راستی یه اتفاق جالب الان فکر کنم حدود 2 ساعت دیگه لیورپول و اورتون بازی دارند که تلویزیون هم اونو نشون میده.ما هم الان همین بازیو داریم.
Printable View
راستی یه اتفاق جالب الان فکر کنم حدود 2 ساعت دیگه لیورپول و اورتون بازی دارند که تلویزیون هم اونو نشون میده.ما هم الان همین بازیو داریم.
باشه وحید جان همین کار رو میکنم .نقل قول:
خب نتیجه دیدار اورتون و لیورپول هم 0-0 به پایان رسید هرچند که لیورپل برتری نسبی داشت .
آمار بازی :
بچه ها اگه میتونید خودتون بازی کنین اینجوری هیجان بازی خیلی بیشتره .
بازی بعدی :
بیرمنگام و منچستر سیتی ( مسعود )
مسعود جان فایل مشکلت حل شد میتونی بازی کنی ؟
این سیو بازیه :
کد:http://www.multiupload.com/Q92EKL1BE0
توی زمین لیورپول بازم نتیجه بدی نیست ولی امیدوارم بازی های بعدی من با تیم بچه ها نباشه تا بتونم خودم بازی کنم.
حسین جان این بازیهای هفته ی دوم رو کی اعلام میکنی ؟ دارم از هیجان بال در میارم .
نه وحید جان بازی بعدی هم با منچستر سیتی هستی باید یک دسته گیر بیاری . یک دسته 3-4 تومنی بخر دیگه .نقل قول:
هفته دوم شما با ولوور همپتون بازی داری میزبان هم هستی فکر کنم راحت بتونی خودتو تا بالاهای جدول برسونی .نقل قول:
بازیهای بعدی به این شرحه :
بیر منگام ------------------------------ منچستر سیتی
منچستر سیتی ----------------------اورتون
فولام ---------------------------------چلسی
امروز شاید نتونم ولی بازی های دیگه سعی میکنم یه دسته بخرم.(آخه روی کوه خونمون هست:31:)نقل قول:
نه وحید جان بازی بعدی هم با منچستر سیتی هستی باید یک دسته گیر بیاری . یک دسته 3-4 تومنی بخر دیگه .
اقا این بازیهای هفته ی اول (به قو ل مشهدی های عزیز ) کی تموم میره ؟ چرا این روزا سرعت اینترنت در حد لیگ خودمون پایینه ؟
سلام نه بابا حل نشد حتي ويندوز را هم عوض كردم تازه 20 دقيقه اي ميشه فكر كنم ديويدي رايتم سوخت اما اين مشكل من درست نشد