دلم طاقت نیائرد رفتم خریدمش همین الان باید بگم که همین اولش منو گرفت با اون موزیکش ...امیدوارم خوشم بیاد
Printable View
دلم طاقت نیائرد رفتم خریدمش همین الان باید بگم که همین اولش منو گرفت با اون موزیکش ...امیدوارم خوشم بیاد
منم بازی رو گرفتم . همچیش عــالیه . از گرافیک گرفته تا تنوع اسلحه ها . فقط اگه کل بازی به صورت سوم شخص بود خیلی باحال تر میشد
خب ما هم بازی کردیم کمی
خیلی خوب بوده تا حالا نمی شه ایرادی آن چنانی گرفت
با درجه سختی Legendary هم شروع کردم واقعا سخت و چالشیه
«ن تنها پيشرفتي كه تو درجه legendary كردم اين بود كه رفتم chapter 5!نقل قول:
ديگه تحمل ندارم!نميتونم برم!:27:
خب بازي رو ديشب تموم كرديم .....
يكي ديگر از شاهكارهاي بانجي و البته اخرين شاهكارش در سري هيلو هم افتخاري بود كه بازي كرديم و تمام كرديم
تو لول اخر تازه داشتم گرم بازي ميشدم كه يهو ديدم بازي تموم شد ميشه گفت عطش من هنوز تموم نشده و
نياز به مرحله جديد بد جوري رو مخم رفت . بازي خيلي خوب اما درگير كوتاه بودن بيش از حد.
بله موافقم فقط ميشه گفت در نوع خودش و بين سري باز يهاي هيلو خوب هستش. :10:نقل قول:
در نتیجه میشه گفت گرافیکش واقعا پیشرفت کرده و یه جورایی برای halo عالی محسوب میشه
نه تفاوت چنداني نداره فقط زمين تا اسمون بينشون فاصله هستش.نقل قول:
اولی کیفیت بسیار خوب بافت ها هستش دومی نورپردازی داینامیک و زیبای بازی هستش که با بازی بزرگی مثله KZ 2 تفاوت چندانی نداره .
اين حرفت امين جان ديگه از اون حرفها بود حيف كه چند روزي ميري مسافرت كاش الان بودي بحثي مي كرديم.نقل قول:
هست که تابحال دیدم حتی بهتر از کرایسیس !! فیزیک اب بی همتاست
شايد تنها موردي كه اصلا پيشرفت نداشت اب بود .....فيزيك اب خوب بود اما نه اين كه ديگه بياي با كرايسي مقايسه كن داداش من.
KL2 اومد ميدون مقايسه و قابل قياس هست تا حدودي
راستي ديگه لطفا ديگه خدايي حرف خنده دار نزن .
البته خیلی کوتاهم نبودا حامد.......رو نرمال 8 ساعت طول می کشید.....cod mw2 که به 6 ساعت هم نمی رسید..:31:تازه ارزش تکرار این خیلی خیلی بالاس.... .نقل قول:
عشق یه halo همینه دیگه نذاشته امین مقایسه رو دقیقتر انحام بده....:31:نقل قول:
ولی درسته از لحاظ بصری و از لحاظ بافت و نورپردازی از kz2 عقبه اما به خاطر AI بالا تو محیط و وسعتش نمره گرافیکیش از kz2 پایینتر نخواهد بود(گیم اسپات به odst و kz2 نمره مساوی 9 رو برای گرافیک داده بود)
راستی وقتی دو نفری یا چهار نفری بازی می کنی(چه حالت داستانی چه firefhight) تعداد دشمنا هم 2 یا 4برابر میشه ولی اصلا افت فریم مشاهده نمیشه که انصافا خودش کلی حرفه
دوستان اگر کسی سرعتش بالاست این لینک رو یه تست بزنه.
محتوای مخفی: halo
حالا ما قراره با رفيقمون 2 تا مانيتور بزاريم كنار هم اون موقع 2 نفري بكوبيمنقل قول:
راستی وقتی دو نفری یا چهار نفری بازی می کنی(چه حالت داستانی چه firefhight) تعداد دشمنا هم 2 یا 4برابر میشه ولی اصلا افت فریم مشاهده نمیشه که انصافا خودش کلی حرفه
واي چه حالي ميده ......:40:
الان حدود چند ساعت بازی کردم.
بازی از لحاظ گرافیک و تصاویر پشت زمینه عالی کار شده است.
موزیک خوب بود، البته برخی جا ها زننده می شد. ( نمی دونم چرا! مثلا یه آهنگ تند داشت که یه نتش بد نواخته شده بود. شما هم بعدا حرف منو می فهمید.)
گیم پلی شباهت خاصی با شماره های قبل داشت. اما این بار کم تر به اسلحه های دشمن نیاز پیدا می کردیم. و این امر بسیار خوب بود.
مهم ترین عاملی که مرا در بازی رنج می داد، نبود خون و نوع مرگ دشمنان بود. وقتی شما انسانی را مورد هدف قرار می دهید، تیر خورده و با حالتی ملموس می میرد، اما در اینجا چنین چیزی وجود نداشت.
البته دشمنان دیگر بعد از دوساعت تیر زدن نمی میرند و از لحاظ جانی تضعیف شده اند.
داستان عالی بود.
باز هم اطلاعات جدید اعلام خواهم کرد.
ممنون.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
راستی بچه ها دیگه هیلو ی عرضه نخواهد شد؟
هيلو عرضه ميشه ولي بانجي نميسازدش و استديوي 343 ميسازدش.نقل قول: