ايول بابا مگه شما ها نمي تونين دوتا چيز كشف كنين :angry: بابا هرچي كه ياد گرفتينو شما هم اموزش بدين :angry:
چرا فقط مصرف كننده ايد !
من 14 روز از ياد گرفتن گيم ميكرم نگذشت كه يك كتاب نوشتم :angry:
شما ها ديگه چه موجودايي هستين !
Printable View
ايول بابا مگه شما ها نمي تونين دوتا چيز كشف كنين :angry: بابا هرچي كه ياد گرفتينو شما هم اموزش بدين :angry:
چرا فقط مصرف كننده ايد !
دمت گرمه دیگهنقل قول:
بنده چند تا مطلب آموزشی که تونستم گذاشتم تو پستای قبلی یه نیگا بنداز (همچینم مصرف کننده نیستم)
بعدشم تو اینجا هر دو روز یه بار که باید یه آموزش باشه نه؟؟؟؟؟؟؟:45:
سلام
آموزش های ویدئوییش رو دیدید تو سایت biz3d ?
همه چیشا مفصلا توضیح داده .
این یه لیست از آموزش این نرم افزارهکد:http://www.moddb.com/engines/unreal-engine-3/tutorials
اینارو نمیزارم چون میدونم اکثرتون دارین چیز جدیدیم زیاد پیدا نکردم
گیم میکرم همه جا میشه آموزششو پیدا کرد ولی ue3 جدیده پس آموزششم کمه
ماهم موجود زیاد خاصی نیستیم فکر کنم آدمیم:47::angry:
سخته بابا اينا چيه ديگه؟!
بريد سراغ گيم ميکر :دي
----------------
براي ساخت بازي باهاش بايد تيم باشيم يا دونفره يا تک نفره هم ميشه بازي ساخت؟!
اصلا منظورم تو نبودي به دل نگير :40: اما اينم بدون اوني كه داره اموزش ميزاره داره لطف ميكنه پولي هم نميگيره كه بخاد هر دو روز يك اموزش بياره شدت زياد شدن اموزش ها بر ميگرده به خلوتي سر اعضا ..نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ehsan_wwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فقط مصرف كننده ايد !
دمت گرمه دیگه
بنده چند تا مطلب آموزشی که تونستم گذاشتم تو پستای قبلی یه نیگا بنداز (همچینم مصرف کننده نیستم)
بعدشم تو اینجا هر دو روز یه بار که باید یه آموزش باشه نه؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چه خبر اینجا ؟! بابا بی خیال :46: فکر نمیکنید کار تک نفره رو این موتور خیلی سخت ؟!
ما همه داریم با هم این موتورو یاد میگیریم (باکمک هم) اگه خواستیم چیزی بسازیم حتما همه باهم میسازیمنقل قول:
یعنی متحد میشیم مثل این پایینیا:
:10::10::10::10::10::10::10::10:
مثله خیلی دیگه از موتورا .
هرکی یه چیزا بفهمه به بقیه بگه کم کم همه چیز هاشو یاد میگیریم با هم !
دوستان با یه بد بختی بزرگ برخورد کردم در هنگام نصب .نت میخواد و برای نصبش میخواد به نت متصل شه! ما هم میگیم گور پدرش وصل بشه میره واسه دانلود .نت که بازم رقصش میگیره و اذیت میکنه! هی تا 10 مگابایت و این حدودا میره و بر میگرده اول اعصاب واسمون نذاشته !!! سه روز داشتیم دانلود میکردیم حالا خاک ریخته شد سرش!!!
فقط میدونید رایگان بودن این موتور یعنی چی؟؟؟ یعنی رایگان بودن بهترین (من میگم بهترین لطفن هی گیر ندین!) موتور این موتور برای همه ی سبکها بازی ازش هست از قبیل پلت فرمینگ اکشن اول و سوم شخص حتی در همین اواخر از یک بازی هم با گرافیک سل شید ازش دیدیم (منظورم بازی سرزمین های مرزی هست)
ولی تو رو خدا کمکم کنید و بگید چه خاکی بریزم سر این قضیه.