چرا......چرا باید اینطوری باشه......آخه کجایی این خنده داره من به فلانی توهین کنم چون که بانمکه..یا ممکنه خنده دار باشه......:13:
Printable View
چقدر بهم توهین میکنن...من که غیر از توهین و بی ادبی و تیکه کلام های یخ و دعوا چیزی ندیدم.....چرا......چرا باید اینطوری باشه......آخه کجایی این خنده داره من به فلانی توهین کنم چون که بانمکه..یا ممکنه خنده دار باشه......:13:
این بخاطر این هست که نقش کسانی مثل علی صادقی خیلی باز گذاشته میشه و هر کاری که می خواهند می کنند . با توجه به روحیات علی صادقی فیلم به این سمت کشیده میشه .
شما نقشش را تو سریال هایی مثل خانه به دوش یا متهم گریخت با نقشش تو زن بابا یا همین سریال مقایسه کنید . کاملا میشه فهمید چقدر نقشش باز شده
دمشون گرم اساسی خندیدم امشب
صحنه های دعواشون خیلی باحال بود
حالام از سریال های خشک و فرمالیته وکلیشه ای بهم میخوره
این واقعا ادم رو میشونه پای این tv بی محتوی
دقیقا...انگار صادقی رو انداختن تو فیلم گفتن آقا تو آزادی...هر کاری خواستی بکن...یاد مارادونا افتادم :31:نقل قول:
تا اینجا هم اگه دوتا طرفدار پیدا کرده این مجموعه به خاطر همین علی صادقیه....نقل قول:
دقیقا...انگار صادقی رو انداختن تو فیلم گفتن آقا تو آزادی...هر کاری خواستی بکن...یاد مارادونا افتادم
اگه جلوی اونم بگیرن که دیگه کلاس مجموعه کلا تعطیل میشه...در ضمن فی البداهه کلا باعث جذابیت بازی میشه...چون خودشون هم انتظار چنین چیزی روندارن خیلی جالب میشه...(مثل تکیه کلامای محمد رضا هدایتی توی شب های برره و یک مجموعه دیگه که نقش یه پیرمرد رو بازی میکرد وهمیشه یه بیل هم داشت...:31:)
پاورچین-نقش طغرل: دینقل قول:
یک مجموعه دیگه که نقش یه پیرمرد رو بازی میکرد وهمیشه یه بیل هم داشت...:31:)
اون كه محمدرضا هدايتي .نقل قول:
جواب هاي بي ربط نده تو اين تاپيك
دوست عزیز کجا بی ربط بود...
من یکی از نقشهائی که محمد رضا هدایتی بازی کرده بود یادم رفته بود که دوستان یادآوری کردن...
من از لحاظ بازی فی البداهه علی صادقی ومحمد رضا هدایتی رو باهم مقایسه کردم...:20:
اه اه اه این افاق چقد غر میزنه بابا حالمون بهم خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم صد رحمت به امیرجلالی
سرمون درد گرفت...:2:چقدر پشت سر هم براش دیالوگ گزاشتن...نقل قول:
اه اه اه این افاق چقد غر میزنه بابا حالمون بهم خورد
ولی اون تیکه علی صادقی باحال بود:مهندس شما در جریانی...
مهندس:چیو...
چرا بنزین تموم شد!!!!........:16::16::16:
اون تیکه که موی راننده وانت هم کشید خیلی خنده دار بود...
راستی مادربزرگه هم این قسمت بد نبود...(مشکلمون اردشیره...همه چیو فروخت...زن وبچشو فروخت!!!!!!!!:39:)