من تو این سایت دیدم که کنتراست 1.20000 هست . البته تو چند سایت دیگه هم همین مقدار را زده .نقل قول:
[HTML] http://denakala.com/product/989[/HTML]
من تو این سایت دیدم که کنتراست 1.20000 هست . البته تو چند سایت دیگه هم همین مقدار را زده .نقل قول:
[HTML] http://denakala.com/product/989[/HTML]
-والا سايتي كه شما اعلام كردين يك سايت فروش هست
-من از خود سايت سامسونگ سنتر ايران عنوان كردم كه معتبر تر هست هر چند كه اين ها هم اشتباه زياد ميكننئ
-به هر صورت من اين پنل رو براي يكي از دوستان تهيه كردم چند وقت پيش به نظرم كنتراست كاملا قابل قبولي داره با توجه به هزينه اي كه ميشه
تو سایت سامسونگ سنتر این مدل را 599 تومان زده . حالا اگه بخام تا 700 بدم چه مدلی را پیشنهاد میکنید که کیفیت خوبی هم داشته باشه ؟نقل قول:
راستی این مدل ال ای دی 32C4440 خیلی با توجه به قیمتش وسوسه کننده هست . کنتراستش هم 1.2000000 هست . میشه بگید نسبت به 32C475 چه معایبی داره ؟
با تشکر
-در مورد مدل متاسفانه من 32c550 نديدم وگر نه گزينه بهتري هست
-در مورد معايب led هاي حاشيه اي مخصوصا در سري هاي ارزون قيمت كه تمهيدات كمتري در اين مورد در نظر گرفته ميشه
ميتونيم به Clouding Effect و Flashlight Effect اشاره كنيم چون نور دهي مربوط به ال اي دي هاي حواشي پنل هست و uniformity بك لايت رو نداريم اين پديده ديده ميشه كه البته در ال سي دي ها هم وجو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-زماني بيشتر متوجه ميشين كه توي فضاي تاريك قرار بگيره hdtv تون و توي فضاي روشن فروشگاهها كمتر رويت ميشه
سلام دوستان.
من ديروز يه سامسونگ 46C6960 خريدم، براي نصب كه اومدن، طرف وقتي داشت كار با كنترلش رو توضيح ميداد گفت internet@tv تو ايران كار نميكنه.
ميخواستم بدونم آيا راست ميگه؟ يعني همه سامسونگها همينطورن؟
با تشكر.
-مبارك باشهنقل قول:
-پر بيراه نگفته يك سري گجت هاو امكاناتي هست كه هم فيلتره وهم در ايران كار نميده
سلام دوستان.
ماکه هرچی درخواست مشورت دادیم کسی تحویلمون نگرفت. بالاخره دل رو به دریا زدم و یه 40C6960 با گارانتی سام رو با دادن 170 تومان اضافه تر و دریافت سینمای خانگی مدل HT-C455 خریدم. البته هنوز راهشون ننداختم. امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم ولی از دوستان دلخورم چون دوبار راهنمایی خواستم ولی هیچکی جواب نداد.
میخواستم سامسونگ 32c6960کلن چه جور تلویزیونی
با عرض سلام و تشكر از دوست خوبم آقاي t_tanhayam
يه سوال:
چطوري ميتونم مطمئن باشم كه تلويزيوني كه خريدم گارانتي اصليه (سام سرويس). روي كارت گارانتي كه داخل كارتن بود برچسب هولوگرام سام سرويس هست، ولي آيا اين كافيه؟ اين برچسب نميتونه تقلبي باشه؟
البته عذر ميخوام اگر سوالم كمي ابتدائيه.
با تشكر.
-من ازتون عذر خواهي ميكنم متاسفانه نديدم اگر سوالي پرسيدين مدل بسيار خوبيه من هم در صددد تهيه همين مدل براي اتاقم هستم كوتاهي ما رو ببخشيد :11:نقل قول:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
-با توجه به كنتراست خوبي كه داره وهمينطور سيستم خاصي كه در مورد بك لايت به نام precision dimming تا حدود خيلي زيادي مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي رو نداره به خصوص وقتي با ال اي دي هاي سري 5 مقايسه كنيدنقل قول:
side by side متوجه عدم وجود همون مشكلاتي كه در پست بالا گفتم ميشين