من كه با همراه اول مشكل نداشتم.
سرعت دانلودش هم از 23 بالاتر نرفته ولي ميانگينش 15 هست.
براي وبگردي هم از دايل آپ ضعيفتره
Printable View
من كه با همراه اول مشكل نداشتم.
سرعت دانلودش هم از 23 بالاتر نرفته ولي ميانگينش 15 هست.
دلیلش چیه ؟ واسه منم اینطوری هست ؟ البته ایرانسل رو میگمنقل قول:
وفتی میخوام دانلود کنم 16 دانلود میکنه اون وقت یه صفحه p30word پنچ دقیقه طول میکشه باز بشه ؟ چرا ؟
این سرویس به شدت به شرایط شبکه وابسته هست به این معنی که هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه.
برای امتحان این گفته میتوند شخصا به حاشیه شهر برید و امتحان کنید و ببینید که سرعتتون چقدر بیشتر میشه.
آقایون این که دوستمون گفته واقعاً درسته منم با مشکل کمبود سرعت مواجه هستم در ضمن آنتن دقیقاَ اونطرف خیابون هست ما دقیقاً روبروش هستیم
اگه اشکال از این هست پس چرا دفعه اول سرعتم حدود 11 بود امام الان که 2هفته گذشته سرعتم از 5 بالاتر نمیره
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
نمیدونم از کجا شروع کنم
راستش رو بخواهید من نمیدونم چرا اینقدر سرعت GPRS همراه اول پایین هست البته باید بگم که وقتی گوشیم نو بود منظورم اینه که وقتی دفعه اول اونرو به کامپیوتر وصل کردم تا حالت مودم بشه برای GPRS سرعت خیلی خوب بود حدود 11 بود اما بعد از حدود 2 روز و شاید هم 1 روز وقتی گوشی رو دوباره وصل کردم سرعتم بیشتر از 5 نمیشه نمیدونم البته باید بگم که اینمورد در مورد گوشی پدرم هم که یه 3110 هست به همین صورت شد یعنی دقیقاً با همون بسته ای که برای همراه اول زده بودم و برای اولین بار با اون رفتم سرعت خوب بود ولی وقتی دوباره متصل شدم دقیقاً مثل گوشی خودم شد البته باید بگم من سرویس شبانه گرفتم این دانلود ساعت 3 صبح اینجوری اگه تو روز باشه اصلاً دانلود نمیکنه
من فکر میکنم که هر دو تا شون نیم سوز شدن اگه نظری دارید بگید به یو اس بی جلوی کیس وصل میکنم آخه کابل ایکس 6 کوچیک هست
بازم باید بگم که فکر نکنم از کیس باشه چون کیسم هم گرین مدل مگنوم 2 هست و مطمئن هست
جان من کمک کنید این عکس هم وقتی داشتم دانلود میکردم انداختم سرعت اتصال 460 هست ولی دانلود 5 هر کی میتونه کمک کنه و یا هرکی با GPRS وصل میشه به اینترنت بگه سرعت خوبه یا نه برای ایرانسل هم همینطور هست
نکنه یه نوع کلاهبرداری همراه اول و ایرانسل هست و به گوشی ربطی نداره
بازم درخواست کمک میکنم عزیزان مخصوصاً مدیران این انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
این برنامه رو از کجا دانلود کنم عزیزان گوشیم x6 هست FieldTest
به شما توصیه میکنم یک مودم gsm بگیرید (از همین دانگل usb ها) و با اون تست کنید. و این که اون یکی اپراتور رو هم تست کنید.
و در آخر به هممون توصیه میکنم که صبر کنیم تا اپراتور سوم بیاد و ببینیم این 3g چه نوبریه.
و از خداوند هم برای هممون صبر تقاضا میکنم !!
FieldTest رو من از اینجا گرفتم:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430004
من از دیروز نمی تونم به آنتن هایی که Edge دارن وصل بشم،GPRS معمولی جواب میده اما EDGE نه. علتش چیه؟
شما یه بار گوشیت رو خاموش روشن کن بعد اول با گوشیت برو تو اینترنت!!نقل قول:
من از دیروز نمی تونم به آنتن هایی که Edge دارن وصل بشم،GPRS معمولی جواب میده اما EDGE نه. علتش چیه؟
اگه روی E نرفت دارن یه کارایی میکنن! واسه منم قبلا واسه ایرنسل این اتفاق افتاده بود!
یه روز کاملا G بود فرداش درست شد!!!!
[QUOTE=Milad_4171;5572402]شما یک تماس با 09990 بگیرین بخش مشکلات GPRS
احتمالا شبکه ی منطقه ی شما دچار اختلال شده!!
توی اون تاپیک هم گفتم .دوباره تنظیمات رو انجام بدین . یک پیام با متن مدل گوشی مثلا: Samsung S5233 به شماره ی 8008 ارسال کنین تا تنظیمات دوباره انجام بشه!!!
اگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و پیغام نبود شبکه رو دارین شبکه شما دچار اختلال شده . برای منم پیش اومده که یک هفته شبکه قطع شده!
QUOTE]
سلام مجدد نه مشکل اینا نیس. تنظیماتو دوباره انجام دادم. تو کرمان و شیراز امتحان کردم.رفیقام راحت وصل میشدن اما فقط سیم کارت من مشکل داشت.رو گوشی های دیگه هم امتحان کردم اما باز همش میزنه:
sorry.error occurred:bad gate way
کسی جوابی نداره؟
دوستان کمی سرعت کلاه برداری نیست!!
این سیستمی که ما داریم استفاده میکنم اصولا واسه این کار ساخته نشده!!!
اینکه شما سرعت دانلود کمی دارین ربطی به کلاه برداری نداره!!
اتفاقا اگه قرار باشه همراه اول این کارو انجام بده میلیاردها تومان هزینه نمیکرد که آنتن های GPRS رو بهینه کنه !!!
میدونین در ایران چند تا آنتن BTS وجود داره!؟ همین رو بدونین در شعاع 2 کیلومتر حداقل 3 آنتن BTS وجود داره!!!
اینا همش هزینه داره!!
به نظرم این قضیه کلاه برداری کلا منطفی هستش! مشکلاتی هم که در تاپیک ایرانسل هست مشکل سرویس دهی هست نه مشکل سخت افزاری و آنتن ها!!
همین EDGE رو هم مثل همیشه ایرانسل توی ایران جا انداخت!!
مثل وایمکس
مثل سیم کارت اعتباری!
مثل خیلی کارای دیگه!!
همراه اول هم که دیگه بخاطر محبوبیتی که داره خودش رو بخاطر یه GPRS که معلوم نیست چند نفر ازش استفاده میکنن ؛ خودش رو خراب نمیکنه!!
پس به نظر من چند تا مورد میتونه وجود داشته باشه
1 - منطقه ی شما منطقه ی شلوغی هست( مخصوصا کوچه و اطراف) و مکالمات زیادی انجام میشه که باعث میشه پهنای باند گرفته بشه!!
2- آنتن ها در حال بهینه شدن هستن!!
3- اختلالات شبکه. چیزی که من کم ندیدم. توی این دو ماه روی هم رفته 15 روز قطع بودم!!
4- گوشی شما دچار مشکل شده . باید سیم کارتتون رو با یه گوشی دیگه تست کنین!!
-
میدونین!!
یک صفحه در مرورگر مبایل بین 40 تا 80 کیلوبایت هست
ولی واسه ی کامپیوتر این حجم به 600 کیلوبایت هم ممکنه برسه!!! با عکس و فلش و تمام چیزهای جانبی!!
سرعت باز کردن صفحات در مرورگر گوشی بسیار سریع تر از سیستمه!!
-
البته باز این نظر منه .با توجه به چیزی که من توی اپرای گوشی و اپرای PC می بینم!!
سلام من تا الان از سرویس نامحدود ایرانسل استفاده میکردم ولی چون حمل دو تا گوشی برام مشکله میخوام با خط دائمی همراه اول سرویس شبانه رو زین پس استفاده کنم چند تا سوال داشتم
1 - اون اوایل یادمه برای بعضیا سرویس نامحدود فعال میشد ولی بازم براشون کارکرد جدا میومد که بعضی ها میگفتن براشون هقبض های چند ده هزار تومانی میاد ر، این مشکل هنوزم هست ؟
2- چند تا صفحه قبل یکی از دوستان گفته بودش که امکان آپلود وجود نداره ؟ حقیقت داره ؟
3 - هنوز هم فقط مراکز استانها فقط ادج دارن ؟ لیست شهرهایی که ادج شدن رو میشه از سایتش گیر آورد ؟
4 - این نرم افزار که معرفی کردین روی UIQ3 جواب میده ؟
ممنون