با سلام خدمت دوستان
جدیدترین و پایین ترین قیمت ASUS N61JQ-JX014V چنده
و کجاست
مرسیکم
Printable View
با سلام خدمت دوستان
جدیدترین و پایین ترین قیمت ASUS N61JQ-JX014V چنده
و کجاست
مرسیکم
هیچ فرقی باهم ندارن فقط مدل پرو 64 درایورهای ویندوز اکس پی رو داره.حالا یه سوال پیش میاد یعنی روی مدل n61 نمیشه ویندوز اکس پی نصب کرد؟نقل قول:
بچه ها یه سوال دیگه تو پارتیشن بندی درایو ویندوز رو می تونیم پارتیشن بندی کنیم همون درایو سی رو یعنی فضای خالیش رو.اونوقت چقدر باید برای ویندوز جا گذاشت و بهتره؟بعد به نظر شما با توجه به حجم سنگین بازیها و نرم افزارها برای هر درایو چقدر فضا بذاریم بهتره؟
برو پایتخت بهترین جا برای خریدته که 1440 و کتر هم می تونی پیدا کنی 1400 هم می تونی پیدا کنی یه سر به پارسیان هم بزن.بعد ایرانیان.نقل قول:
من میخواستم رو این لپ تاپ ویندوز سون 32 بیتی نصب کنم. ولی بعد از اینکه نصب تقریبا تموم شده بود یه ERROR بزرگ قرمز اومد که نوشته بود نمیتونه فایل Recovery (پسوندش یادم نیست) رو باز کنه. با یه دی وی دی دیگه از یه شرکت دیگه هم امتحان کردم باز همون نتیجه رو گرفتم.
در ضمن من با Paragon Partition manager 10 هاردمو پارتیشن بندی کردم. دوتا پارتیشن Primary (هر کدوم 50 گیگ C,K) و 6 تا هم Logical درست کردم.
ویندوز اورجینال سیستم که تو درایو C نصب میشه. ولی هر بار که سعی میکنم تو اون یکی درایو ویندوز نصب کنم با این ارور مواجه میشم. البته یه بار ویندوز اورجینال رو هم پاک کردم و سعی کردم تو درایو C ویندوز 32 بیتی نصب کنم که بازم به همون ارور خوردم.
حالا کسی نظری نداره؟ اصلا کسی تا حالا با همچین مشکلی برخورد کرده؟ امکان داره که مشکل سخت افزاری باشه؟
سلام .
من هم خریدم .
قحطی اومده ؟ اصلا پایتخت پیدا نمیشه .
بالاخره پیدا کردن 1.490.000 با گارانتی امرات .
الان دارم ریکاوری میگیرم . مزاحتمون میشم .
مخلصیم .
درباره XP خبری ندارم فکر کنم بشه فقط مشکل درایورهاشه.نقل قول:
درباره پارتیشن کردن میخوای چند درایو درست کنی همون دوتا رو میخوای بزاری یا میخوای بیشترشون کنی ؟
خوده C رو نمیشه پارتیشن کرد مگر اینکه پاکش کنی و بطوره کل پارتیشن کنی .
فکر نکنم بشه از حجمش هم برداشت و به پارتیشن بعدی اضافه کرد.
من خودم دو پارتیشن رو پاک کردم و یه پارتیشن واسه ویندوز درست کردم بعدش ویندوز رو نسب کردم و از داخله ویندوز پارتیشن بندی رو انجام دادم.
من واسه درایوه ویندوزم رو 60 گیگ گذاشتم ولی من 6 درایو دارم.
نقل قول:
نگرانم کردی آخه منم از پایتخت می خوام بگیرم هفته دیگه دوتا مغازه پیدا کردم که بهم قسطی میدادن نکنه الان برم بگن نداریم اونموقع قسطیشو از کجا پیدا کنم من تقریبا دو هفته پیش اونجا بودم هفته دیگه دقیقا می خوام بخرم کاش همون مغازه ها داشته باشن با گارانتی امرتات داشتن می دونستین ویستا یا الماس یکشنبه ها جنساشون رو وارد می کنند؟من پرسیدم گهت این سری رو بار نه N61 بود نه G73 دوباره هفته دیگه زنگ بزن اینکه میگم یه مغازه بود تو خیابان ولیعصر اما کاش راحت پیدا کنم هفته دیگه قسطیشو.
