واسه انتی ویروس که خودت مختاری . سرعت دانلودم خیلی اومده پایین ، نصف شده ، قبلا با یو اس بی 60 دانلود میکردم الان با کارت شبکه این شده 20 .مشکل از چیه به نظرت؟نقل قول:
Printable View
واسه انتی ویروس که خودت مختاری . سرعت دانلودم خیلی اومده پایین ، نصف شده ، قبلا با یو اس بی 60 دانلود میکردم الان با کارت شبکه این شده 20 .مشکل از چیه به نظرت؟نقل قول:
فکر نمی کنم مشکل از شبکه باشه چون سرعت کابل شبکه از یو اس بی بیشترهنقل قول:
اینو نمی دونم ، باید از بچه هایی که تو این زمینه اطلاع دارن بپرسی:20:
نقل قول:
f3 خالی میره تو سرچ:31:
fn + f3 میره تو باطری:31:
کاری هم به میران شارژ نداره:27:
شاید لپ تاپ شما اینجوریه اما برا ما که همونی که من گفتمه:27::21: شما 5010 دارید؟نقل قول:
آقا کسی بازی جدید رو 5010 آزمایش نکرد؟:8:
سلام بر دوستان n5010 دار :31:
کل تاپیک رو خوندم و دیدم که مشکلات عمده حل شده
فقط تست گرافیک بود که زیاد در بارش نگفته بودن
من بازی های pop5 ,AC2 ,X-Men Origins - Wolverine,call of juarez 2,sniper,روش با بالاترین کیفیت اجرا کرم و هیچ مشکلی نداشت
بازی dirt 2 و pes2010 ,splinter cell5 هم رو های یه کم مشکل داشت که با over clock کردن gpu تپل حل شد :5:
(pes2010 کامل رون شد و اون دو تا دیگه بهتر شدولی رو ulrta جواب نداد )
مال من
4gig ram
HDD320
i3-530
1 gig vga ATI
700 خریدم
من که از خریدم راضی ام:8:
اگه کسی مشکل خاصی داشت بگه تا کمکش کنم
راستی دوستانی که tag id شون توسایت dell نیست باید بگم مراقب دسگاهاتون باشین چون دستگاه شون با اجازه ریفره :13:
sheytoon001 جون masood68a راست میگه اگه quick set رو نصب کرده باشی با زدن f3نقل قول:
extended battery life رو میتونی فعال کنی به میزان شارژ باطری ام بستگی نداره:10:
این گزینه extended battry life فعال بشه بهتره یا همینطور خاموش باشه؟
در مورد بلوتوث ، چطوری میشه از گوشی عکس فرستاد به لپ تاپ ، گوشی رو تونستم add کنم ولی هر کاری کردم نشد از گوشی چیزی رو بفرستم
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
آقا این نحوه اور کلاکتو بگو که ما هم بتونیم pes رو بازی کنیم. خبری از تست COD5 نداری؟اجرا میشه؟نقل قول:
modern warefare یک و دو به راحتی اجرا میشند .خودم تست کردم:11:نقل قول:
نقل قول:
من 1340 دارم.....اینجوریه:27:
آقا شرمنده، احتمالا چون من quick set رو نصب نکردم fn+f3 میره داخل search:31:نقل قول:
ممنونم بابت راهنماییتون:10: