نه منو رو تغییر دادیم نه تنظیمات منو مخفی رو دستکاری کردیم . با نمایندگی تماس گرفتیم ایشون که مشکل رو گردن آنتن انداختن حالا الله اعلم!نقل قول:
نه منو رو تغییر دادیم نه تنظیمات منو مخفی رو دستکاری کردیم . با نمایندگی تماس گرفتیم ایشون که مشکل رو گردن آنتن انداختن حالا الله اعلم!نقل قول:
دوستان من چند روز پیش یک ال سی دی 32 اینچ b650 (بی 690) خریدم به نظر شما میشه دی وی دی رام پرتابل بهش وصل کرد ؟باتشکر
درود
B690 فرمتهای 1080 و 720p با فرمت MKV بهتر ساپرت میکنند یا avi????
سلام بدون مشكل ترين فرمت AVI با كدك H264 هست Mkv ها هم معمولا مشكلي ندارند مگر اينكه صداي دالبي چند كاناله داشته باشند ( اين آخري رو زياد مطمئن نيستم)نقل قول:
سلام
با هزارتا ذوق و شوق دیشب یه B690 40 اینچ گرفتم. شبکه که که مک آدرس نداشت، طرف نصابه هم که ماشالا بوق تشریف داشتنو یه تصویر در تصویرشو نتونست برام تست کنه همه اینا هیچ وقتی طرف رفت یکی دو ساعت بعد متوجه شدم یه خط عمودی افتاده وسط تصویر! :18:
صبح زنگ زدم نمایندگی قراره بیان ببینن چشه. میخام وادارشون کنم عوضش کنن. به نظرتون گارانتی تعویض میدن؟ تا حالا کسی یه همچین موردی داشته؟
من تو فروشگاه دیده بودم که گفته بودن به علت ضربه اینجوری شده, ولی علت اصلیش اینه که یه گروه از پیکسلها برق یا فرمان نمی گیرند؛ فکر نمی کنم موضوع خیلی حیاتی باشه ولی اگر خیالتون با تعویض راحت میشه بهشون اصرار کنید.نقل قول:
تا اونجا که من میدونم شما سومین نفری هستین که در این تاپیک بین کسایی که B690 خریدن مشکل معتبر نبودن مک آدرس دارین این مشکل فقط با تعویض برد اصلی برطرف میشه با توجه به مشکل دیگه ای که میگید پنل داره به نظر من بهتره بگین پنل رو تعویض کنن.نقل قول:
آقا b690 دقیقا با b650 یکیه ؟؟ lcd منظورمه //
[QUOTE=byebye;4699841]آقا b690 دقیقا با b650 یکیه ؟؟ lcd منظورمه //[/Q
بله يكي هستند.650 نوع قاچاق و بي گارانتي 690 است.در منوي مخفي 690 هم ميگويند 650 نوشته شده است.
[QUOTE=hossein509;4700829]نه دوست عزیز من b650 دارم با گارانتی سام سرویس نام 690 بامبولی هست که اینا واسه ایرانیا در آوردننقل قول: