چند وقته که 1 مگ داری ؟نقل قول:
شاید به کاربران قدیمی ، اینطوری سرویس میدن !
برای شما از اولش هم سرعت بالای 100 بود ؟
زنگ زدم به پیشگامان ، میگم سرعت شبانه ام کمه. میگه اگه میخوای بره بالا ، باید شبانه رو برات غیررایگان کنیم !!!!!
Printable View
چند وقته که 1 مگ داری ؟نقل قول:
شاید به کاربران قدیمی ، اینطوری سرویس میدن !
برای شما از اولش هم سرعت بالای 100 بود ؟
زنگ زدم به پیشگامان ، میگم سرعت شبانه ام کمه. میگه اگه میخوای بره بالا ، باید شبانه رو برات غیررایگان کنیم !!!!!
مزخرفترین سرویس اینترنتی که تو عمرم دیدم...
متاسفانه این صحبنی که الان می خوام راجبش بکنم.شاید خیلی از شما ها بهتون برخوره ولی به درک.میگم چون حقیقت داره.از آنجایی که بیش از 99% مردم ما آدمهای بیسوادی هستند.منظورم سواد آکادمیک نیست.بلکه سواد اجتماعی هست.از این رو بسیاری از این شرکت ها از این مساله سواستفاده می کنند.مثلا منی که شغلم طوری هست مداوم با مردم در ارتباط هستند.ازخیلی هاشون می شنوم.مثلا می گن.اینترنت شرکت من خوبه چون منی که سرویس 128 دارم در روز 80 کیلوبایت یا 100 کیلو بایت در ثانیه دانلود دارم.اون یکی می گه پس برای من خیلی آشغاله چون بیشتر از 16 کیلوبایت به من نمیده.و بسیاری دیگر از این صحبتها...چون حوصله تایپ کردن ندارم.حرفمو کوتاه می کنم.به طور کلی تمامی شرکت هایی که سرویس حجمی در کنار سرویسشان ارائه می کنند.دزدی بیش نیستند.واین همه آی اس پی ها را شامل میشه.به جز یکی دوتاشون که اگر چه اونا هم دزدن ولی سرویس به مراتب بهتری نسبت به دیگران ارائه می دهند.این فلان فلان شده ها در سرویس های حجمی میان این کار رو می کنند.که مثلا شما یه سرویس 256 با حجم 4 گیگ می خرید.یعد اینا پهنای باند شما رو روی 2 مگابیت در ثانیه میذارن که خیلی زود حجمتون تموم شه و سریع برید دوباره حجم بخرید.البته این 2 مگابیت بر ثانیه هم که می گم عموما به ترافیک شبکشون بستگی داره.این یعنی چی:یعنی یه حالتی مثل share میمونه.وقتی تعداد زیادی در شبکشون متصل باشه و در حال دانلود کردن باشه.دیگه بیخیال چیزی که خریدبد بشید.چون در اون شرایط ,هر چقدر شبکشون بهتون اجازه بده می تونید دانلود کنید.از این بحث شبانه را یگانشم بگذریم.چون ** شعری بیش نیست.اینا میان در زمانی که میگن رایگان هست.سرعت رو عموما روی 256 میبندن که این مساله هم به ترافیک شبکه بستگی داه.یعنی اگر شبکشون شلوغ نباشه می تونی تا 32 کیلوبایت در ثانیه بگیری.که همه اینا بستگی داره که ترافیک شبکه پایین باشه.
این صحبتی که در بالا بهش اشاره کردم.عموما در رابطه با حداکثر ISP ها صدق می کنه.حالا یکی سریع نیات بگه من شبانه رایگانم 50 کیلوبایت ثایت میده.اینم حقه دیگری از این در به درهاست.که میان کسانی که تازه ازشون سرویس می گیرن رو تا یه مدت کوتاهی راضی نگهشون می دارن.بعدم در آخرم پشت سر بهتون میگن: *** لقشون
که با یه جمع بندی کلی (از قطعی ها پی در پی و حجم اضافه خریدن های مکرر و...) به این نتیجه می رسیم پولی که شما هزینه می کنید.اگر برید سرویس نامحدود بخرید ارزشش بیشتره.اگر چه گرونتر براتون در میآت.ولی ارزششو داره.
