مثل اینکه بازی برای ps3 لیک شده:n12:
الان باید برم قسمت 1 و 2 رو بازی کنم تا نسخه pc بیاد:n02:
Printable View
مثل اینکه بازی برای ps3 لیک شده:n12:
الان باید برم قسمت 1 و 2 رو بازی کنم تا نسخه pc بیاد:n02:
اولین باره میبینم یه بازی زودتر واسه ps3 اومده!!!وقتی دیدم لیک شده خیلی خوشحال شدم...حجم بازی هم خیلی خوبه..
در حد لالیگا منتظریم..!:n02:
برا اولین بار تو دلم گفتم کاش کنسولم هـ ک شده بود میتونستم زود برم سر وقت بازی رفقا گذاشتن برا دانلود ، خدایی فسیل شدم :n28:
+
IGN هم رو بازیه و داره بازی رو نقد می کنه
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04: فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد :n02:
اینطور که IGN گفته مثل اینکه رو کنسولا مشکلات گرافیکی داره ، و بهترین اتخاب PC هستش ...
چه شود ! :n02:نقل قول:
فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد
دوستان Embargoـه بازی کی برداشته میشه؟
من هنوز امید دارم بازی میانگین نمراتش بین 91-94 بشه ولی سایت هایی مثل پیاز،کوسه و تام چیک عزیز باعث میشن فکرم بره سمت میانگین 87-88..........
+
حامد،توی این روز آخر سال بیا و اعتراف کن که بازیتون جلوی بایوشاک حرف خاصی برای گفتن نداره!:n09:نقل قول:
فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد :n02:
Embargo اکثرا 48 ساعت مونده به انتشار بازی اجازه انتشار نمرات رو میده
+
علی تو هم بیا این اخر سالی از بایوشاک بکش بیرون و دست به دامن این بازی نشو که اصلا بهت نمیاد : دینقل قول:
حامد،توی این روز آخر سال بیا و اعتراف کن که بازیتون جلوی بایوشاک حرف خاصی برای گفتن نداره!:n09:
فعلا به فکر تک بازیتون باشید که تا اخر سال باید باهاش کاور بگیرید :n09:
پرچمش تا روز انتشار TLOU فقط بالا میمونه امــــــا بعدش.... :n27:
واقعا سخته ..نمیشه اینقدر با اطمینان گفت که کدوم بهتر میشن ..!
حالا میبینی تهش The Walking Dead 2 بهترین بازی سال میشه:n08:
+
!Happy New Year Bioshock Fanz
:n12:
یعنب واقعا این منتقدای IGN انقد باهوش تشریف دارن که TLOU به اون عظمت رو با B:I مقایسه میکنن؟!نقل قول:
The Last of Us vs. BioShock Infinite :n04: فیتیله جنگ رو این IGN از الان روشن کرد
اصلا B:I در حد TLOU نیست آخه..............
اصلا فک کن یه درصد:n02:
بله از عنوان( ناظر انجمن کنسول های بازی) مشخص هست چرا این حرف گفته شده !:n02:نقل قول:
اصلا B:I در حد TLOU نیست آخه..............