مرسی از این ادب واحترام وفرهنگ غنی و بسیار بالای شما.نقل قول:
مشکلی نیست، ها...اگه دلت میخواد 10-20تا فحش هم بدی،بده اصلا نگران نباش دلم ما بزرگه به بزرگی آلمان..:31:
Printable View
مرسی از این ادب واحترام وفرهنگ غنی و بسیار بالای شما.نقل قول:
مشکلی نیست، ها...اگه دلت میخواد 10-20تا فحش هم بدی،بده اصلا نگران نباش دلم ما بزرگه به بزرگی آلمان..:31:
قصد توهین نداشتم شوخی بود عزیز برادر:11:نقل قول:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
این جام جهانی که هیچی ایشالله آلمان بعد شکست از آرژانتین خودشو باید برای بازی های یورو 2012 اماده کنه
امروز اگه از مسي مثل بازياي قبلي استفاده بشه همون دست خدا بايد كمك كنه
به نظر من اگه مسي مثل بازياي قبل از وسط زمين توپ بگيره به سمت پشت هجده و عمق آلمان حركت كنه
بين خديرا و اشنايدر گير ميفته
مطمئن باشيد اينا امروز به بهاي اخراج شدن هم اجازه عبور به مسي نميدن
چارش چيه
مسي بايد مثل بارسا بياد كنار
اينجوري برنامه هاي يارگيري آلمانيهام به هم ميخوره
اگه دنبال مسي بيان كنار كه فضاي زيادي پشت هجده خالي ميشه اون موقع يه پاس به توز و تكرار گل سوم به مكزيك
اگه دنبال مسي نيان مسي ميمونه و يه دفاع كنار حريف كه مطمئنن ازش عبور ميكنه
حالا اينكه چپ بزاره يا راست فرق چنداني نداره
اگه سمت راست بزاره با اولين حركت خطرناك مسي يواخيم لو مطمئنن به پودولسكي ميگه عقب تر بازي كنه براي كمك به دفاع چپ آلمان
اگه اينجور بشه نظم خط حمله آلمان به هم ميخوره
و ديگه خبري از اون ضد حمله ها نيست
اما اگه من باشم مسي رو ميزارم چپ چون فيليپ لام پاهاش كوتاهه و مسي به راحتي ميتونه ازش رد شه
ديماريا بايد به مسي نزديك بازي كنه چون خيلي خوب جواب يك مسي رو با يه دو عالي ميده
توز بايد بياد پشت هجده آلمان اينجوري دفاع آلمان از ترس شوت مياد جلو
و اون پشت بهترين فضا براي ديمارياس كه مسي رو توي اون قسمت صاحب توپ كنه
مسي امروز گل ميزنه
ما که رفتیم بشینیم درس بخونیم تا شروع بازی بعد بازی خدمت yuseph جان و بقیه آلمانیا میرسیم
به امید دیدار
نقل قول:
دیگه دارم خسته میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیتونم 4 ساعت صبر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میخوام بازی رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کجا با کجا داره بازی میکنه فعلا؟ هیچ بازیی نیست؟
نقل قول:
ساعت 6 و نیم آرژانتین آلمان بازی دارن
ساعت 8 و نیم ما تو تاپیکمون جشن پیروزی داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب امروز هم آلمان از دوره مسابقات کنار میره...
فینالم برای آرژانتین و اسپاین هست...
بحق چیزهای ندیده ونشنیده...:31:نقل قول:
چقدر بی مزه ای تونقل قول:
یکم فکر کم بعد پست بده