دوست عزیز ممنونم فهمیدم داستان چیه حالا شما همون ویندوز سون خودش رو داری؟که روش نصبه؟بعد اومدی ازش ریکاوری گرفتی و یه ویندوز جدید نصب کردی؟حالا به نظرت با ویندوز خودش استفاده کنم بهتر نیست؟راحت همه بازیهارو می تونم بکنم؟بعد اگه ریکاوری بگیرم وبعدش برم کلا هاردو فرمت کنم می تونم از رو همون ریکاوریه مثل نصب عادی ویندوز عمل کنم و همونو نصب کنم درسته؟اصلا با همون ویندوز خودش استفاده کنم همه بازیها و نرم افزارهارو تو سی بریزم مولتی مدیارو تو اون یکی درایو مشکلی پیش میاد؟هروقت ویندوزش کند شد کلا فرمت کنم سی رو بعد یه ویندوز جدید یا همون ویندوز خودشو دوباره بریزم بهتر نیست؟64 بیت باشه بهتره نه؟نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اصلا یه مسئله دیگه این ویندوزهای مختلف سون چه فرقی باهم دارن؟هوم پرمیوم پرو و ... کدوم بهتره؟همین هوم مگه بده؟
به نظرم ویندوز خودش اگه ابدیت باشه بهتره و جواب تمام نیازهات رومیده در ضمن ریکاوری برای همینه که هر وقت لازم شد برگردی به همون وقتی که اولین بار سیستم روشن کردی البته به غیر ریجسترینقل قول:
مایکروسافت ویندوز 7 رو در 4سطح ارائه داده 1-استارتر 2-هوم 3-پرو4- التیمت
التیمت کاملترین محصوله .. برای کارهای روزمره هوم کافیه.. پرو یکی از قابلیتهاش اجرای تمام برنامه ویندوزهای قدیمی تحت اکسپی مود هست والتیمت بیشتر به درد شبکه میخره.
راستی خواستم بایوس رو ابدیت کنم رفتم سایت ایسوس دیدم ورزنهای مختلف با لینکهای مختلف هست نفهمیدم چی کار کنم ورژن الانم 206 هست...
سلام دوستان عزيز
اول از همه ؛ازتون سپاس گزارم كه با بحث هاي شيرينتون من رو هم مجاب كرديد اين لپ تاپ رو بخرم ...
من با اين لپ تاپ تازه يك روز هست كه دارم زندگي ميكنم ... از هر جهت فوق العاده هست ...
يكي از بهترين دوستانم در امرتاد برام اين لپتاپ رو خيلي نزديك به قيمت بازار جهاني زد ...
نكات مهم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز ... فكر ميكنم اولين لپ تاپت رو ميخواي بخري ... اين لپتاپ پشت ظاهر شيك و ساده اش ... يك غول تمام عياره ...
دوستان توجه كنند : هيچ وقت گول ظاهر رو نبايد خورد ...وايو از نظر من ظاهر داره و طبق گفته دوستم ... بيشترين مورد هاي تعمير براي وايو هست ...
سعي كنيد،از كمپاني هاي اصلي خريد كنيد.
براي خريد اين لپ تاپ كه خيلي هم در حال كم شدنه ... بريد ... طبقه نهم پايتخت ... واحد 901 .... امرتاد(دفتر اصلي)
البته به شما دوستان با قيمت 1530 ميدن ... اما با بهترين گارانتي و آك ...
به آك دقت كنيد ...
صد يا دويست تومن بيشتر بديد اما بدونيد ... از شركتي ميگيرد كه پدر مادر داره!
ببخشيدا ... اما گارانتي ويستا و ... كيلويي چند؟
اين ها از نظر من اصلا گارانتي نيستند ....
لپتاپ هاي اك وقتي روشن ميشن براي اولين بار مينويسن (مضمون فارسي) : اين لپتاپ براي اولين بار در حال روشن شدن هست ... به اين دقت كنيد ... البته راههايي هست كه بشه ... اين حالت رو به صورت مصنوعي ايجاد كرد.
سوالي بود در خدمتم ...