من يه بار بسته 24 ساعت رو زدم اما سر ساعت تموم شد ، البته من 1 گيگ دانلود کردم
اين طرح 3 تومنی محدوديت حجمی 3 گيگ داره ؟ به 700 زنگ نزديد بپرسيد ؟
من يه بار بسته 24 ساعت رو زدم اما سر ساعت تموم شد ، البته من 1 گيگ دانلود کردم
اين طرح 3 تومنی محدوديت حجمی 3 گيگ داره ؟ به 700 زنگ نزديد بپرسيد ؟
بی خیال شی بهتره.چون من 3 بار با خط ثابت بهشون زنگ زدم که مجموعا 30 دقیقه شد و خیلی بیشتر از 1700تومنی شد که ازم دزدیدن.هر بار 6-7 دقیقه منتظر وصل شدن به اپراتور بودم.بار اول کلی با یارو حرف زدم و توضیح دادم یهو قطع شد.بار بعد باز گرفتم و باز توضیح دادم.اولش گفت منتظر باشید.بعد 3-4 دقیقه منتظر بودن گفت طرح بسته افزایشی شما ساعت 9 صبح فعال شده(در حالی که من 11 شب زده بودم و پیام فعال سازی هم اومده بود)خلاصه چیزی گیرمون نیومد.جواب قانع کننده ای هم نگرفتیم.:41:نقل قول:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
تازه یکی از بچه ها همینجا گفته که اون 10 تومنی که 1ماهه ی نا محدوده هم بعد 3 گیگ وصل نمیشه.واسه من که هنوز به 3 گیگ نرسیده اما اگه اینطور باشه همون 24 ساعته به صرفه تره.نقل قول:
من اصلا هیچ کدوم از این مشکل هایی که شما می گید رو نداشتم.
وقتی می گن نامحدود نامحدوده دیگه..یعنی چی بعد 3گیگ وصل نمیشه یا پول کم می کنه؟
این جریان 11 شب تا 8صبح چه صیغه ایه؟ 24 ساعته هم می گیرم تا صبح می ذارم دانلود می کنه:31:
راستی با کارت عابر بانک اقتصاد نوین چه جوری شارژ بخرم؟ تو سایتش داره ولی لود نمیشه
ولله من به این حجم از دانلود نرسیدم.ولی بچه ها تو همین فروم اینارو گفتن.حتی گفتن 24 ساعته هم نامحدود نیست و میشه 1024 مگابایت گرفت.الله اعلم....نقل قول:
سلام کمک کنید
من چطوری میتونم با موبایل و opera mini از هیلتر رد بشم...
وقتی میخوام با سایت قند شکن وارد یه سایت بشم ...یا اصلا وارد سایت نمیشه یا اگه وارد میشه کنده
یا اصلا نمیتونه دانلود بکنه واگه دانلود میکنه محدودیت دانلود و فرمت دانلودش هم PHP هست
دوستان اگه یه سایت قندشکن معرفی کنن که بشه راحت باهاش با opera mini از فیل تر رد شد ممنون میشم
یا اگه روش بهتری میدونن معرفی کنن که من و دوستان دیگه که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه ..
با سلامنقل قول:
من همیشه از این سایت شارژ میگیرم. در ضمن ایمیل هم بدهید یک نسخه از مشخصات اعتبار را برایتان ارسال میکند.
نامحدودی در کار نیست . یک ماه چه شبانه چه کامل محدودیت 3 گیگ وجود دارد . برای من که این طور بوده . ظاهرا یکی باید برای ایرانسل واژه نامحدود رو تعریف کنه . اگه بخواهد نامحدود بزاره که باید در وایمکسشو تخته کنه . اخه دیگه کی میره برای 128 با 3 گیگ 12 تومن پول بده . اون وقت 66 تومن هم پول مودم بده !!! . اگه بخواین حساب کنید که روزی 1 هزارتومن بدین و طرح 24 ساعته رو فعال کنید همون نامحدود وایمکس میشه . خیلی جالبه همین چهارشنبه تو بایت نوشته بود اینا اصلا ترافیک براشون هزینه ای نداره و این محدودیت حجم فقط برای سر کیسه کردن ملته .
من طرح یه ماهه ی اینترنت شبانه رو فعال کردم.با وجودیکه اصلا نه زنگ زدم و نه اسمس دادم به کسی و همیشه هم برای احتیاط 11 و 10 دقیقه شب به بعد کانکت شدم بازم از اعتبارم کم شده.
زنده باد ایرانسل و همراه اول که دزدی بی سر و صدا رو خوب یاد گرفتن از همدیگه.
محدودیت هم داشته باشه تو یه ماه با این سرعت نمیشه 3 گیگ دانلود کرد.
میشه ها ولی باید 24 ساعته بذاری دانلود کنه که ممکنه گوشی منفجر بشه:31:
lمن با یه روزش حال می کنم.به جای یه روز 2 تا 2.5 روز وصل میشم!!
البته فیلم دانلود نمی کنم و یه گیگ رو پر نمی کنم.با این حساب نامحدود من میشه10 ماهی تا 15 تومن.البته یه لم کوچیک هم داره!