خواهشا اگه از دوستان کسه تونسته از این گوشی به عنوان مودم استفاده کنه ما رو هم راهنمایی کنه چون من خیلی باهاش ور رفتم ولی نشد که نشد. لطفا راهنمایی کنید . خیلی واجبه
Printable View
خواهشا اگه از دوستان کسه تونسته از این گوشی به عنوان مودم استفاده کنه ما رو هم راهنمایی کنه چون من خیلی باهاش ور رفتم ولی نشد که نشد. لطفا راهنمایی کنید . خیلی واجبه
من این کارو کردم
باید اپراتور و کدش رو درست انتخاب کنید (من با ایرانسل امتحان کردم)
کد رو یادم نمیاد :31:
تو فرم موبایلستان راحت میتونی گیرش بیاری
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
من این کارو کردم
باید اپراتور و کدش رو درست انتخاب کنید (من با ایرانسل امتحان کردم)
کد رو یادم نمیاد :31:
تو فرم موبایلستان اساتید زیادی هستن که میتونن راهنماییت کنن
سلام دوستان اگه میشه بگید چجوری باید بازی و نرم افزار ریخت و اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی angry-birds- چجوری ؟؟ آحه من فقط نوکیا داشتم . نمی دونم این هم مثل نوکیا باید بازی رو ریخت تو گوشی و اجرا کرد ممنون میشم جواب بدین گوی من s525 wave
اینجا رو هم ببین:نقل قول:
کد:http://ba-da.ir/forum/viewtopic.php?f=11&t=105
خواهشا راهنمایی کنید که من چجوری میتونم برم بادا 1.2
دوستان دوربین 3G گوشی از کدوم قسمت فعال میشه؟
مانند بقیه ی گوشی ها فایل رو در پوشه ی other گوشی بریزین و بعد هم نصبش کنید و بعد در قسمت بازی ها بیارینش و بازیش کنید !!!نقل قول:
سلام دوستان اگه میشه بگید چجوری باید بازی و نرم افزار ریخت و اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی angry-birds- چجوری ؟؟ آحه من فقط نوکیا داشتم . نمی دونم این هم مثل نوکیا باید بازی رو ریخت تو گوشی و اجرا کرد ممنون میشم جواب بدین گوی من s525 wave
دوستان من به شدت عاشق این گوشی شدم :13: من 6 ماه آیفون 4 داشتم ولی به دلایلی فروختم ! حالا این میتونه جای آیفون رو پر کنه ؟؟؟؟
یه نقد جالب دیدم گفتم شما هم بخونید بد نباشه :46:
با سلام
توي اين نقد نمي خوام بگم اين گوشي چه خصوصياتي داره و چي نداره چون به کرار ويژه گي هاي اين گوشي تو سايت ها آورده شده حتي تو همين سايت ديجي کالا هم به ويژه گي هاي اين گوشي اشاره شده است.
هدف از اين نقد ، نگاهي کلي به برخي از ويژهگي هاي اين گوشي هست و اينکه شايد بتونم شما را در خريد اين گوشي راهنمايي کرده باشم.
در ابتدا سراغ سيستم عامل اين گوشي بريم، سيستم عامل بادا نو ظهور هست و هنوز تعداد زيادي برنامه براي اين سيستم عامل نوشته نشده است و اين خوب ، طبيعي است هر چيز نو ظهوري در ابتدا نياز به بلوغ و تکامل دارد . انسان هم که به دنيا مياد توي قنداق ليسانس و فوق ليسانس و تجربه که نداره ، بعده ها به درجات بالا و به مرور به بلوغ ميرسه ، سيستم عامل بادا هم همين طور به مرور زمان کامل و کامل تر ميشه، از طرفي اگر مي خواهيد قدرت اين سيستم عامل رو هم درک کنيد مي تونيد بريد توي سايت SamsungApp و مثلا در قسمت بازي ها براي هر بازي اي ، قسمت هايي از صحنه هاي بازي را براي شما پيش نمايش نشان مي دهد ، بازي هايي با حجم 230 مگابايت و گرافيک خيره کننده بازي هاي مربوط به اين سيستم عامل ديگه جايي براي ترديد در قدرت برنامه نويسي براي اين سيستم عامل نمي گذاره.
در ثاني هيچ وقت تعداد برنامه ها را ملاک قرار نديد، بلکه کيفيت نرم افزار رو هم نگاه کنيد ، به شخصه بگم من ويندوز موبايل داشتم توي ويندوز مارکت که بري از 10 تا برنامه شايد 2 تا برنامش به درد بخور باشه و يا حداقل توي ايران کارايي نداره.
توي سيستم عامل سمبين و ويندوز موبايل رو نگاه کنيد هزار تا برنامه موزيک پلير و ويدئو پلير بايد نصب کنيد ،تا با خيال راحت فايل هاي موسيقي و ويدئو را گوش دهيد و يا ببينيد. براي مثال مديا پلير ويندوز موبايل واقعا به درد نخوره ، ولي توي اين گوشي نگاه کنيد ، موزيک پلير فوق العاده زيبا ، کارآمد، و حرفه اي ساخته شده و اکثر پسوند هاي صوتي رو هم ساپورت مي کنه ، ويدئو پلير در اين گوشي از فايل هاي Divix,MP4,mkv,,3gp پشتيباني مي کنه ، خودتون بهتر از من مي دونيد الان ديگه اکثر فيلم ها با کيفيت اچ دي Divix, Mkv هستند که اين گوشي قادر به پخش اين فايل ها هست. ديگه نميخواد بريد برنامه نصب کنيد. حالا فکر مي کنيد تعداد برنامه سيمبين و ويندوز موبايل بيشتره دليل بر بهتر بودن نيست خيلي از برنامه هاشون ، براي چاله پر کردن نقص هاي خودشون هست.(البته منکر نميشم که سيستم عامل هاي بدي هستند نه اينطور نيست).