البته سرویس های نامحدود هر شرکتی هم نه.ولی در کل این سرویس حجمی که الان اکثر ISP ها بهش روی آوردند.یک سرویس دزدی جدید با سودآوری بالا براشون هست.پس اگر حرف منی که مدتی از نزدیک این مسائل رو دیدم و کار کردم رو قبول دارید,در بحث ADSL به هیج عنوان سمت اینترنت حجمی نرید.حتی اگر کاربر پرمصرف نیستید و در روز هم خیلی کم کانکت میشید.چون همونطوی که در بالا بهش اشاره کردم.از لحاظ خورد شدن اعصاب و دروغهایی که پشتیبانی این شرکت ها بهتون می گن و ... برید یه سرویس نامحدود خوب پیدا کنید ارزشش بیشتره...پس گول قیمت هم نخورید.
و اگر هم از تجربه خودم بخوام بگم من 6 سال بود که با یک شرکت کار میکردم و هیج مشکلی در کل نداشتم.اگر هم بود خیلی نوسان کمی داشت.و من کلا راضی لودم.ولی به خاطر سفری که داشتم پورتم جمع آوری شد.بعد از مدتی که به تهران اوم.سریع رفتم که اینترنت رو برای خونه وصل کنم.که با تبلیغات شرکت زجرآور و مزخرف و بی ادب
زجرگامان آشنا شدم.من هم از آنجایی که در ایران آدم باید کلا روز به روز خرید کند.یه سرویس ماهانه 1 مگشون را با حجم 4 گیگ خریدم.روز اول دیدم سرعتم در روز می رسه به 400 کیلو بایت در ثاینه که وقتی گزارش کارکرد ADSL رو گرفتم روز اول 1.5 گیگ از 4 گیگ پرید.ولی از فرداش شروع شد.قطعی های پی در پی.که روزی 40 بار من این شماره ننگین 23545 رو میگرفتم.یه شب ساعت 7 بعدازظهر انقدر اعصابم رو خورد کردند,فش خارومادر رو بهشون کشیدم.مردتیکه پشت خط بهم میگه ما مشکل نداریم.مشکل از مخابرات هست و برو بخواب فردا درست میشه.انشالله اون 20 هراز تومانی که ریختم تو گلشون بشه هزار تا درد و سرطان واسه زن و بچشون.من که راضی نبودم تااینکه روز موعود فرا رسید و یک ماهم تموم شد و سریع خطم رو تخلیه کردم.هیچ وقت یادم نمیره,روزی که پورتم رو درخواست دادم جمع کنند,هی زنگ میزدند واسه **** مایلی کردن...
سرتون رو دردنیارم از شر این سرطان سرویس های حجمی راحت شدم.الانم فکر نکنید این زجرگامان اینطوریه,شاید جاهای دیگه بهتر باشند.همونطوری که در بالا اشاره کردم. هر جایی که سرویس حجمی ارائه کند همین بساطه.بی خودی خودتون خسته نکنید...
عزیز دل !نقل قول:
منم با شما موافقم که اینترنت ایران ، فوق العاده مزخرفه. (مخصوصا وقتی خودمون رو با افغانستان و ترکیه و ... مقایسه می کنم ، کفرم درمیاد :19:)
ولی مجبوریم بین بد و بدتر انتخاب کنیم. :2:
(من حدود یکسالی میشه که از ADSL استفاده می کنم.)
مزایای سرویس حجمی : سرعت بالا در روز (و گاهاً در شب) ، قیمت پایین و ...
اما معایبی هم داره : خرید حجم اضافی ، حجم دزدی ISP ها و ...
بهرحال شما میتونید با در نظر گرفتن همه مشکلات ، تدابیری رو بیاندیشید که از این سرویس ، استفاده مناسبی داشته باشید.
