آقا هیچکس نخره.منخریدم کیفیت صداش آشغال.هدفونشم 100 تومن می ارزه.گفتم شاید اینی که من خریدم آشغاله. رفتم یه سایت معتبر خریدم همین بود.زود شارژ خالی می کنه.مموری 1گیگ به بالا هم نمیخونه.حیفه پول همه ی اینا دلالن.
Printable View
آقا هیچکس نخره.منخریدم کیفیت صداش آشغال.هدفونشم 100 تومن می ارزه.گفتم شاید اینی که من خریدم آشغاله. رفتم یه سایت معتبر خریدم همین بود.زود شارژ خالی می کنه.مموری 1گیگ به بالا هم نمیخونه.حیفه پول همه ی اینا دلالن.
دوستان یه سوال داشتم.
می خواستم بدونم دوستان جایی رو میشناسن که آیپاد کلاسیک 160 گیگ رو 300 بده؟چند وقت پیش همه جا این قیمت بود ولی الان یه سر زدم میگن 340-350.
راستی تو این رنج mp3 پلیری با همین حدود حافظه که کیفیت صدای بهتری داشته باشه موجود هست؟
دیروز رفته بودم پایتخت ipod touch رو هم قیمت کردم
ipod touch 8GB --->295000
ipod touch 32GB --->395000
ipod touch 64GB --->495000
گفتم این جا بزارم شاید کسی لازم داشت!
slam dostan yeki az dostam 2 sal pish ye ipod 32 gerft400 diroz be man goft age mikhi 250 varesh dar ba kavero sharger ke 20 toman kharide bod benazr shoma bekharam?
اینجا تاپیکه قیمته؟
میشه دو تا قیمت روز هم بزارین؟
سلام.من می خوام یه آیپاده تاچه فایو بخرم وقتی اومد! به نظرتون کی می یاد تو ایران و حدود قیمتش چه قدره (32 گیگ) و این که از کجا بخرم؟
داداش گلم به چيزي كه نيست فكر نكن و خودت رو هم سر كار نذار.نقل قول:
مگه شما ميدوني مشخصات آيپاد 5 چيه كه ميخواي صبر كني تا اون بياد. در ضمن اگر هم بياد شايد بهتر باشه صبر كني تا آيپاد 6 بياد!
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
قيمت نبود؟
درود ...
بچـه الان بهـترین iPod تـو Range ـه قیـمت بیـن 250 (اگـه هست) تـا 400 چـه مـدلی هست ... ؟!
بهترین مدل ipod touch 4 هست. که قیمت ۳۲ گیگش ۳۹۰ هست(حدودا)نقل قول:
دوستان قیمت حدودی الان تاچ4 32گیگ رو ندارید؟
مرسی