متوجه نشدم این یعنی چی میشه راجبش توضیح بدینقل قول:
سه شیر:
Printable View
متوجه نشدم این یعنی چی میشه راجبش توضیح بدینقل قول:
سه شیر:
آقا اينو تو امضاي يكي از طرفدارهاي تيمهاي ديگه ديدم ... نميگم كدوم تيم چون بد ميشه ...:31:
خيلي خنديدم :31:
در قهرماني كره شمالي در جام جهاني هيچگونه شك و ترديدي وجود ندارد
:39::39::39::39::39::39:
جرارد :ایکس! کاش بیاد رئال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو همین عکس دقت پرچم تیم ملی انگلیس توش 3تا شیر داره!نقل قول:
متوجه نشدم این یعنی چی میشه راجبش توضیح بدی
همین!
همانطور که هر کشور نمادی از یک حیوان واسه خودش داره (مثلا فرانسه = خروس یا آمریکا = عقاب یا کانگرو = استرالیا یا بازم بگم؟!) نماد کشور انگلستان شیر هستش.نقل قول:
این نشان سه شیر هم فکر کنم از زمان ریچارد اول ایجاد شد و تا الان باقیه و توی بخش های ملی کشور انگلستان از این نشان که یه نشان سلطنتی هستش، استفاده میشه!:20:
اولا چه ربطی به این تاپیک داشتش.نقل قول:
دوما جرارد سه حالت بیشتر براش وجود نداره یا در همون لیورپول می مونه یا میره چلسی یا اینکه کلا از فوتبال خداحافظی می کنه:31:
مرد شماره 12 سه شیر: رابرت گرین
تعداد بازی ملی: 10 بازی
تیم باشگاهی فعلی: وستهام یونایتد
از طریق آدرس زیر میتونید عضو اولین گروه هواداران تیم ملی فوتبال انگلستان در انجمن P30World بشید!:20:
یاعلی:11:کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1266
مرد شماره 13 سه شیر: استفن وارناک
تعداد بازی ملی: 1 بازی
تیم باشگاهی فعلی: استون ویلا
viva england
یان رایت: رونی- هسکی؛ زوج رویایی سه شیرها
ستاره سابق تیم ملی انگلیس معتقد است که در ترکیب اصلی این تیم نباید دفو یا کراوچ حاضر باشند.
سایت گل- یان رایت، اسطوره باشگاه آرسنال و تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر او فابیو کاپلو،سرمربی تیم ملی انگلیس می بایست امیل هسکی، ستاره استون ویلا و وین رونی، مهاجم جوان و باتجربه یونایتد را به عنوان زوج خط حمله تیمش برگزیند و توجهی به انتقادات وارده به ستاره تیم استون ویلا ننماید.
این زوج خط حمله در دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی نیزمورد استاده قرار گرفت و رایت معتقد است که زمان زیادی برای آزمایش و خطا باقی نیست و کاپلو می بایست برروی همین زوج خط حمله تاکید و پافشاری کند.
رایت در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه استون ویلا گفت:« امیدوارم که ما فرمول مناسبی برای حمله رو به جلو بیابیم. امیل گلهای زیادی را به ثمر نمی رساند ولی ما باید به آنچه با آن راحت هستیم ، اتکا کنیم.»
او ادامه داد:«باید آنچه را که پیش از این مورد آزمایش قرارداده بودیم را به کار بریم و به عنوان مثال هسکی و رونی که درکنار هم قرار گرفته اند را به عنوان زوج هجومی به میدان بفرستیم.»
ستاره سابق توپچی هادر صحبتهای در مورد احتمال موفقیت تیم ملی انگلیس در این رقابتها گفت:« کاپلو به بازیکنان روحیه و باور زیادی داده است. آنها می دانند که دیگر صحبت از گفته های آنها نیست و صحبت درمورد توانایی های آنهاست. ما برای شکست تیمهای بزرگ، بازیهای بزرگی را به نمایش خواهیم گذاشت. بازیکنان تیم کاملا متمرکزند و ما شانس زیادی برای موفقیت داریم.»
هسکی در 24 حضور اخیرش در ترکیب تیم ملی انگلیس موفق شده تا تنها 2 گل به ثمر برساند ولی وین رونی در مرحله مقدماتی جام جهانی 9 گل برای سه شیرها به ثمر رساند.
تری: هنوز خودم را لیدر تیم می دانم
مدافع آبی پوشان چلسی در صحبتهایی از روزهایی بدون بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش می گوید.
سایت گل- جان تری، کاپیتان تیم چلسی که پیش ازاین کاپیتان تیم ملی کشورش نیز بود، در رقابتهای جام جهانی بازوبند کاپیتانی سه شیرها را بر بازو نخواهد بست ولی هنوز خودش را لیدر انگلیسی ها می داند.
در ماه فوریه سال 2010 و پس از رسوایی اخلاقی جان تری بود که فابیو کاپلو بازوبند تیم ملی انگلیس رااز تری گرفت و آن را به ریوفردیناند سپرد.
با مصدومیت فردیناند این بازوبند به جرارد رسید.
در جریان دیدار دوشنبه شب تیم ملی انگلیس مقابل پلاتینیوم استارز، تری در صحبتهایی به انتقاداز عملکرد تیمش درنیمه اول این بازی پرداخت و در صحبتهایی اعلام کرد که گرچه بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را بربازویش نمی بیند ولی هنوز خود را هدایت کننده تیم می داند.
تری در صحبتهایی به روزنامه سان گفت:« من همیشه نظراتم را در رختکن تیم و در زمین مسابقه به زبان می آورم و اجازه می دهم تا حضورم احساس شود، اهمیتی ندارد که بازوبند بر بازویم باشد یا نه. »
تری در مورد از دست دادن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس می گوید:« البته اصلا برایم سخت نیست که کاپیتان تیم نیستم.زمانی که من با مربی تیم دیدار کردم، به او گفتم که تصمیم او را می پذیرم ولی با گرفته شدن بازوبند از من، من هنوز همان تری، با همان شخصیت سابق هستم و اجازه نمی دهم که بازپس گرفتن بازوبند، باعث شود که سرم را پائین انداخته و شرمسار و مغلوب باشم.من مثل هر بازیکن و مربی دیگری اینجا هستم تا جام قهرمانی جام جهانی را بالای سر ببرم و هر کاری از دستم بر بیاید برای تیمم انجام خواهم داد.»
او درمورد مصدومیت ریو فردیناند گفت:« مصدومیت ریو خبر بسیار بدی برای ما بود.استیوی و لمپارد آماده برعهده گرفتن این مسئولیت هستند و قطعا از پس مسئولیتشان هم بر می آیند ولی من هر آنچه لازم باشد در زمین گفته شود را خواهم گفت.»
فردیناند: بد دهنی رونی مشکل ساز نخواهد شد
طبق گفته ریو فردیناند، رونی در جریان برگزاری رقابتهای جام جهانی آرامش خود را حفظ خواهد کرد.
سایت گل- ریو فردیناند، مدافع باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که ایمان دارد که وین رونی برای موفقیت تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی 2010 آرامش خود را حفظ خواهد کرد و سریع از کوره در نخواهد رفت.
این روزها و پس از برخورد توهین آمیز رونی در دیدار دوستانه این تیم مقابل پلاتینیوم استارز که منجر به جریمه او با کارت زرد شد، نگرانی های زیادی در مورد تند مزاجی رونی وجود دارد و خیلی هانگران آن هستند که وین رونی با برخوردی تند و اهانت آمیز ، موجبات اخراجش از زمین مسابقه رافرهم آورد.
در این میان، ریو فردیناند، مدافع باتجربه و مصدوم تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرد که نباید نگران رفتارهای رونی بود.
فردیناند در صحبتهایی گفت:« فکر نمی کنم که وازا (رونی) در جریان رقابتهای جام جهانی با مشکلی انضباطی مواجه شود. پس از برخوردی که در آلمان به وجود آمد، دیگر شاهد مشکل رفتاری دیگری از رونی نبوده ایم. اوبرای رسیدن به جایگاه کنونی اش، مسیر را به خوبی طی کرده است.»
فردیناند که پیش از مصدومیتش قراربود بازوبند تیم ملی انگلیس را بر بازو ببندد، گفت:« من مطمئنم که رونی حرفهای به مراتب بدتری به داوران در لیگ برتر می زند ولی حضور در اینجا به منزله روشن و واضح ساختن همه چیز پیش از آغاز جام جهانی است. افراد باید دریابند که این یک بازی برای آماده سازی بوده و یک بازی رسمی نبوده است.»