اما سرویس های نامحدود :
در سرویس های قدیمی (که هنوزم هست) باید پول گزافی میدادی و یه سرویس معمولی می گرفتی.
اما سرویس های نامحدود CRA جدید ، که در عمل محدودتر از سرویس های حجمی هستش و کلمه "نامحدود" دروغی بیش نیست.
به نظر من سرویس های حجمی در مقایسه با سرویس های نامحدود بهتر هستش (بعبارت دیگر: کمتر بدتر هستن ! :31:)
بهرحال باید سوخت و ساخت ! :21:
اما اسم خوبی را برای این شرکت بسیار محترم نوشتی ، من که از این به بعد با همین اسم صداش میکنم تا به این اسم معروف بشه .نقل قول:
زجرگامان(پیشگامان سابق)
شعار شرکت : پیشگام در زجر دادن مردم ایران - خون شما مصرف کنندگان عزیز را با نازلترین قیمت در شیشه میکنیم.
پیام مدیر شرکت زجرگامان (پیشگامان سابق)
شرکت زجرگامان (پیشگامان سابق) یک شرکت بین المللی است و در سالهای اخیر با رشد قابل توجهی مواجه شده ، مخصوصا بعد از اینکه متوجه شدیم عده بسیار کثیری از شهروندان اروپایی مقیم آلمان ، فرانسه و ... به دلیل بی کیفیت بودن خطوط اینترنت اروپایی ، از خطوط اینترنت ایران بویژه خطوط و زیرساختهای شرکت زجرگامان استفاده میکنند و بعد از آن متوجه شدیم که شرکتی که ما تاسیس کرده ایم ،یک شرکت بین المللی شده است ، از اینجا به شما خواننده عزیز و تمامی هموطنان عزیز ایرانی که با اهدا خونتان به این شرکت باعث شدید کارشناسان ما در امر خونگیری از مردم ، حرفه ای شوند و مهارت کسب کنند تشکر میکنم.
در پایان از خداوند بلند مرتبه برای شما خون بیشتر و برای شرکت پول بیشتر را خواهانم.
با تشکر
مدیر عامل کمپانی بین المللی زجرگامان کبیر (پیشگامان کویر سابق)
ایول داش مجتبی و خدمت شما داش فیضول عرض کنم.من مدتی قبل در یکی از مراکز مخابراتی و همچنین در یکی از این شرکتهای PAP به صورت محدود کار کردم.بحث ادعا کردن را ندارم ولی تا حد زیادی سر از کار این دزدها می دونم.اون CRA رو اصلا کلا بیخیال شو.اسمش رو گذاشتند نامحدود.منظورم اینه که در بهترین شرایط و خلوت بودن همیشگی شبکه بتونی 12 گیگ در ماه دانلود کنی.که این 12 گیگی که میگم یه جورایی مثل این می مونه که هیچکی به اینترنت وصل نشه و فقط تو وصل شی و کار کنی.پس اگر دقت کنی همون حجمی هست.وقتی تعرفهای CRA رو جایی میبینید به جای اینکه بخونید 128 نامحدود بگید 128 با حجم 1 الی 2 گیگ.این بی پدرها نوشتند share 1 به 10 , ولی اگر واقعیت رو بخواید بدونید share به 12 هست.یعنی اگر 12 نفر سرویس 512 رو سفارش بدند.پهنای باند 512 بین 12 نفر share میشود. که این یعنی فاجعه...نه اینترنتنقل قول:
در رابطه با سرویس های نامحدود خود شرکت ها باید بگم این ها به مراتب خیلی بهترند.میدونم هزینه خیلی گزافی رو باید پرداخت.این به این دلیل هست که این سرویس های نامحدود خود آی اس پی ها اکثر share یک به چهار است.و از کیفیت مطلوبتری برخوردار هستند.البته این قیمت ها هم قیمت های فضایی هستند که من خودم هم روی این مساله بحث دارم و بهتون ثابت میکنم که پهنای باند های dedicate (اختصاصی) خودشون قیمت های پرتی داره.ولی
بحث من این بود که عموما اگر انتخاب بین بد و بدتر باشه .سرویس های نامحدود اختصاصی (dedicate) ارزشش یه مراتب بیشتر از سرویس ها دزدی حجمی است.
