من نمیدونم گئشی های موتورولا کجادارننقل قول:
تو ملاصدرا هر مغازه ای رفتم اصلا گوشی موتورولا نداشتند
از کجا میتونم بخرم؟
من نمیدونم گئشی های موتورولا کجادارننقل قول:
تو ملاصدرا هر مغازه ای رفتم اصلا گوشی موتورولا نداشتند
از کجا میتونم بخرم؟
ملاصدرا رو نمیدونم کجاست اما تهران علاالدین و بازار موبایل ایران داره. خیابان جمهوری
سلام. به همه. من دیشب گرفتمش 410 از پاساژ آناهیتا1 توی ملاصدرا...
شرمنده هم که فعلا نمی تونم ریویو بذارم (البته چ.ن تازه امروز زدمش توی شارژ...) اما به کسایی که نمی دونن بخرن یا نه فقط یه پیشنهاد میکنم: اونم اینه که فقط یه بار گوشی رو تو دستشون بگیرن یا حتی از نزدیک ببیننش...........محشره.....(با این lcd بزرگ براحتی با یه دست قابل استفادست).
راستی رام 2.2 از کجا گیر بیارم...اگه میدونید بهم بگید چون شاید دادم توی مغازه واسم آپدیت کردن
دو تا بنچمارک تو youtube دیدم گفتم بزارم شما هم ببینین :
تو هر دو تا بنچمارک 3 گوشیه : Galaxy S - Defy - Desire تست شدن .
تو بنچمارک اول مقدار فریم این 3 تا گوشی رو مشخص میکنه ( که هر چی بیشتر باشه بهتره )
نتیجه این جوریی شده :
Samsung Galaxy S - 55.5 FPS
Motorola Defy - 41.4 FPS
HTC Desire - 28.1 FPS
و اینم مشخصات و رام های گوشی ها :
Samsung Galaxy S - 1Ghz, Android 2.2 JPO (lagfix)
Motorola Defy - 800 Mhz, Android 2.1 Stock ROM
HTC Desire - 1 Ghz, Android 2.2 Stock ROM
همین طور که میبینین با وجود 2.1 بودن دیفای از دیزایر فریم بیشتری رو گرفته ( شاید بعد از آپدیت به 2.2 به گالاکسی هم برسه ! )
فیلم این بنچمارک :
اینم یه عکس از این تست :کد:http://www.youtube.com/watch?v=9IuX70jEP4A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------
بنچمارک دوم که با یه نرم افزار گرفته شده و به صورت امتیاز هستش این امتیاز ها به دست اومده :
Samsung Galaxy S - 1548
HTC Desire - 1171
Motorola Defy - 1113
مشخصات هم بازم مثل تست اول یعنی :
Samsung Galaxy S - 1Ghz, Android 2.2 JPO (lagfix)
Motorola Defy - 800 Mhz, Android 2.1 Stock ROM
HTC Desire - 1 Ghz, Android 2.2 Stock ROM
تو این تست دیفای با اختلاف کمی از دیزایر عقب مونده
ولی اینو یادتون نره که دیفای تو این تست ها 2.1 هست .
نتیجه : تو سخت افزار یه گوشی فقط کلاک cpu حرف اول رو نمیزنه
همونطور که میدونین cpu دیزایر 1 هست و دیفای 800 ولی میبینین که تو تست ها دیفای بهتر و قوی تره !
فیلم این بنچمارک :
موفق باشینکد:http://www.youtube.com/watch?v=umNKeR6rKmk&feature=related
واقعا موتورولا ترکونده :5: ای ول خوشم اومد
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
واقعا مبارکه خوشحالم که راضی هستی .... رام رسمیش هنوز نیومده ....نظر منو میخوای صبر کن رام رسمیشو موتو بده بعد آپگرید کن :5:نقل قول:
Enable 720p HD Video Playback On Motorola Defy [Fullscreen Camcoder Capture Included]
()کد:http://aliwaqas.info/enable-720p-hd-video-playback-on-motorola-defy-fullscreen-camcoder-capture-included/
مخ30......................................
با سلام به همه ی بچه ها خسته نباشید من خیلی با این گوشی حال کرئم فقط چند تا سوال برام پیش اومده که تقریبا برام مهم بود که گفتم از دوستان بپرسم که کمکم کنید:
1. دفی تو بازی ها چی جوری جواب مبده آیا بازی ها رئ خوب اجرا می کنه و ایا همه ی بازی های خوب رو می شه راحت باهاش اجرا کرد و حالشو برد؟
2 و سوال دوم این که ایا با اپدیت کردن ورژن اون (اگه الن هست یا اینکه داره می یاد) مشکل نداشتن دفترچه تلفن و شماره گیری هوشمندش حل می شه یا نه ؟
اگه منو راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم...
!!!نقل قول:
مشکل نداشتن دفترچه تلفن
یعنی چی مشکل نداشتن دفترچه تلفن ؟
مگه میشه گوشی دفترچه تلفن نداشته باشه !
اینا رو از کجا پیدا میکنین ؟
نقل قول:
رام 2.2 واسه دفی اومده ولی لیک هست ! فکر کنم یکی از اپراتورهای انگلیسی باشه ! اگه تحمل داری تا خرداد منتظر باش تا رام اصلی بیاد ! در ضمن گوشیتو به هیچ کسی نده که بدتر میشه !
گوشیتو از شیراز خریدی یا تهران؟ در مورد دفتر تلفن که بعید میدونم نداشته باشه !!! اونم موتو بلور !!! شماره گیر هوشمند هم اونقدر مهم نیس ! منم شاید این هفته خریدمش اگه نکسوس1 نگرفتم:31: