سلام ببخشید من که متولد 75.4.23 هستم 24 تیر امسال میتونم برای گواهینامه گواهينامه الف ـ 2شرکت کنم
Printable View
سلام ببخشید من که متولد 75.4.23 هستم 24 تیر امسال میتونم برای گواهینامه گواهينامه الف ـ 2شرکت کنم
سلام
بچه ها من 18 اردیبهشت گواهینامه قبول شدم... ولی هنوز نیومده !!!!
در صورتی که دوستم 11 اردیبهشت قبول شده الان 15 روز هستش که برا اون اومده :|
چطوری باید پیگیری بکنم؟
سلام توی مملکت اداره جات فقط بلدن مردم را اذیت کنند:n10::n09::n24:
خودم رفت راهنمایی امتحان بدم واسه گواهی نامه موتور مسئول ثبت نام گیر داد چرا کارته خدمتت هوشمند نیست بگو مرده مومن چه فرقی داره :n25:
هیچ حالا باید برم واسه تعویض کارتم به هوشمند2ماهی طول میشکه تا بیاد دستم گواهی نامه هم رفت واسه بعدا:n30:
این همه کتاب خوندم بی فایده بود:n03:
معلومه این قانون مخسره را کی تنظیم میکنه:n13::n04:
برادران این اطلاعات پست اول هنوز موثقه؟
برای آموزش دیدن جایی یا کسی رو پیشنهاد میکنید؟ تا بحال سوار موتور دنده ای نشدم:n13:
:n27:عجیبه . داشیتم کسایی رو که 3 ماه طول کشیده بیاد اما قبلا نه الان شما یه سر برو همون اموزشگاهی که بودی تا راهنماییت کنننقل قول:
کلا دوس دارن ادمو بکشونن این ور اون ور من خودم سر گواهینامم خیلی اینور اونور رفتم :n18:نقل قول:
:n02: میتونید به فامیلی یا دوستی بگین با هم برین یه جای خلوت که یاد بدن بهتون . :n10:نقل قول:
مشکل اینه که هیچ بنی احدی نداره تو آشنایان و شعاع یک مایلی :دی
برم شهرک آزمایش بگم آموزش میخام کسی هست یاد بده؟
دوستان من هر چی میگردم پیدا نمیکنم که نوشته باشه زیره چند سی سی موتور نیاز به گواهینامه نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه؟:n13:
برادر من اساتید اینجا چنبار گفتن کهنقل قول:
کلا فکر موتور بی گواهینامه رو از سرت بیرون کن،قانون میگه هر وسیله موتوری گواهینامه میخواد،هروسیله ای
حالا گیر نمیدن رو بعضی از موتورا اون یه بحث دیگس
شما میخوای مطمئن شی احدوناسی نتونه بت گیر بده ،چه یه موتور 3زمانه بخوای سوار بشی چه یه موتور ریسی گواهینامشو بگیر
والسلام علیکم و رحمته الله و برکته