مرسي دوست عزيز. ممنونم
اين LED كنار گوشي كه رنگ سبز و قرمز داره و موقع ميس كال يا مسيج يا شارژ روشن ميشه خيلي نورش كم شده و ضعيف ميزنه. مشكل چيه؟ يعني نيم سوز شده؟ چطوريه؟
چكارش بايد كرد يعني؟
Printable View
مرسي دوست عزيز. ممنونم
اين LED كنار گوشي كه رنگ سبز و قرمز داره و موقع ميس كال يا مسيج يا شارژ روشن ميشه خيلي نورش كم شده و ضعيف ميزنه. مشكل چيه؟ يعني نيم سوز شده؟ چطوريه؟
چكارش بايد كرد يعني؟
دوست من نصب برنامه بسیار سادس و فقط کافیه برنامه رو به هر فولدری که دوس داری بریزی و سپس با فایل منیجر خود گوشی که در قسمت organiser هست اونو اجرا کنی و صبر کنی تا نصب شه که برای نصب بیشتر برنامه ها احتیاج به فایل ساین داری که باید تو بخش خودش درخواست بدی تا برای گوشی شما اماده کنن.نقل قول:
از ابتدا نورش بسیار کمه مگه در اثر ضربه ای چیزی چراغ کمی جابجا شده باشه ولی در کل فکر کنم شما به نظرت میاد اینطوریه !نقل قول:
این فاکتورها برام مهم هست
خروجی 3.5 صوتی
تایپ راحت اس ام اس
راحتی کار و جذاب بودن گوشی
صدای با کیفیت
سیستم عامل جذاب
lcd با کیفیت
دوربین عکاسی با کیفیت
آیا کار با گوشی vivaz pro راحته؟ و برای 2 سال آدم رو راضی نگه می داره؟ pgs اش چطوره؟ بکار میاد؟
samsung jet داشتم چندماه نشد که دلم رو زد !
ویواز ، جز صدای با کیفیت ، صداش واقعا" مزخرفه توی اسپیکر ، البته با هدفون مارک دار تقریبا" راضی کنندست !نقل قول:
نقل قول:
منظورتون صدای زنگش هست و صدایی که بدون هدفون از گوشی شنیده میشه؟
یعنی انقدر بی کیفیت هست؟ اگر اینطوری باشه که باید بی خیالش بشم
نقل قول:
آره صدای زنگ ، همون اسپیکر گوشی ، ولی توی هدفون اگه با یه هدفون خوب ( من خودم فیلیپس استفاده کردم ) باشه تقریبا" راضی کنندس ، من موقعی که خریدم و اسپیکرشو تست کردم میخاستم گوشی رو بکوبم به دیوار :41: !
صدا به نظر من کم ولی با کیفیته از نکات بالا فقط سیستم عاملش سیمبین هست و به نظر من جذاب نیست اگه از سیمبین خوشت میاد گوشی مشکل دیگری نداره و gps هم که بد نیست اما مدت اتصالش زیاده یعنی چند دقیقه طول میکشه تا وصل شه و در مکان های سرپوشیده هم وصل نمیشه.نقل قول:
سُلام به همه عزيزان
دوستان من چجوري ساين كنم گوشيمو
هيچي نميشه روش نصب كرد
سايت OPDA هم كه فداش شم بسته شده ارور ميده
كجاي فروم برم واسه فايل ساين؟
یه سایت جدید واسه key و cert دارم ببینین:
کد:http://www.s60certkey.com/admin/member/signup.php