منم دعوت کنید
Printable View
منم دعوت کنید
چرا باید سیو هات خراب بشه سعید جان. شما سیو های خودتو یک جایی کپی کن و سیو های عزیز رو بریز جای اونها و هروقت که خواستی خودت تا آخر بازی بری, دوباره سیو های خودتو جایگزین اونها کن. درست نیست اینطوری از هم جدا بشیم :10:نقل قول:
اونقدر امتحان کردم که خسته شدم . هنوز نتونستم یوزر بسازم . یه ساعت خلوت امتحان می کنم . خدا کنه که بشه درست کنم .
gameselect
عزیز من می گم از ترینر استفاده نکن، نکن دیگه! پا می شم از ماشین میارمت بیرون کل تربنرهاب دنیا رو اجرا می کنم و بعد اون موقع روت Ctrl + Shift و کلا همه دکمه های دبگه کیبرد رو یک جا با هم می زنم ها!! :34: :31:
من یه مقدار که چه عرض کنم، کاملا رک هستم عزیزم، تعارف ندارم با هیچ آدمی. کار شما زشته بدون اینکه بگی از trainer استفاده می کنی، یعنی اگه به روت نمی اوردم که صدات در نمی اومد. :31: :5:
و کلا به قول یکی از دوستان، با استفاده از ترینر دیگه آدم چیزی از بازی نمی فهمه و جز صدای انفجار رو این ور اون ور شدن ماشین به در دیوار خوردن چیزی نمی فهمه. تصویر هم که همش لرزش خواهد داشت به اون صورت. اصلا لذتی نداره، من نمی دونم شما از چیش خوشت میاد!!!
باور کن بعد از اون دستی که با شما بازی کردم، چشمام به شدت درد گرفت و سردرد گرفتم. اینقدر که این تصویر می لزرید. سانت به سانت انفجار، لرزش!!! واقعا روی خارجی ها رو تو دیونه بازی کم کردی :31:
خارجی ها هم متاسفانه اصلا بازی بلد نیستند و فقط الکی وحشی بازی در میارند، هیچ کاری هم نمی تونند بکنند. حرفی برای گفتن هم ندارند، اما حس می کنم ایرانی ها باید بازیشون بهتر باشه. به خاطر همین امیدوارم دوستان ایرانی بیشتری رو ببینم به صورت آنلاین، در سطح های بالا.
:46:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
الان هم من یک یه ساعتی آنلاین هستم، کسی خواست اینجا آیدیش رو بگه من دعوتش کنم.
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
دوست چیه عزیزم،نقل قول:
اینجا انجمن دوست یابی نیست که!! :31: :16:
آنلاین می خوایم بازی کنیم. :5:
داداش ما رو هم add کن :shahabprince
آفلاینی که عزیزم.
من امروز ساعت 3 بعد از ظهر تونستم انلاین بشم ولی الان هر کاری میکنم انلاین نمیشم
خیلی سرور انلاین این بازی اذیت میکنه ببینیم فردا میشه بازی کرد یانه.
اقای sa3er فردا 9 صبح میتونید انلاین بشید؟
من ساعات دیگه نمیتونم انلاین بشم اخه درس دارم.
سلام
آنم کسی هست پایه باشه؟
moslem
من که هر وقت میزدم ارور میداد، دیشب در نهایت تعجب همون اول پرید توش!:18:
هنوز بازی رو تموم نکردم، ماشین هام اصلا خفن نیستن ولی میام شب ها، آی.دی (یوزر)،(اکانت) یا (هرچیز دیگه!): parsa