حالا شما شاید خودت سرویس حجمی کار می کنی.و میگی این بهتره و من راضیم.ولی به پیر و پیغمبر تعصب نشون ندید.اینا این سرویس های حجمی رو آوردند که بچپونند تا ته...
ولی اگر بحثت قیمت هست,قبول دارم.من خودم الان سرویس 1 مگ نامحدود از یه شرکت گرفتم حول حوش 140 هزار تومان میدم.حالا سریع نگید طرف بچه مایه داره....نه والا اینطور نیست.میدونم هزینه بالایی رو دارم می دم.ولی اگر یه حساب کتاب بکنید با این حجم دزدی ها و قطعی های پی در پی و زنگ زدن مکرر به پشتیبانی و در صف انتظار ماندن در پشت خط و اعصاب خورد شدن های پی در پی متوجه میشید که ارزشش رو داره...
والا سرخودتونو گول نمالید.خودتونو خسته نکنید من تاپیک های زیادی رو مطالعه کردم و همه گلایه دارند.سرویس حجمی یعنی دزدی خوب و بد نداره همش افتضاحه
مخصوصا شرکت زجرگامان
یعنی اون روز که اکانتم تموم شد .سریع خطم رو تخلیه کردم.و از شر این ویروس راحت شدم.خیلی خیلی بی ادبند.یه جورایی مشتری مداری رو تعریف کردند...با این مسخره بازی جدیدشون.
بعضی وقت ها وقتی به اون دوره یک ماهه ای که از این شرکت سرویس گرفتم,فکر میکنم.حالم از خودم بهم میخوره...
انتخاب بين بد و بدتر ، بستگي به شرايط كاربر داره :نقل قول:
بعنوان مثال :
من صبح تا عصر سر كار هستم. فقط 2-3 ساعت در روز وبگردي مي كنم + دانلود شبانه.
وبگردي : وبگردي من سنگين نيست و زمانش كمه. بنابراين يه حجم محدودي برام جوابگو هست. حتي گاهاً اضافه هم مياد.
دانلود شبانه : با توجه به اينكه سرعت شبانه من بد نيست (كمتر از سرعت واقعي سرويس) ، مشكلي وجود نداره.
بنابراين براي من اين سرويس راضي كننده هست.
اما ممكنه افرادي باشن كه وبگردي زيادي دارن. خب احتمال داره حجم كم بيارن (حجم دزدي رو هم بهش اضافه كن. تا ماه پيش كه پارس آنلاين بودم ، دزدي وحشتناكي مي كرد) و پيشنهاد شما براي اين افراد ، گزينه مناسبيه.
مسلما هر كسي دوست داره كه مثلا اينترنت 1 مگ نامحدود واقعي رو با 10 هزار تومن داشته باشه.
ولي فعلا محدوديتهاي سنگيني روي اينترنت اعمال ميشه.
در كل با توجه به اينترنت مزخرف ايران و عدم وجود رقابت سالم ، بهتره شرايط و توقعاتت رو بسنجي و بين بد و بدتر انتخاب كني.
سلام.
من الان 5 ماه هستش که از پیشگامان سرویس میگیرم و نسبت به شاتل بـــــــــــــوق خیلی بهتره.
فعلا که راضی هستیم.:40:
عليك سلام.نقل قول:
سرويست چيه (چند مگ - چند گيگ) و سرعتت (شب و روز) چنده ؟
من نظرم عوض شد ! :31: الحق كه زجرگامان ، برازنده اين شركته.نقل قول:
يكي دو روزي سرعت شبانه رو بالا بردن. اما بعدش 4-5 روزي ميشه كه سرعت دوباره مزخرف شده.
