نقل قول:
بازی که با تیکی تاکای اسپانیا کاملا یکطرفه و خوب میشه :21:
بعد بازی دوست دارم باشین تا بردمونو با هم جشن بگیریم:27:
Printable View
نقل قول:
بازی که با تیکی تاکای اسپانیا کاملا یکطرفه و خوب میشه :21:
بعد بازی دوست دارم باشین تا بردمونو با هم جشن بگیریم:27:
چهار سال دیگه حتما آرژانتین قهرمان میشه.مطمئن باشید.نقل قول:
به گزارش فارنت به نقل از تچکرانچ، شرکت پلاتفرم مدیریت روابط با کاربران اجتماعی اتنسیتی برآوردی را منتشر کرده است که بر اساس آن تمایلات کاربران شبکههای اجتماعی به تیمهای فینالیست جامجهانی را نشان داده است.
این برآورد که با تحقیق بر روی شبکههای توئیتر، فیسبوک، وبلاگها و وبسایتهای اشتراک گذاری ویدیو و فرومها انجام شده نشان میدهد که اسپانیا سهم بیشتری را در میان گفتگوهای کاربران اینترنتی نسبت به هلند کسب کرده است.
بر اساس این گزارش اگر چه اسپانیا با کسب ۵۴ درصد تمامی گفتگوهای اینترنتی در شبکههای اجتماعی در خصوص جام جهانی (توسط کابران انگلیسیزبان) بالاتر از هلند قرار گرفته اما در همین حال تنها ۴۷ درصد از آنان احساسی مثبت نسبت به این تیم دارند.
در همین حال ۴۶ درصد از گفتگوهای اینترتی شبکههای اجتماعی به تیم هلند اختصاص یافته اما با وجود پایینتربودن این درصد، نارنجیها توانستهاند درصد احساس مثبت بیشتری را با ۵۳ درصد به خود اختصاص دهند.
اما شاید شما هم بپرسید خوب حالا اینها چه معنی دارد؟ واقعا هیچی..! اما “لاروژاها” (سرخها) از آنجا که من پیش از آغاز جامجهانی به سختی به آنها امیدوار بودم، شانس بیشتری برای بردن دارند! نظر شما چیه؟ فعلا که هشت پای معروف آلمانی هم اسپانیا را قهرمان جام جهانی دانسته است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
تو فوتبال حتمآ و قطعآ نداریم !نقل قول:
هشت پاي مشهور كه گفت اسپانيا قهرمانه!!
ولي گويا يه طوطيه هست كه رقيب هشت پا شده!! منتها هشت پا فقط بازي هاي آلمان رو پيش بيني مي كرد ولي اين طوطيه كل بازي هاي يك چهارم رو پيش بيني كرده و صعود چهار تيم آلمان ، اسپانيا ، هلند و اروگوئه رو به نيمه نهايي پيش بيني كرده بوده! فقط تنها اشتباهش بازي هلند - اروگوئه بوده كه برد اروگوئه رو پيش بيني كرده!!
حالا اين چه ربطي داشت؟! ربطش اينه كه برد هلند رو پيش بيني كرده!!!
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mani_the_Parakeet
ما هستیم!:31:نقل قول:
هلند یا اسپانیا مسئله این است.
انگار اختاپوس گفته اسپانیا قهرمانه پس جلوی تیم قهرمان بنویسید اسپانیا اما با مداد بنویسید شاید بخواهید پاکش کنید!
اسپانیا قهرمانه , با هشت پا اصلا کاری ندارم همش جنگ روانیه به قول یکی
ولی به آمار پاسهای موفق بازی المان و اسپانیا یه نگاه بندازید , دقیق یادم نیست هفتصد و خرده ای بود حدودا که رکورد تاریخ بوده
در ضمن نسل فوتبال آینده رو حرکات زیبای بازیکنان نمیچرخه رو پاسگاری های زیبا و تاکتیک تیمه مثله آلمان
هلند تیم آینده داریه و خودم دوستش دارم ولی در مقابل اسپانیا احتمال به باخت میره...
بچه ها من خودم بهتون قول میدم هلند میبره
اسپانیا در باتلاق هلند گیر میفته
باتلاق رو ولش کن هلند یه دریاست.اسپانیا توش خفه میشه:21:نقل قول: