سوره قيامت
نه!سوگند به روز رستاخيز...! (1)
و باز نه!سوگند به وجدان سرزنش گر....! (2)
آيا انسان ميپندارد كه هرگز ريزه استخوانهايش را گرد نخواهيم آورد...؟!(3)
Printable View
سوره قيامت
نه!سوگند به روز رستاخيز...! (1)
و باز نه!سوگند به وجدان سرزنش گر....! (2)
آيا انسان ميپندارد كه هرگز ريزه استخوانهايش را گرد نخواهيم آورد...؟!(3)
همانا ما انسان را از نطفه ای آمیخته آفریدیم ، که او را بیازماییم ، پس وی را شنوا و بینا گردانیدیم . 2
ما راه را به او نشان دادیم ، یا سپاسگزار است [می پذیرد] و یا کفران [می کند] . 3
انسان
منافقان همانها هستند که پیوسته انتظار میکشند و مراقب شما هستند؛ اگر فتح و پیروزی نصیب شما گردد، میگویند: مگر ما با شما نبودیم؟ (پس ما نیز در افتخارات و غنایم شریکیم!) «و اگر بهرهای نصیب کافران گردد، به آنان میگویند: مگر ما شما را به مبارزه و عدم تسلیم در برابر مؤمنان، تشویق نمیکردیم؟ (پس با شما شریک خواهیم بود!)» خداوند در روز رستاخیز، میان شما داوری میکند؛ و خداوند هرگز کافران را بر مؤمنان تسلطی نداده است.
«النساء/141»
فَأَمَّا الَّذینَ فی قُلُوبِهِمْ زَیغٌ فَیتَّبِعُونَ ما تَشابَهَ مِنْهُ ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ [آل عمران/7]؛
آنان که در دل هایشان انحراف است، تنها آیات متشابه را پیروی می کنند تا به این وسیله فتنه به پا کنند.
آیا پاداش احسان جز احسان است؟
رحمن - 60
ای اهل کتاب ! چرا حق را به باطل می آمیزید و حقیقت را با اینکه می دانید پنهان می کنید؟
آل عمران - ۷۱
و هنگامی که نماز را به پایان رساندید، خدا را یاد کنید؛ ایستاده، و نشسته، و در حالی که به پهلو خوابیدهاید! و هرگاه آرامش یافتید (و حالت ترس زایل گشت)، نماز را (به طور معمول) انجام دهید، زیرا نماز، وظیفه ثابت و معینی برای مؤمنان است!
«النساء/103»
اي زكريا همانا تو را به فرزندي كه نامش يحيي است و از اين پيش همنام و همانندش در تقوا نيافريديم بشارت ميدهيم.زكريا از فرط شگفتي عرض كرد الهامرا از كجا پسري تواند بود در صورتيكه زوجه من نازا(سن از نود متجاوز)و من هم به قرب صد رسيده ام و از شدت پيري خشك وفرتوت شده ام.(فرشته)گفت اين كار براي من بسيار آسان است (كه خواست من به اسباب عادي مربوط نيست) و منم كه تو را پس از هيچ و معدوم صرف بودن نعمت وجود بخشيدم.
سوره مباركه مريم آيات 7 الي 9
اي اهل ايمان در پيشرفت كار خود صبر و مقاومت پيشه كنيد و به ذكر خدا و نماز توسل جوييد كه خدا ياور بردباران است.
سوره مباركه بقره آيه153
دل هایی در آن روز مضطرب باشد. 8
دیدگانشان هراسناک و فرو شکسته. 9
نازعات