نقل قول:
سلام.
یه سیستم عامل فوق العاده محدود؟!!!:18:
منظورتون از محدود چیه؟:11:
Printable View
نقل قول:
سلام.
یه سیستم عامل فوق العاده محدود؟!!!:18:
منظورتون از محدود چیه؟:11:
فکر کنم از نظر بلوتوث و کپی پیست و اینا باشه منظورشوننقل قول:
سلام.
یه سیستم عامل فوق العاده محدود؟!!!
منظورتون از محدود چیه؟
ولی من نه، مخالفم! :31:نقل قول:
به نظرم اینکار خیلی بیشتر به نفع مایکروسافت بود تا به نفع نوکیا. همون Nokia Maps و ورود به بازارهایی که توش نبود خیلی امتیازای بزرگی بود. بعدش هم بیایم یه کم منصف باشیم، Symbian چش بود واقعا؟! چون فقط به شیکی iOS و Android نبود بد بود؟! اصلا هر چی بود از این WP7 بهتر بود (خدایی قبول کنید). بله منم قبول دارم باز اگه Android بود یه چیزی...
من از این میسوزم که با اومدن Symbian ^3 همه یه جورایی دوباره به نوکیا و Symbian رو آورده بودن، N8 خدایی عالیه و به نظرم اصلا از پیش باخته نبود. زدن همه چیو خراب کردن. :13:
منظورتون از محدود چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WP7 واقعا سیستم عامل محدودیه؛ از نبود همین Copy-paste و Multi-tasking بگیرین (بهترین حالت این دو مورد که گفتم تو Symbian بود!) تا اینکه تعداد app های درست حسابی که براش هست از تعداد انگشت های دست هم کمتره! از نظر سخت افزاری هم که مایکروسافت اینقدر شرط و شروط سفت و سخت گذاشته بود که همین چندتا گوشی WP7 هم که اومده بودن غیر از تفاوت های ظاهری جزیی هیچ فرقی با هم نداشتن! صد رحمت به همون WM 6.5!
از تموم حرفات تنها با صد رحمت به وین ۶.۵ موافقم:نقل قول:
سیمبین چش بود؟!:18::یکی از دوستام ان۹۷ داره کلا خیلی زور گوشیش کرده یه اس \ی بی روش ریخته که کلا گوشیش سرعت گوشی به اندازه ۲ برابر گوشی های نفت سوز هست الان:31: وخیلی میخواست کلاس بذاره که گوشیه من و سیمبین چه شاخی هستن یه \وسته لاک آیفون گذاشته بود روش که به زور بالا میومد در حالی که اس تو یو ۲ به راحتی اینکارو میکنه و .... از نظر من (این نظر شخصی منه) سیمبین مال موقعی بود که همه گوشی ها جاوا بودن!!
خوب حالا میرسیم به اینکه اگه آندروید بود یه چیزی... :این رو تا حدودی قبول دارم یعنی من خودمم بعد ازوین ۶.۵ . آندروید رو یه کوچولو بالاتر از وین ۷ میبینم ولی مطمءن باش مسپولان نوکیا بوغ نیستن که این تصمیم رو گرفتن و از من و شما بیشتر حالیشونه:11:
من هنوز نفهمیدم این ان ۸ چی داره همه عاشقشن؟!:18: تنها چیز خاصی که توش دیدم فیلم برداری اچ دی بود که الان با گوشی های جدید چیز خاصی نیست!!
حالا اگه حرفی چیزی بود من در خدمتم
راستی برای اینکه بعدا کسی نگه که تو سیمبین نداشتی ببینی چه سیستم عامل شاخیه: من هم گوشی بدون سیستم عامل داشتم هم جاوا هم سیمبین و این دم آخری هم وین ۶.۵ و همین که مجبورم این رفیقمو که هفته ای ۴ ساعت تحمل کنم که همش میتوپه به ویندوز و هی میخواد به منو یکی دیگه از بچه ها (که hd2 داره)بگه گوشیش چه گوشیه شاخیه فک کنم به اندازه یه عمر با سیمبین کار کردن به آدم در مورد این سیستم عامل شش (shosh) اطلاعات میده:2:
ببخشید طولانی شد
اینم برای اضافه شدن اطلاعات عمومیتون:
آیا میدانید:
آیا میدانید ان ۸ با قلم مخصوص صفحه لمسی ارایه میشود و اینکه:
گوشی همراه با قلم = صفحه تاچ داغون:21:
یعنی اگه صفحه تاچ فینگر فرندلی داشته باشه کهنیازی به قلم نیست!!:27:
پی نوشت: ببخشید بعضی جاها بجای "پ" "\" تایپ شده
البته عدد درست 7.8% از سهم بازار امریکاستنقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
دوست عزیز دقت کنید چی گفتم:نقل قول:
البته عدد درست 7.8% از سهم بازار امریکاست
. نوکیا که شدیدا توی اسمارت فون های مدرن عقب افتاده بود (مارک شر نوکیا در آمریکا به زیر 1 درصد رسیده و جایگاهش رو کاملا به رقبا داده)7.8 درصد سهم همه فون هاست (فیچر فون ها رو هم حساب کردن) ، که البته آمار جولای 2010 هم هست یعنی 6-7 ماه پیش.
طبق آخرین آمار comScore که دو هفته پیش منتشر شد سهم کلی نوکیا به 7 درصد رسیده، و در قسمت اسمارت فون هم نوکیا به بخث Others رفته که همه اونها با هم 2.6 درصد سهم بازار رو دارن.
آمار دقیق رو فکر می کنم Nielsen یا NPD منتشر کرده بودن.. که نوکیا به زیر 1 درصد رسیده بود.کد:http://www.comscore.com/Press_Events/Press_Releases/2011/2/comScore_Reports_December_2010_U.S._Mobile_Subscriber_Market_Share
سلام
یه سوال داشتم که نتونستم تو فروم جاشو پیدا کنم ( مطمئنم تا حالا 1000 بار جوابشو دادین !) برای ویندوز موبایل 7 فارسی ساز اوومده یا نه ؟ میشه اس ام اس های فارسی رو دید ؟
فارسی میخونه و مشکلی برای نشون دادن فارسی نداره:10: اما کیبورد فارسی نداره یدونه کیبورد عربی هست که میشه فعلا از اون استفاده کردنقل قول:
سلام دوستان باید بگم که WP7 صفحه های فارسی رو خوب نشون نمیده. حروف فارسی رو جدا جدا می نویسه. آیا راه حلی براش هست ؟ البته بدون Unlock کردن و غیره. چون تلفن مال شرکتیه که براش کار میکنم.
سلام .
ان unlock چیه؟ از کجا بفهمیم هست یا نه ؟ چه جوری میشه انجامش داد؟ اگه چیز دیگه ای هم هست لطف کنید.
ممنون