دوست عزيزي كه ميخواي از پيشگامان سرويس بگيري ، دقت كن :
موقع خريد سرويس (1 مگ - 4 گيگ) ، بهم قول دادن كه سرعت شب و روزم بين 70 تا 140 باشه.
بعد از اينكه سرويس رو گرفتم ، 2 روزي سرعتم خوب بود تا اينكه سرعت شبانه به 30 رسيد و پينگ هم سر به فلك !
زنگ زدم به پشتيباني و گفتم سرعتم رو درست كنيد.
اولش گفتن سرعت شبانه همه كاربرها رو روي 128 مي بنديم و كاريش نميشه كرد ! (خوب چرا موقع خريد گفتي 70 تا 140 !)
بعدش گفتن اگه ميخواي سرعتت رو درست كنيم ، بايد شبانه ات رو غيررايگان كنيم ! (آخه 4 گيگ حجم چيه كه شبانه غيررايگانش چي باشه !)
سايت هم ميخواد باز كنه ، چند بار بايد رفرش كني !
پشتيباني فوق العاده بي ادبي هم داره . :19::2:
اگه ميخوايد سرويس بگيريد :
حداقل از شركتي سرويس بگيريد كه پشتيباني خوبي داشته باشه.
(اينطوري سرويستون هم بد باشه ، تا ماتحت تون نمي سوزه) :31:
سرویس 1 مگ روزانه (با محدودیت 4 گیگ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی فیضول خان...
والا دست از این تعصبهای *خ*اتیکون بردارید.همونطوری که در بالا اشاره کردم.سرویس حجمی یعنی دزدی.خوب و بد نداره.همش یه افتضاحه.این بی پدرها این سرویس رو آوردند واسه سودآوری کلانشون و این که تا ته فروکنند...دیگه نمی خوام حرفهایی که در بالا زدم رو تکرار کنم.داش بتمن این صحبتهای بچه گونه رو بذارید کنار,نسبت به این بهتره یا نسبت به اون...چه زجرگامان - چه شاتل - چه داتک - چه آسیاتک - چه ندا و ... همش یه گ*ه هست.به خاطره همینه که میگم 99 درصد مردم ایران آدمهای بی سوادی هستند.این یه حقیقت تلخی هست که مجبورید هضمش کنید و این فلان فلان شده ها از این مساله سو استفاده می کنند.
و این لقب زجرگامان هم خودم ساختمش و دست به دست کردم تو فروم ها و الان داره کم کم تو زبون بچه ها جا میفته...
در رابطه با زجرگامان علاوه بر مطالبی که در بالا بهش اشاره کردم و دیگر مسائل که تو پستهای قبلیم هست.باید بگم آدمهای فوق العاده بی ادبی هستند.من برای جاهای دیگه هم کارکردم و از چند تای دیگه هم سرویس گرفتم( که آخریش زجرگامان بود), همشون یه جورایی بی ادبند.ولی این زجرگامانیا تو بی ادبی دیگه شورشو درآوردند.
از یکی از خاطرهایی که تو یک ماه ننگین باهاشون بودم.براتون بگم یه شب ساعت 7 یا 8 بود دیدم اینترنت کار نمی کنه...( حالا سرویسمون هم مثلا یک مگ بود) زنگ زدم به این شماره زجرکش 23545 حالا بماند چقدر پشت خط میمونید بهش گفتم قضیه چیه؟ دقت کنید هر وقتیم این سوال رو ازشون می کنید سریع میگن مشکل از ما نیست مشکل از مخابرات هست.و با یه حالت طنزآمیز گفت بخوابید فردا صبح انشااله درست می شه.که من واقعا عصبانی شدم و درحال جر و بحث بودیم دیدم
طرف فش خارو مادرو پرتاب کرد.حالا بماند فردا صبحش رفتم دفترشون دهنشونو سرویس کردم.خوبی کار این بود که این ماجرا در روز آخر مدت اکانتم برام اتفاق افتاد و سریعا خطم رو تخلیه کردم.
واقعا بی تربیتن.