منم همین مشکلو دارم . اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم.نقل قول:
منم همین مشکلو دارم . اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم.نقل قول:
من می خواستم بسته 1 ماهه رو دوباره فعال کنم اما مسیج میده شما دارای بسته ی نامحدود نمی باشید!!
چرا؟
منم از بسته شبانه ايرانسل استفاده ميكنم
درسته سرعتش خيلي كم شده.
اما يه چيز جالب براي اين بسته:
ايرانسل ميگه تا 6 صبح ميشه استفاده كرد اما من ميگم اگه dc نشه 24 ساعته ميشه استفاده كرد
من توي كامپيوتر استفاده ميكنم و با ADM دانلود ميكنم
امروز هم تا ساعت 9/5 داشت دانلود ميكرد. اينم مدرك(du meter):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با هردوش کانکت شدم !
سرعت دانلود با همراه اول 16 تا 18 که تغریبا ثابته ولی سرعت ایرانسل بین 16 تا 28 متغیره !
در کل ایرانسل رو ترجیح می دم !
هم به خاطر سرعت و هم اینکه وقتی با همراه اول کانکت میشم یه صدای نویز وحشتناک توی اسپیکر ها میشنوم و یه احساس سر درد شدید ولی با ایرانسل نه نویز داره و نه سر درد !
دوستانی که با فعال کردن طرح ها مشکل داشتن
من هم همین مشکل رو داشتم ابتدا با یه سیم کارت که 0936 بود طرح شبانه رو فعال کردم و مشکل نداشت.بعد از یه هفته یه سیم کارت جدید گرفتم که از این 0939 بودش ولی هر کاری کردم مسیج تایید نیومد من هم زنگ زدم 700 به قسمت اپراتور یه خانم با شخصیت و خوشگل!(فک کنم) با وقار تمام جواب منو دادن و گفتن که یا فردا مشکلتون حل میشه یا باز فردا زنگ بزن تا مشکلتون رو به یه قسمت دیگه ارجاع بدیم که حل نشد و من زنگ زدم باز.وفرداش مشکل من حل شد.
البته الان که دیگه روز های اخر تابستون هستش ودیگه ارزش نداره که طرح رو فعال کنید یه چند روز صبر پیشه کنید تا ببینیم طرح های پاییز چی میشه
اون دوستی که گفتن من با شبانه 24 ساعته کانکتم میشه بگن کدوم روز ها ؟
اخه پنج شنبه و جمعه که جز ایام طرح شبانه حساب میشه و یه چیز دیگه هم هست شاید از حسابشون اعتبار کم شده و متوجه نشدن
ممنون
من با همراه اول دائمی به اینترنت وصل شدم. وقی سر ماه قبض اومد ، خدا چشت روز بد رو نبینه....
با بسته وصل شدید ؟ الان بحث پیرامون بسته هستانقل قول:
من با همراه اول دائمی به اینترنت وصل شدم. وقی سر ماه قبض اومد ، خدا چشت روز بد رو نبینه....
من با speed test تست گرفتم ، نمی دونم چرا ولی همراه اول سرعتش بیشتر بود
میگم دوستان بسته های نامحدود اینترنت ایرانسل برا پاییز هم هست یا دیکه تموم شد؟
اینترنت نامحدود با همون قیمت در فصل پاییز تایید شد تو سایتش زده.
سلام
من تا حالا 3 بسته شماره 4 (11تا8) همراه اول فعال کردم اما ازهر3 تا بسته فقط چند شب شو تونستم با شماره #99* دایل کنم و بقیه شب ها دایل نیمه شد و نمیشه به نظر دوستان مشکل چیه؟ آیا خوده همراه اول این کارو کرده..؟