من یه xperia neo أارم که با usb وصل کردم به کامپیوتر و کامل نصبه درایورش حتی تو کنترل پنل هم مشخصه نصب شده.وقتی pc cuit رو اجرا میکنم میگه که گوشی امدورید کانکت نیست ..مشکلش چیه؟؟
Printable View
من یه xperia neo أارم که با usb وصل کردم به کامپیوتر و کامل نصبه درایورش حتی تو کنترل پنل هم مشخصه نصب شده.وقتی pc cuit رو اجرا میکنم میگه که گوشی امدورید کانکت نیست ..مشکلش چیه؟؟
سلام دوستان
من یه xperia arc دارم.
گوشی من با هر دو نرم افزار opera & ucbrowser مشکل پیدا کرده اولش کار میکردن ولی بعد یه مدت opera
همون اولش مینویسه :unable to connect to the internet.please check youre settings .
برا uc browser هم force close میده .وبعدش هم هنگ میکنه که دیگه باید باتریو درارم .تا درست شه.
یکی به من به یه روش ابتدایی یاد بده x10 رو 2.3 کنم خواهش میکنم
من میخوام برنامه ها رو روی مموری گوشی نئو نصب کنم
چیکار باید کنم؟
ممنون
با سلام گوشی گلکسی مینیgt-s5570روخریدم با اندروید 2.2.1 2ماه خریئم قبلا هر برنامه ای میخاستم نصب کنم مشکلی نداشتم اما مدتی پیغام نرم افزار کاربردی نصب نیست میده و برنامه ای نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید با تشکر
با سلام
من گوشی wildfire s از htc دارم . 2 تا سوال داشتم .
اول اینکه چرا هیچ جوری توی مارکتش نمیره ؟ market android
دوم اینکه چه جوری یه برنامه با پسوند apk روش میشه نصب کرد .
خودم اول نرم افزار با پسوند apk رو روی گوشی ریختم و همچنین نرم افزار apk installer.exe رو ولی هیچکدوم رو تو گوشی نشون نمیده ؟
سلام
دوست عزیز شما فایل منیجر دارید؟
باید بری توو فایل منیجر از اونجا نصب کنی
میریزید روی گوشی
از توی فایل منیجر میزینید برای اینستال
ارور میده
سپس ستینگ رو زده و تیک Unknown Resources رو بزنید
بعدش هر apk خواستید بدون مشکل نصب کنید
مارکت برای ایرانیا بستس
دوست عزيز ماركت براي ايرانيا بستس نه اينكه ف-ي-ل-ت-ر باشه ها خود گوگل ماركت رو بر ايرانيا بسته
براي نصب برنامه شما اول برنامه HTC sync رو كه سي دي ش تو جعبه گوشي هست رو نصب ميكني رو كامپيوترت بعد يه فايل منيجر براي آندروييد دانلو ميكني ( مثلا برنامه astro filemanager ) بعد گوشي رو وصل ميكني به كامپيوتر و گزينه HTC sync رو انتخاب ميكني بعد برنامه HTC sync رو از تو كامپيوتر اجرا ميكني و گزينه install apk file رو انتخاب ميكني ( ممكنه چيز ديگه اي نوشته باشه دقيق يادم نيست ولي install داره تو اسمش ) فايل منيجر كه رو گوشيت نصب شد ديگه تمام مشكلات حله هر وقت خواستي برنامه نصب كن برنامه رو ميريزي تو مموري كارتت از طريق فايل منيجر نصبش ميكني
سلام
راهی نیست برنامه و بازی ها رو روی مموری کارت نصب کرد. حافظه داخلی خود گوشی انقدر کمه که ...:41: برنامه ها هم خودش میخواد رو حافظه داخلی نصب کنه و حق انتخاب نمیده :19:
بعضیا میگن فقط با روت کردن حل میشه. شما راه بهتری میشناسین؟ :13:
:11: