کاشان چجوریاس وضعیتش؟ همچنین اراک...
Printable View
کاشان چجوریاس وضعیتش؟ همچنین اراک...
سلام
کسی در مورد خوابگاه(یا خود دانشگاه خواجه نصیر) چیزی میدونه؟چطوریه که میگن دانشکده هاش جدان؟(توچند صفحه قبل هم یه چیزهیی بود ولی کافی نبود!)
کاشان که به روزانه ها خوابگاه میده البته سال به سال وضعیت خوابگاهتون بهتر میشهنقل قول:
دانشجوهای شبانه هم که خوابگاه خودگردان هست
درکل کاشان وضعیت خوابگاهش متوسط روبه پایینه (اینطوری که من از دوستام شنیدم)
البته خوابگاههای کل کشور همینطوره نوساز بینشون کم هست و اون نوساز ها ترم بالایی ها و ارشدی ها اشغالش می کنن
به نظر من نكاتي رو كه توي دفترچه در مورد خوابگاه نوشته زياد جدي نگيريد،من از مشاور تحصيلي پرسيدم گفت خوابگاه ميدن
وضعيت خوابگاها رو هم بايد از دانشجوهاي اون دانشگاه بپرسيد .. مثلا من از يه دانشجوي داشكده فني مهندسي گلپايگان پرسيدم گفت خوابگاهش تو دانشگاه بود و خيلي هم عالي بود!!
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از دانشکده های مختلفی تشکیل شده که هر کدوم در نقطه ای از تهران واقع شدننقل قول:
سلام
کسی در مورد خوابگاه(یا خود دانشگاه خواجه نصیر) چیزی میدونه؟چطوریه که میگن دانشکده هاش جدان؟(توچند صفحه قبل هم یه چیزهیی بود ولی کافی نبود!)
دلیل این موضوع هم این است که قبلا هر دانشکده از یه دانشگاه یا خودش مستقلا مرکز آموزش عالی بوده که بعدا همش شدن دانشکده های دانشگاه خواجه نصیر.
اینم از ویکی پدیا در مورد تجمیع دانشگاه :
البته خب خیلی دانشگاه خوبیه و این نقطه ضعف رو با اون سطح بالاش می پوشونه. ضمنا دانشکده برقش سابقه 80 ساله داره!نقل قول:
نوشته شده توسط ویکیپدیا
دليل اصلي اينكه پسرا و دخترا به فساد كشيده بشن دور بودن از محل سكونتشون نيست،الان كسايي هستند كه توي شهر خودشون با حضور مامي و باباشون همه كاري ميكنند اما اين مسله ميتونه كمك كنه كه اين فسادا خيلي بيشتر بشه ،اصلا بايد كاري كنند كه هيچ دانشجويي تحت هيچ شرايطي بيرون از محل سكونتش تحصيل نكنه بايد تبعيض استادي رو بردارن،مثلا من خودم اصلا راضي نبودم كه شهراي اطرافو بزنم اما مجبورم ،خب وقتي ي دختر 18 ساله بره تو يه شهر ديگه ،تنها ،خب مجبور ميشه كارايي رو كه نبايد بكنه رو بكنه ديگه!!!!!!!!نه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:20:
البته من اينجور نيستما فقط مثال بود!!!!!
منم کاملا باهاتون موافقم.نقل قول:
راستی بچه ها کسی اگه خواست شریف بزنه.اگه از خوابگاهش خوشتون نمیاد.می تونید برید پانسیون های نزدیکش که خیلی از خوابگاه های اونجا سرتره.البته امکاناتش در حد خونه مجردی نیستا!
توي دفترچه نوشته خوابگاه دانشگاه كاشان محدوديت داره يعني با اساس رتبه خوابگاه ميدن ؟نقل قول:
البته از نظر شما كه من اجازه ندارم تا سر در دانشگاهم برم چه برسه به خوابگاه!
نقل قول:به فساد کشیده شدن دانشجو فقط به ظرفیت خود فرد بستگی داره اون کسی هم که میبینید وقتی یه شهر دیگه میره 2روز چشم پدر مادرشو دور میبینه کارای خلاف می کنه مطمئناَ توی شهر خودشم باشه توی موقعیتایی که توی زندگیش پیش میاد به خلاف راه پیدا می کرده .نقل قول:
همه رو به یه چشم نگاه نکنیم دانشجوهای دختری که دانشگاه ما داشت و خوابگاهی بودن جداَ از نظر درسی و اخلاقی حرف نداشتن ...
شما جنبه های مثبت زندگی دور از خانواده ببینید ، تجربه های فراموش نشدنی که فقط با زندگی خوابگاهی پیدا می کنه .
درمورد خوابگاه ببینید تا اونجایی که میدونم دانشگاههایی که امکانات خوابگاهی دارن به تمام روزانه ها تعلق میگیره دانشگاه کاشان هم همینطور .
دانشگاه یزد و شهرکرد هم برای تمام دانشجوهای روزانه و شبانه خوابگاه وجود داره
البته ممکنه برای شبانه اولش یکم نه بگن اما وقتی می بینن طرف جا و مکانی نداره ok میدن.
همه ی روزانه ها یه جور نیست شرایطشون.بعضی از روزانه ها تو دفترچه نوشته بود بر اساس رتبه خوابگاه میدن.