رابط کاربري اين سيستم عامل رو هم مي تونيد توي Youtube ببينيد ، واقعا جذاب ، شيک و کارپسند طراحي شده که ديگه مثل سيستم عامل سيمبين هر روز دنبال يک تم جديد نيستيد که از رابط کاربري خسته کننده اون فرار کنيد.
خوب حالا اصلا برفرض محال ميگيم اين سيستم عامل بادا به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره، از جاوا هم بدتره . باشه . مشکلي نيست .
خود گوشي رو چي مي گيد؟
خود اين گوشي مگه اين نيست که از صفحه نمايش ضد خش برخوردار هست؟؟
قابليت مالتي تاچ داره؟؟
صفحه لمسي خازني داره؟؟
رزلوشن WVGA؟؟؟
بلوتوث نسخه 3 ؟؟؟
حافظه داخلي 2 GB ؟؟
خروجي تلويزيون؟؟
CPU 1 GHZ؟؟؟
باريک با ضخامتي 11.8 mm؟؟؟
ضبط ويدئو 720p اون هم 30 فريم؟؟ و خيلي ديگر از خصوصيات سخت افزاري ديگه ......
ميري گوشي اچ تي سي touch HD ميخري با قيمت نزديک به 500 هزار تومان ، حسرت مي خوري ميگي چرا CPU گوشيم 1 GHZ نيست. ميري گوشي HTC MINI مي خري قيمتي حدود 400 هزار تومان مي بيني رزولوشن گوشي پايينه؟ ميري گوشي HTC HD2 مي خري حسرت داشتن صفحه نمايشي که 16 ميليون رنگ داشته باشه رو داري؟
مي ري گوشي سوني اريکسون Vivaz و يا VIvaz Pro مي خري مي بيني حافظه داخلي خيلي پاييني داره و صفحه نمايشش TFT هست.
ميري سوني اريکسون Experia X10 مي خري ، با قيمتي حدود 480 هزار تومان ، هر روز خدا خدا مي کني که کي آندرويد ورژن 2.1 Eclair براي اين گوشي مياد که بتوني باهاش فيلمبرداري HD کني اون هم نهايتا 24 فريم بر ثانيه که تو حرکت هاي سريع با کاهش فريم روبرو خواهيد شد در نتيجه ريپ زدن تو فيلمبرداري رو مي تونيد حس کنيد.
مي ري گوشي HTC Desire مي خري با قيمت بالا مي بيني دوربين جلو نداره .
بالاخره جونم براتون بگه از اين مثال ها خيلي ميشه زد هر گوشي اي که تو محدوده اين گوشي هست مي بيني يه کم و کاستي داره ولي خودتون نگاه کنيد، اين گوشي انصافا اکثر خصوصيات خوب و بارز رو داره حداقلش اينه که توي گوشي هاي هم رده خودش کمترين کم و کسري رو داره.(البته اين رو هم نميگم اين گوشي 100 درصد کامل هست ؟ نه اين طور نيست). بحث اينجاست که تو هم رده هاي خودش کمترين نقص رو داره.
بعضي ها هم انتقاد مي کنن که سامسونگ تو کيفيت ساخت گوشي هاش، خوب کار نميکنه و بي کيفيت توليد مي کنه (البته تو گوشيهاي رده بالا سامسونگ کيفيت ساخت مناسبي برخوردار هستند.) ، باشه قبول مي کنيم اصلا گوشي هاي سامسونگ بيکيفيت ترين کيفيت ساخت رو داره، ولي بياييد ببينيد که بيکيفيت ترين گوشي رو هم بخريد ديگه يکي دو سال رو براتون کار مي کنه قرار نيست آدم گوشي رو تا ابد نگه داره، بعد از دو سال هم آنقدر گوشي هايي با مدل هاي جديد اومده که ديگه اصلا گوشيتون هم خراب نشده بود ، به نظر من گوشيتون رو بفروشيد بريد يک مدل جديد و نو بخريد ، به قول اسپنسر جانسون : کسي که تغيير نکنه نابود مي شود ، به خاطر تغيير هم که شده گوشيتون رو بعد از يکي دو سال رد کنيد و يک مدل ديگه بخريد.
کلام آخر
سرتون رو درد نيارم ، قصه ما به سر رسيد ،کلاغه به خونش نرسيد ، اگر بخواهيد توي اين گوشيها خيلي حساسيت به خرج بدهيد ، قصه تمام شدني نيست و بدونيد کلاغه به خونش ميرسه ، پس اگر قصد خريد داريد قبل از اينکه کلاغه به خونش برسه ، خودتون رو خلاص کنيد اين قدر هم اين گوشي رو بخرم و اونو بخرم نکنيد.
محسن از تو بعیده ! شک نکن نمیتونهنقل قول:
به جای 400 تومن پول اینو دادن 100 تومن دیگه روش بزار حداقل گالاکسی اس ال بگیر که اندروید باشه بتونه نیازت رو مثل iOS برآورده کنه .