کیفیت فیلمبرداریش چجوریه؟واقعآ در حد HD هست؟
عکسبرداریش از 8 مگاپیکسلای دیگه بهتره یا بدتر؟من تو GSMARENA کیفیت فوق العاده ای ازش دیدم تو عکاسی در شب با فلاش زنونش..آیا درسته؟ور در آخر محتویات جعبه گوشی چی بود؟ممنون
Printable View
کیفیت فیلمبرداریش چجوریه؟واقعآ در حد HD هست؟
عکسبرداریش از 8 مگاپیکسلای دیگه بهتره یا بدتر؟من تو GSMARENA کیفیت فوق العاده ای ازش دیدم تو عکاسی در شب با فلاش زنونش..آیا درسته؟ور در آخر محتویات جعبه گوشی چی بود؟ممنون
نقل قول:
نگران نباش دوست من این کاملا عادیه ... من با تاچ اچ دی هم همین مسئله رو داشتم تو فضای کم نور (مثل خونه) نویز داره ولی تو خود عکس هیچی مشخص نیست و مشکلی نداره ...اگه خیلی برات مهمه تو View Finder برفکی و نویز دار نباشه وقتی تو جای کمنور عکس میگیری brightness رو ببر بالا از تو تنظیمات:11:
فیلم برداریش خوبه و راضی کنندس فکر نمیکنم واقعا فیلم برداریش اچ دی باشهنقل قول:
من عکس برداریش و با 8 مگا پیکسلای گوشی های دیگه مقایسه نکردم اما عکاسیش خوبه و وقتی انتقال میدی به کامپیوتر بهتر کیفیتش خودشو نشون میده. مخصوصا عکسایی که تو روز و محیط باز میگیری واقعا باکیفیت هست.
نمیشه گفت تو تاریکی مطلق با فلش زنونش میتونه باکیفیت فوق العاده ای عکس بگیره حداقل به نظر من که اینطور نیست و کیفیتش مطلوب و خوب به نظر میرسه
محتویات بسته: گوشی , کابل HDMI , شارژرگوشی , کابل USB که برای شارژر و اتصال به کامپیوتر به صورت مشترک استفاده میشه , باطری و هدفون. و البته دفترچه راهنما که تو کارتن گوشی من موجود نبود و من موقع خرید حواسم نبود بهش. ولی از اینترنت دفترچه Manual User گوشی رو دانلود کردم:31:
راستی تو کارتن بعضی از گوشی ها شارژر فندکی هم موجود بود که فروشنده ها بابتش 10تا 20 هزارتومن بیشتر قیمت میدادن.
:20:
---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:22 AM ----------
مرسی دوست عزیز خیالم راحت شد نگران بودم که نکنه مشکل خاصی وجود داشته باشه :11:نقل قول:
خواهش میکنم...چه جالب کابل HDMI تو خود گوشی! بابا موتورولا هم خیلی لارج تشریف دارنها:31:
دارم فکر میکنم 4 ماه دیگه پول میاد دستم اینو بخرم بجای دیزایر...راستی شما بی زحمت HDMI رو به LCD وصل کن ببین سرعت و کیفیت چجوریاس...مرسی
مرسی دوست عزیز از توضیحات...نقل قول:
فیلم برداریش خوبه و راضی کنندس فکر نمیکنم واقعا فیلم برداریش اچ دی باشه
من عکس برداریش و با 8 مگا پیکسلای گوشی های دیگه مقایسه نکردم اما عکاسیش خوبه و وقتی انتقال میدی به کامپیوتر بهتر کیفیتش خودشو نشون میده. مخصوصا عکسایی که تو روز و محیط باز میگیری واقعا باکیفیت هست.
نمیشه گفت تو تاریکی مطلق با فلش زنونش میتونه باکیفیت فوق العاده ای عکس بگیره حداقل به نظر من که اینطور نیست و کیفیتش مطلوب و خوب به نظر میرسه
محتویات بسته: گوشی , کابل HDMI , شارژرگوشی , کابل USB که برای شارژر و اتصال به کامپیوتر به صورت مشترک استفاده میشه , باطری و هدفون. و البته دفترچه راهنما که تو کارتن گوشی من موجود نبود و من موقع خرید حواسم نبود بهش. ولی از اینترنت دفترچه Manual User گوشی رو دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو کارتن بعضی از گوشی ها شارژر فندکی هم موجود بود که فروشنده ها بابتش 10تا 20 هزارتومن بیشتر قیمت میدادن.
قیمت الانش چند هست؟راستی با گارانتی شما گرفتی یا بدون گارانتی؟
الان فکر کنم 640 بدون گارانتی هستش...فعلا بازار تق و لقه و موتورولا هم همیشه قیمت پایداری نداشته...
من میخواستم HD2 بخرم اما به این نتیجه رسیدم که XT720 خواستههای من از یک گوشی رو بهتر جواب میده و الانم از انتخابم راضیم , احتمالا شما هم از انتخابتون در مورد موتورولا راضی هستین.نقل قول:
راستی من تلویزیونم متاسفانه ورودی HDMI نداره:42::41: اما به محض اینکه موفق شدم که از کابل HDMI استفاده کنم حتما نتیجش و اعلام میکنم.
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
نقل قول:
من از علاءالدین به قیمت 600 بدون گارانتی خریدم فکر نیمکنم که گارانتیش ارزشی داشته باشه
سلام یه کارت حافظه 8 گیگ توش نبود!؟
مموری 8گیگ و کابل hdmi توی پک موجود داره /نقل قول:
ولی این اقایی که خریده بود چیزی ازش نگفت