TV Tuner به صورت سفارشی هست . یعنی شما میتونید در سایت hp یه کانفیگ خاص از یک لپ تاپ رو سفارش بدید . مثلا برای همین 2020 میتونید tv tuner یا مودم دایل آپ یا رم 6گیگ سفارش بدید .
Printable View
TV Tuner به صورت سفارشی هست . یعنی شما میتونید در سایت hp یه کانفیگ خاص از یک لپ تاپ رو سفارش بدید . مثلا برای همین 2020 میتونید tv tuner یا مودم دایل آپ یا رم 6گیگ سفارش بدید .
يعني فقط براي يك گارانتي 300 چوق بايد بديم؟
اونوقت اين گارانتي خدايي نكرده زيونم لال اگه يه وقت لب تاب تركيد چقدر مي خواد پيادمون كنه؟
300 هزار تومان براي يك سال هست.گارانتي هاي ديگه هم كه يك ماه براي تعويض و دو يا سه يال خدمات دارن!
براي خرماتم كه تو ايران قربونش برم بايد پول قطعات رو بدي،فقط ميمونه پول دست مزد كه اونم نهايتش بشه 50 هزار چوق.
خوب بنظر شما برم 300 چ.ق بدم براي ماديرام يا 300 رو بزارم براي روز مبادا كه شايد يه وقتي زبونم بره لاي در لب تاب تركيد؟
نظر مثبت تون چسه؟
من این مدل لپ تاپ رو دقیقا 2 ماه پیش ساعت 5 بعد از ظهر!
قیمت خرید: 1460000 به همراه کیف و موس و یه سال گارانتی ویکی دوتا اشانتیون!
که تا الآن مسلما این مدل افت قیمت داشته
حالا به نظر شما حداقل 200 هزار تومان تفاوت قیمت ارزش یه گارانتی نامدار رو داره؟؟
در ضمن به گمانم این گارانتی ها تا 1 ماه گارانتی تعویضن و بعدش...
سلام به تمامی دوستان
دوستان من امروز توی پاساژ رضا بودم قیمت 2020ev رو گفت با گارانتی هانست 1365 ت
نظرتون چیه؟
قیمت خوبیه اما با این گارانتی های برگی 20 تومانی اگر باشه ! هرگزنقل قول:
مخصوصا HP که قظعات جانبیش زیاد گیر نمیاد .
حتما با گارانتی معتبر تهیه کنید.
البته در مورد این گارانتی اطلاعی ندارم
از بابت قابلیت نصب بقیه ویندوزها که نه... مشکلی نیست.... ولی هیچی ویندوز ارجینال نمیشه... با حدود 45 گیگ برنامه کوچیک و بزرگ روی 7 مدتهاست بدون هیچ تغییری کار میکنهنقل قول:
من فقط می خواستم بدونم ویندوزش مخصوصه یا با همین ویندوز های 1000 تومانی هم میشه کار کرد.
در ضمن من کل درایور ها رو دانلود کردم
Windows 7
Windows Vista
و...................
آقا من میخوام از رایانه همراه این لپ تاپو فردا بگیرم.ولی نمیدونم فرق dv6 2020 با dv6 2000 چیه؟ لطفا کمک کنید؟:11:
اساتید اگه من برم یر6 2000 رو بگیرم از نظرتون هیچ فرقی نداره؟
ddr3 هست؟
سلام
نقل قول:دوست عزیز من شما نوت بوکت رو به خاطر ویندوزش 150 تا 200 هزار تومان بالاتر خریدی ... چون قانونی هست و مخصوص لپ تاپهای HP ... و از همه مهم تر سازگار با قطعاتت و همونطور که الناز گفتند کلی برنامه کاربردی مخصوص روش نصب هست ... یه مورد دیگه ، شما ویندوز 7 رو میخوای ول کنی بری دنبال ویستا بیخود ؟ هرگز همچین اشتباهی نکن ... 7 بهترین سیستم عامل حال حاضر هست
به منم هیچی ... فقط یه چیزی ، دوستان به این یه نکته خیلی توجه داشته باشید : نوت بوکهای HP به خاطر خدمات پس از فروششون در سطح جهان معروف هستند ... شما زمانی یه نوت بوک از خود کانادا میگیرید قابل تعویض هست ، بدون قید و شرط ... یعنی اگر من باب مثال سیستم شما عیب پیدا کرد این رو میدید و یکی دیگه از همون مدل بهتون میدن ... بعد اون دستگاهی که از شما گرفتن رو که به اصطلاح Refer شده ، روش یه قاب میزنن و تعمیرش میکنن و به کشورهایی مثل ایران میفرستن ... پس حواستون رو جمع کنید که نوت بوک کارکرده بهتون نندازن ... که مشخصاتش رو هم دوستان قبلا گفتن ... فکر کنم باز مادیران ضمانت خوبی برای این موضوع هم باشه ... در ضمن این رو فراموش نکنید که 2020 مدل TV Tuner دار و مودم دار در ایران موجود نیست ... یعنی اصلا این آپشن نیست تو بازار ... اگر هم باشه باید Refer باشهنقل قول:
ببین دوست عزیز من به شما چی گفتم ؟ گفتم که باتری 100 درصد شارژ شد در حالت خاموش باتری رو جدا کن و از برق استفاده کن ... اصلا هر وقت دسترسی به برق داری باتری رو جدا کن و از برق استفاده کن !نقل قول:
من که میگم 2020EV اگر بتونی الان پیدا کنی ... چون کمیاب شده ... در ضمن کارت گرافیک 230 قوی تر از 4650 هست ! یعنی در واقع قطعات 2020 با هم سازگارترند ... در ضمن CPU های این مدل هم هیچ مشکلی ندارن ... هر چی میگن شایعست ... گارانتی هم مادیران فقط ... راستی لپ تاپ خریدن هم رمانه ، داستان نیست :27:نقل قول:
واسه منم 4 تا DVD شد ... یعنی فروشنده میگفت همه 2020 ها باید 4 تا بشه :5:نقل قول:
آقايون،خانوم ها نظرتون رو نگفتيد:
2020ev با گارانتي معمولي 1360 يا با گارانتي مادريران 1660؟