فتح الله زاده: هر بازيكني را كه ثبت نكرده باشد برميگردانيم
سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: امير قلعه نويي گزينه اصلي ما براي حضور در استقلال است و او هم پذيرفته که فصل بعد در استقلال مربيگري کند.
علي فتح الله زاده درباره انتخابش به عنوان سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: به هر حال شايد قسمت اين است که هر زمان به استقلال برميگردم 13-14 بازيکن آزاد هستند و شرايط سخت است. با اين حال احساس ميکنم اين وظيفهام است و مطمئنا با دعاي خير هواداران تيم خوبي را جمع و جور ميکنيم.
وي درباره وضعيت استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: با شرايط موجود بايد وسواس زيادي در انتخاب بازيکنان داشته باشيم . قصد داريم سه بازيکن خارجي استخدام کنيم. چارهاي جز اين نداريم. از سهميه داخلي هم سه بازيکن مانده است. دوستان قبل از اين سه بازيکن جذب کرده بودند. ما 13-14 بازيکن را از دست دادهايم و تنها ميتوانيم 6 بازيکن جذب کنيم. به همين خاطر بايد در انتخابهايمان دقت کنيم.
فتح الله زاده درباره گزينه مربيگري استقلال در فصل بعد گفت: گزينههاي ما اميرقلعه نويي و پرويز مظلومي هستند. البته گويا مظلومي با شاهين بوشهر قرارداد بسته است. به همين خاطر گزينه اصلي ما اميرقلعه نويي است و تلاش داريم قلعه نويي را به استقلال بازگردانيم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا با مسوولان باشگاه سپاهان براي حضور قلعه نويي صحبت کردهايد گفت: مذاکراتي را با مسوولان سپاهان انجام داديم و من دنبال ساکت هستم تا با او هم صحبت کنم و در صورت امکان قلعه نويي را به استقلال برگردانم. ضمن اينکه قلعه نويي موافق بازگشت به استقلال است. شب گذشته با او صحبت کردم و او گفت حالا که شما آمدهايد اگر سپاهان بپذيرد حاضر به بازگشت به استقلال هستم.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال که آيا به هواداران استقلال قول قهرماني در فصل بعد را ميدهيد گفت: شما ميدانيد که بهترين بازيکنان از جمع ما جدا شدهاند بنابراين امسال به دنبال کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا هستيم. حتما هواداران هم به ما حق ميدهند. سال گذشته آن تيم باابهت سوم شد و دوستان گفتند کار بسيار بزرگي انجام شده است. بنابراين فکر ميکنم کسب سهميه قهرمانان آسيا بتواند در اين شرايط نتيجه خوبي باشد. با اين حال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا تيم خوبي را آماده خواهيم کرد. در زمان مديريت من در استقلال اين تيم هم نايب قهرمان آسيا شد، هم سوم و هم چهارم.شايد اين نتايج انتظارات را بالا برده باشد، اما مهم نيست. من مرد ميدانم و جايگاه استقلال هم بايد جايگاه بزرگي باشد.
فتحالله زاده از اظهارنظر درباره مديريت استقلال خودداري کرد و گفت: اجازه بدهيد راجع به گذشته صحبت نکنم. پيش روي ما مدير توانمندي چون دکتر سعيدلو قرار دارد و ما سرمايه عظيمي به نام هوادار داريم. به اميد خدا پيشبيني ما درباره آينده روشن است.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا درباره مسائل مالي هم با سعيدلو صحبت کرديد گفت: هنوز فرصت گفتگو درباره مسائل مالي نشده است، اما بازيکنان به ما لطف دارند و اگر با بازيکني مذ اکره کنيم و بگوييم که فلان قدر به شما پول ميدهيم آنها ميپذيرند. دوره قبلي که به استقلال آمدم دو ميليارد و دويست ميليون تومان از چک شخصي خود استفاده کردم، اکنون هم بايد همين کار را انجام دهم چرا که اگر بخواهم منتظر سير اداري باشم بايد تا سه ماه ديگر منتظر بمانم. به همين خاطر فعلا همين کار را انجام ميدهم.
فتح الله زاده درباره بازيکنان جدا شده از استقلال هم گفت: بازيکناني که از استقلال جدا شدند اما هنوز قراردادشان را ثبت نکردهاند را به استقلال برميگردانيم.
وي در پايان از انتخاب سرمربي استقلال تا عصر امروزپنجشنبه خبر داد .
__________________________________________________ ____________________________
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخالفت رسمي سپاهان با حضور قلعهنويي در استقلال
باشگاه سپاهان با درخواست علي فتحاللهزاده براي حضور امير قلعهنويي در استقلال مخالفت کرد.
::::
قائم مقام باشگاه سپاهان درباره اظهار نظر فتحاللهزاده که گفته بود قلعهنويي گزينه اصلي استقلال است و او هم در صورت کسب رضايت سپاهان حاضر به بازگشت به تهران است،گفت: ممکن است قلعهنويي گزينه اصلي آقاي فتحاللهزاده باشد اما او کارش را با سپاهان شروع کرده و چند روزي است که تيم را تمرين ميدهد. من تعجب ميکنم که چرا چنين اظهارنظري صورت گرفته چرا که ما بر اساس برنامه قلعهنويي يارگيري کرديم و برنامههايمان را هم تنظيم کرديم.
تابش درباره ابراز علاقه قلعهنويي براي بازگشت به استقلال در صورت رضايت باشگاه سپاهان گفت: قلعهنويي چون ميدانسته که باشگاه سپاهان رضايت نميدهد چنين حرفي زده است. همان قدر که استقلاليها قلعهنويي را دوست دارند ما هم او را دوست داريم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر نميکنيد ثبت نشدن قرارداد قلعهنويي در هيات فوتبال اصفهان چنين صحبتهايي را مطرح کرده است گفت: تا اوايل هفته آينده قرارداد قلعهنويي ثبت ميشود. ضمن اينکه ما براي قول شفاهي قلعهنويي از صد تا سند ارزش بيشتري قائل هستيم.
تابش در پايان گفت: مطمئن باشيد تحت هيچ شرايطي ما با حضور قلعهنويي در استقلال موافقت نميکنيم اما در عين حال براي استقلال هم آرزوي موفقيت داريم.