ممنون
قضیه اسپیکر درسته؟(1دونه داره؟)
واینکه در بهترین شرایط حجم عکسش تقریبا چند مگابایته؟
Printable View
ممنون
قضیه اسپیکر درسته؟(1دونه داره؟)
واینکه در بهترین شرایط حجم عکسش تقریبا چند مگابایته؟
کسی قیمت داره در حال حاضر؟
400تومنه بدون گارانتی
سلام می خواستم بدونم این گوشی بهتر از HTC دیزایر هست من از دیزایر خوشم نیومد
N8 خرابیش بالا رفته این گوشی بهتره نه؟
بله ، متاسفانه دومی فقط برای دکور هست و عملا یه اسپیکر دارهنقل قول:
بنا به استفاده شما داره ، من به شخصه تار موی C7 رو به هزارتا HTC نمیدم.اما خب بعضی ها بنا به استفادشون برعکسهنقل قول:
نمیشه یه نسخه کلی پیچید
من که از C7 خرابی ازش ندیدم و نشنیدمنقل قول:
هرچند میگن N8 های جدید بهتر شدن و خرابیش کمتر اما صحتش رو نمیدونم
قیمت امروز سی7 410 باگارانتی اصلی
با سلام میخواستن بدونم چه جوری میشه آپدیتش کرد این گوشی رو با wifi اگه میشه هم روشی رو که با خود گوشی میشه کامل بگین و هم روشی که از طریق کامپیوتر میشه
نقل قول:
سلام
بالاخره خریدی دوست عزیز؟مبارک باشه امیدوارم تاچش واست بتاچه :31:
از کجا گرفتی؟قیمت؟
با گوشی اول #0000#* میزنی بعد مشخصات میاد از OPTION میزنی CHEK FOR UPGRADE وصل میشه و اپدیتها رو نشون میده و هر کدوم رو که خواستی تیک میزنی تا اپ بشه
واسه اپدیت کلی هم به نظرم از PHOENIX استفاده کن چون با روشهای دیگه مصرف باتری میره بالا.در ضمن توصیه میکنم اپدیت نکنی چون تغییر خاصی صورت نمیگیره.
نقل قول:
سلام دوست عزیز آره خریدم از بازار موبایل مجارستانیش رو با گارانتی شرکتی 410 هزار اونم با چقدر ناز بهم دادن حالا عصر میرم آپدیتش کنم چون میگن آپدیتش کنی دیگه هنگ نمیکنه البته تا الان که نکرده اما خوب میگن پیشگیری بهتر از درمانه:8: فقط یک سایت واسه اینکه بتونم یک مسنجر دانلود کنم واسه c7 سراغ دارین دوستان؟اگه یک سایتم واسه بازی و نرم افزارش سراغ دارین و راستی یک آنتی ویروس خوب که بگین از کجا دانلود کنم ممنون میشم.منتظر جواب هستم عزیزان:10: