نقل قول:
شما موقع اجرای بازی به اینترنت کانکت نباشی دیگه نمیره قسمت آپدیت . من همین کارو می کنم .
Printable View
نقل قول:
شما موقع اجرای بازی به اینترنت کانکت نباشی دیگه نمیره قسمت آپدیت . من همین کارو می کنم .
اقا من این کرک 1.03رو دانلود کردم..بازی اجرا میشه...ولی اسکریمیش میزنه هیچ داکیومنتی نیست چه کار کنم...بازیم نمیدونم چرا صدا نداره دموهاشم گیر میزنه...منوشم صدا نداره
من موقع نصب اینترنتو قطع کردم اما وقتی رو ایکونش دبل کلیک میکنم گیر میده باید اپدیت کنی وگرنه نمیره اتو بازینقل قول:
موقع بازی هم باید اینترنتو قطع کنی.این کارو کردی؟
اره بازی من ورژن1.0.0... هست..چه کار کنم تا بازی کنم..داشتیم مثل ادم بازی میکردیما...اه...اقا یکی بیاد بگه ما حاضریم بازیو پاک کنیم از اول بیم یکی بیاد بگه از اول نصب چه کنم...............بدون اینترنت هم نصب میکنم گیر میده باید پچ دانلود شه وگرنه نمیره تو بازی
من DVDم خودش پچ 1.01 (فکر کنم) داشتش نصب کردم بعدش کرک رو اجرا کردم بعد کرک دوم و F2 زدم و تموم.
شما باید بذارید اولین پچ دانلود ونصب بشه بعد دومین پچ وقتی که به سومی رسید کنسل کنی و نذاری دانلود کنی با این کار ورژنت به 1.01 تبدیل میشه و کرک کار میکنه.نقل قول:
امتحان میکنم..اما دکمه ای به نام کنسل نداره..یهنی دوتا 100 در صد که تموم شد کابل نت رو درارم اره؟؟نقل قول:
این پچ چند مگه نمیتونی اپش کنی برام؟نقل قول:
من DVDم خودش پچ 1.01 (فکر کنم) داشتش نصب کردم بعدش کرک رو اجرا کردم بعد کرک دوم و F2 زدم و تموم.
چرا هست بالای صفحه گزینه close یا همون x هست فقط خیلی کوچیکه باید دقت کنی.نقل قول:
سلا.
من بازیو در حالت کمپین تموم کردم.
ولی حالا می خوام versus بازی کنم با کامپیوتر ولی فعال نیست گزینش. اشکال از کجاست؟