ببین خیلی مسأله هست. اما خوب اونا بیشتر گرم میکنند مصرفشون بیشتره فن بزرگتر هم میخواند
تو نوت بوک سعی بر اینه که مصرف کم باشه و با باتری کار کنه.این cpu ها ماکزیمم 35 واتند.
اما تو دسکتاپ ها الان کور i7 ، وات 130 مصرف داره.
Printable View
ببین خیلی مسأله هست. اما خوب اونا بیشتر گرم میکنند مصرفشون بیشتره فن بزرگتر هم میخواند
تو نوت بوک سعی بر اینه که مصرف کم باشه و با باتری کار کنه.این cpu ها ماکزیمم 35 واتند.
اما تو دسکتاپ ها الان کور i7 ، وات 130 مصرف داره.
اولا با یه برنامه مثل sandra مشخصات هارد رو ببین نه توی درایونقل قول:
مال من وسترن دیجیتال 320 گیگ هست
ضمنا معلومه فنش صدا داره کلا لپ تاپای تو این رنج قیمت مثل این و ایسر فنشون صدا داره بی صدا می خوای سونی بالای 1.5 میلیون بی صداست
اما انصافا صدای فنش از ایسر کمتره اما نباید تق تق کنه ساید بالانس نباشه
مهران جان تو هم یه مشاوره بده
پس مهران جان با این حساب cpu لپ تاپ از مال دسکتاپ حتی با سرعت و کش برابر ضعیف تره درسته؟
درسته.......
14.75 گیگ پارتیشن ریکاوردی هست و مابقی در هنگام فرمت توسط کارخانه صرف می شود.
فن تیک تیک نمیکند بلکه توسط BIOS بطور خودکار قطع و وصل می شود تا از بار وارده بر CPU کم کند و عملیات خنک سازی را انجام دهد. در ورژنهایی آینده BIOS حتما از سرعت فن کم میکنند تا کاربرانی که با این مسأله مشکل دارند کمی راحتر شوند.
مدل G550 تازه وارد بازار جهانی شده و هنوز BIOS های جدید برای دانلود و رفع این نقیصه نیامده است.
لطفا یه نفر بگه کیفیت مانیتور این مدل چطوریه؟ایا میشه باهاش با کیفیت قابل قبول فیلم و اهنگ دید؟
دوست عزیز کیفیت مانیتور در رنج متوسط به بالا میشه در نظر گرفتنقل قول:
از ایسر بهتره اما از سونی کیفیت تصویر پایینتره
نور پیش زمینه LED هست و روشنایی و شفاویت خوبی داره
اما جواب سئوال شما:
میشه باهاش با کیفیت قابل قبول فیلم دید اما من تا حالا باهاش آهنگ ندیدم!!!!!
tak2750 این مدل تو بازار موجود نیست و در مدل جدید وارد شده ،مانیتور غیر LED توسط سازگار سفارش داده شده
من اول میخاستم acer 5738 Z بخرم ولی حالا میخام این مدل رو بخرم
LENOVO G550 59-022718
Dual Core T4200 2.00GHz,1MB
3GB DDR3 800MHz+320GB HDD
VGA Intel GMA 4500M 256MB
Price: 585,000T
راستش قیمتش هم عالیه به نظر شما کدوم بهتره؟
از نطر
مانیتور
کیبورد
استحکام
کدوم بهتره؟
در ضمن فرق سی پی یو Dual Core T4200 با Intel Dual Core چیه؟
فرق مانیتور led با معمولی چیه؟
G550 در مجموع بهتره اما مودم کارت ریدر HDMI و PCMCIA ندارهنقل قول:
اما 1 گیگ رم و هارد 320 داره رمشم تازه DDR3 هست
از نظر کیبورد و مانیتور و استحکام G550 بهتره
ضمنا فرق دو تا CPU رو من هم نمیدونم چون اصلا نمیدونم منظورت چیه چون جفتشون یکی هستن یکی رو با مدلش نوشتی اون یکی رو ناقص!!
مانیتور LED نور پس زمینه رو از لامپهای LED تامین میکنه لامپ LED مثل همون فلاش دوربین موبایل هاست
و غیر LED لامپ فلورسنته مثل لامپ مهتابی
این دو تا فرقی تو کیفیت مانیتور نداره فقط نور LED شفاف تر و یکنواخت تره و مصرف انرژی کمتری داره و مهمتر اینکه ضرری برای چشم نداره
فقط به قول مهران خان جنسش از پلاستیک خشنه و بی ریخت تره همین اما بدک نیست
بخرش ضمنا تو بازار 565 هزار هم پیدا میشه